Μαύρο-Ρόδο-Αυξεντία-Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Αυξεντία δίνει σημαντικές συμβουλές στην Ελισάβετ.

Αυξεντία πες τα…

Οι εξελίξεις τρέχουν στο «Μαύρο Ρόδο» κι η Αυξεντία συμβουλεύει την Ελισάβετ να ακούσει την καρδιά της και να κάνει ό,τι πραγματικά θέλει εκείνη.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ηγουμένη προσεύχεται για την Ελισάβετ

Μαύρο-Ρόδο-Αυξεντία

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ αρχίζει να εμπιστεύεται τον Πέτρο

Η Σοφία Σεϊρλή παραχώρησε μία συνέντευξη στο TV24 και την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου, όπου έδωσε μερικά στοιχεία για τη συνέχεια της σειράς.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος στα χέρια του Θέμη

Μαύρο-Ρόδο-Αυξεντία

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή μαθαίνει ότι η Ηγουμένη ήταν στην φυλακή

«Με κάποιον τρόπο μιλάει στην Ελισάβετ για την αγάπη και για το γεγονός πως δεν χρειάζεται να ζει κανείς σε μοναστήρι για να ασπάζεται την αγάπη του για τον θεό.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ κάνουν έρωτα στην αποθήκη του Βίκου

Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντία αργοπεθαίνει και αποκαλύπτει το μυστικό της στην ηγουμένη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος τρομάζει την Ελισάβετ

Δεν της λέει ξεκάθαρα να φύγει από το μοναστήρι, της λέει όμως ότι πρέπει μόνη της να δει τι πραγματικά θέλει στη ζωή της», σχολίασε η ηθοποιός. Θα ακούσει η Ελισάβετ την Αυξεντία, στη συνέχεια του «Μαύρου Ρόδου», ή θα μείνει πιστή στη μοναστική ζωή; Η συνέχεια επί της οθόνης.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close