Μαύρο-Ρόδο-Αγγελική-Βίκος-Θέμης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε το σχέδιο της Αγγελικής και του Βίκου για να σκοτώσουν τον Θέμη.

ΑΑΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑΑ

Ο Πέτρος συναντάει την Ελισάβετ στη σειρά Μαύρο Ρόδο του MEGA και προσπαθεί να της μιλήσει για πρώτη φορά. Από την άλλη, ο Λευτέρης προσπαθεί να την πείσει να βγάλει γιο λίγο τα ράσα αλλά η ίδια αρνείται.

Ο Θέμης ψάχνει παντού την Αγγελική που λείπει πάλι από το σπίτι και αρχίζει να εξοργίζεται. Εκείνη βρίσκεται στο ξενοδοχείο όπου συναντάει τον εραστή της, τον Βίκο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Σταυρινός δεν είναι ανάπηρος – Τα ένοχα μυστικά του

Μαύρο Ρόδο : Με ποιον συμφωνεί η Κύρα

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης σπρώχνει τον Πέτρο στην Ελισάβετ

Στο μεταξύ ο Θέμης ανακαλύπτει πως η γυναίκα του είναι στο ξενοδοχείο και σπεύδει εκεί. Ο Biκoς το μαθαίνει και φροντίζει με την Αγγελική να του ρίξουν στάχτη στα μάτια. Κι ενώ ο Καστρινός προσπαθεί να βρει την άκρη, ο Βίκος συνεχίζει να του βάζει εμπόδιο για να μη φτάσει, στην αλήθεια.

Η Αλεξία θα έχει μια συνάντηση με την Ελισάβετ που θα της κάνει μεγάλη εντύπωση, ενώ ο Σαράντος πηγαίνει στο μοναστήρι για να πετύχει μια συμφωνία που θα αλλάξει τις ισορροπίες στο χωριό.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 3, 4, 5

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης σπρώχνει τον Πέτρο στην Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Η Κύρα βοηθούσε τον Θέμη στις βρομοδουλειές του

Στο μεταξύ η συνάντηση του Πέτρου με την Ελισάβετ δεν εξελίσσεται καλά και ο Πέτρος ζητά από την Αλεξία να της μιλήσει για να την ηρεμήσει.

Έπειτα όλοι συγκεντρώνονται στο μαγαζί της Ευτυχίας για τα γενέθλια της Αλεξίας. Κι ενώ το χωριό εντυπωσιάζεται με την έκπληξη του Θέμη στην κόρη του εκείνη δυσανασχετεί.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η απρόσμενη συνάντηση ανάμεσα στον Πέτρο και την Ελισσάβετ

Μαύρο Ρόδο: Το σχέδιο της Αγγελικής και του Βίκου για να σκοτώσουν τον Θέμη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος βάζει στόχο τις καλόγριες για τον φόνο του πατέρα του

Η Πολυξένη που συνειδητοποιεί πως ο Πέτρος σχετίζεται με το παρελθόν της συμβουλεύει την Όλγα να πάψει να τον διεκδικεί. Ο Πέτρος από την άλλη αποφασίζει να αναλάβει τη μελέτη για το μοναστήρι.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Το τρομερό μυστικό της Αυξεντίας την νύχτα που πήγε η Ελισσάβετ στο μοναστήρι

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης σπρώχνει τον Πέτρο στην Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Αποκλειστικό απόσπασμα από την πρεμιέρα της σειράς

Η Ηγουμένη εξηγεί στην Αυξεντία γιατί πρέπει να καθυστερήσει η χειροτονία της Ελισάβετ όμως ποιο τρομερό μυστικό φυλά Αυξεντία για τη νύχτα που έφτασε στο μοναστήρι η Ελισάβετ και τη στοιχειώνει ακόμα; Η Ελισάβετ εξηγεί στην Πολυξένη ότι το παρελθόν είναι πίσω και ο Λευτέρης υποδέχεται τα παιδιά στο χοιροστάσιο.

Μαύρο Ρόδο τα επόμενα επεισόδια: 1, 2

Ο Θέμης, που δεν πιστεύει τα λεγόμενα της γυναίκας του για το ξενοδοχείο, ψάχνει να δει τι έγινε με τις κάμερες.  Παράλληλα θα βγει στο φως το μυστικό που συνδέει τον Θέμη με την Πολυξένη ενώ ο Πέτρος μένει πρώτη φορά μόνη με την Ελισάβετ.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close