Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Βίκος στα χέρια του Θέμη.

Ε μια δυο τρεις Βίκο…

Ο Θέμης Καστρινός ορκίζεται να τιμωρήσει με τον ίδιο τρόπο τον άνθρωπο που αφαίρεσε τη ζωής της πολυαγαπημένης του Αγγελικής στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» του Mega.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος σκοτώνει και άλλον Καστρινό;

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή μαθαίνει ότι η Ηγουμένη ήταν στην φυλακή

Ο θάνατος της Αγγελικής σκορπίζει θλίψη στην οικογένεια του Καστρινού με το Θέμη να νιώθει τύψεις για την απώλεια της γυναίκας του. Το μόνο που τον ενδιαφέρει πλέον είναι η εκδίκηση.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ κάνουν έρωτα στην αποθήκη του Βίκου

Μαύρο Ρόδο: Θέμης και Βίκος πάνε στο μοναστήρι

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος τρομάζει την Ελισάβετ

Για το λόγο αυτό – όπως θα δούμε στη συνέχεια – θα βάλει μπρος ένα σχέδιο για να βγάλει από τη μέση το Βίκο τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για τη δολοφονία της Αγγελικής. «Ο θάνατος σου δεν θα μείνει ατιμώρητος» μονολογεί ενώ τα δάκρυα στο πρόσωπο του τρέχουν ποτάμι.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η απώλεια της Αγγελικής διαλύει την οικογένεια Καστρινού

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η αιματηρή βεντέτα ξεκινά με τον θάνατο του Παράσχου

Ο Θέμης αναλαμβάνει να συντονίσει ο ίδιος το σχέδιο δολοφονίας του Βίκου τονίζοντας παράλληλα στους άνδρες του ότι τον θέλει ζωντανό μπροστά του για να τον σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Τέλος το κρυφτό!

Μαύρο-Ρόδο-Βίκος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Όλα αλλάζουν – Θα πέσει νεκρή και μάλιστα εξαιτίας της μητέρας της

Είναι τέτοια η οργή και το μίσος του για το Βίκο που δεν βλέπει την ώρα και τη στιγμή που θα τον έχει μπροστά του. Θα πέσει στα χέρια του Θέμη ο Βίκος άραγε;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close