Μαύρο Ρόδο: Γυναίκα αράχνη – Σύμμαχος του Βίκου

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού μια γυναίκα αράχνη γίνεται σύμμαχος του Βίκου,

Τι έχουμε να δούμε πάλι;;;;

Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην δραματική σειρά του MEGA “Μαύρο Ρόδο” για ακόμη μια φορά. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε μια γυναίκα αράχνη να γίνεται η νέα σύμμαχος του Βίκου. Ο ξαφνικός και άδικος θάνατος της Αγγελικής ήταν ένα μεγάλο πλήγμα τόσο για την οικογένεια Καστρινού όσο και για τον Βίκο. Μάλιστα το ότι έγινε μπροστά στα μάτια των παιδιών, της Αλεξίας και του Πέτρου, καθώς και της Ελισάβετ έκανε ακόμα πιο δραματικό το γεγονός.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Το μωρό της Αλεξίας και του Βίκου θα σπείρει θύελλες

Μαύρο Ρόδο: Γυναίκα αράχνη – Σύμμαχος του Βίκου

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Τί παιχνίδι παίζει η Νατάσα;

Ο Βίκος κυριευμένος από τις τύψεις που αφαίρεσε καταλάθος τη ζωή της ερωμένης του, προσπαθεί με όσα μέσα διαθέτει να καλύψει το έγκλημα του, προκειμένου να μην μάθει ποτέ ο Θέμης Καστρινός την αλήθεια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού my TV στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Μαύρο Ρόδο”, ο Βίκος στην προσπάθειά του να καλύψει τα ίχνη του και να αποπροσανατολίσει τον Θέμη από τις έρευνες που κάνει για να βρει το δολοφόνο της γυναίκας του, παίρνει μία απόφαση.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης ανακαλύπτει πως ο Βίκος είναι γιος της Φιλαρέτης

Μαύρο Ρόδο: Γυναίκα αράχνη – Σύμμαχος του Βίκου

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: H Αυξεντία λέει στην Ελισάβετ να μείνει με τον Πέτρο

Συγκεκριμένα προσεγγίζει μια μυστηριώδη γυναίκα αράχνη με στόχο να γίνει η νέα σύμμαχος του. Όμως επειδή αυτό που της ζητάει είναι αρκετά ριψοκίνδυνο, η γυναίκα απαιτεί να της δώσω ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να δεχτεί να συνεργαστεί μαζί του. Ο Βίκος λοιπόν την πληρώνει αδρά και αρχίζουν να σχεδιάζουν με πολύ προσοχή τις επόμενες κινήσεις τους.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Τρομάζω τόσο που την αγαπώ- Ο Πέτρος καταρρέει

Μαύρο Ρόδο: Γυναίκα αράχνη – Σύμμαχος του Βίκου

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Η γυναίκα που μπαίνει ανάμεσα σε Πέτρο και Ελισάβετ

Οι δυο τους αναμένεται να κάνουν τα πάντα για να πετύχουν το στόχο τους και εκείνη αναλαμβάνει αμέσως δράση, προκειμένου να ρίξεις στάχτη στα μάτια του Θέμη. Του υποδεικνύει λοιπόν ένα πρόσωπο, λέγοντας του, ότι αυτό ευθύνεται για την δολοφονία της Αγγελική.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close