Μαύρο-Ρόδο-Σταυρινός

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Σταυρινός δεν είναι ανάπηρος και πως αυτά είναι τα ένοχα μυστικά του!

Για να δούμε τι ρόλο βαράς και εσύ…

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε στα μάτια μας με τις ανατροπές που βλέπουμε ότι έρχονται στην νέα σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο, η οποία έχει ήδη κατακτήσει μία θέση πάνω πάνω στις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού!

Δεν είναι λοιπόν τα μυστικά και το ένοχο παρελθόν που κρύβουν κάποιοι ήρωες, όπως ο Θέμης και η Πολυξένη, που φαίνεται πως είναι σκοτεινοί χαρακτήρες κατά κύριο λόγο, αλλά και εκείνα που κρύβουν άνθρωποι υπεράνω πάσης υποψίας, όπως ο…Σταυρίνος!

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης σπρώχνει τον Πέτρο στην Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Ο Σταυρινός δεν είναι ανάπηρος – Τα ένοχα μυστικά του!!

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 3, 4, 5

Ο Σταυρίνος πριν το “ατύχημα” ήταν ένας άνθρωπος που λάτρευε και κυνηγούσε την περιπέτεια! Αυτό το συμβάν που υποστηρίζει πως το στοίχησε το περπάτημά του, τον ανάγκασε να αφήσει πίσω την παλιά του ζωή, ωστόσο αυτό που δεν αποκάλυψε ποτέ είναι το τι είδους ζωή ήταν αυτή!

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Η Κύρα βοηθούσε τον Θέμη στις βρομοδουλειές του

Μαύρο Ρόδο: Ο Σταυρινός δεν είναι ανάπηρος – Τα ένοχα μυστικά του!!

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η απρόσμενη συνάντηση ανάμεσα στον Πέτρο και την Ελισσάβετ

Το στήριγμά του είναι ο αδελφός του, σύμφωνα με το περιοδικό tv24, ο κοινοτάρχης του χωριού, ο οποίος κάνει τα πάντα για να το κάνει τουριστικό μέρος, και βάζει πάνω από όλα το συμφέρον, σε αντίθεση με τον Σταυρίνο που για όλους είναι άγιος! Αμ δε…η αλήθεια είναι πως δεν είναι ανάπηρος, και περπατά μια χαρά!

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος βάζει στόχο τις καλόγριες για τον φόνο του πατέρα του

Μαύρο Ρόδο: Ο Σταυρινός δεν είναι ανάπηρος – Τα ένοχα μυστικά του!!

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Το τρομερό μυστικό της Αυξεντίας την νύχτα που πήγε η Ελισσάβετ στο μοναστήρι

Ο λόγος που έχει πει τόσα φρικτά ψέματα είναι γιατί κρύβει ένοχα μυστικά, και το παρελθόν του κοντεύει να ξεπεράσει μέχρι και αυτό του Θέμη Καστρινού! Θα αποκαλυφθούν τα μυστικά του και αν ναι που είναι μπλεγμένος;  Μάλιστα, είναι πολύ ερωτευμένος με μία κοπέλα, η οποία έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close