Μαύρο Ρόδο-Ηγουμένη-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Κασσιανή μαθαίνει ότι η Ηγουμένη ήταν στην φυλακή. 

Ο αναμάρτητος υμών πρώτος τον λίθον βαλέτω μαρή, είσαι και καλόγρια!

Το τελευταίο επεισόδιο του 2022 έκλεισε με ένα πυροβολισμό. Στο πρώτο του 2023 ξεκαθαρίζεται ότι αυτοί που σκοτώνεται είναι η Αγγελική όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει. Η οικογένεια Καστρινού και όχι μόνο θρηνεί το χαμό της ενώ η Ελισάβετ νιώθει τύψεις γιατί θεωρεί πως εξαιτίας της έχασε τόσο άδικα τη ζωή της.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ κάνουν έρωτα στην αποθήκη του Βίκου

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος τρομάζει την Ελισάβετ

Η Αγγελική αφήνει την τελευταία της πνοή και ο Πέτρος παγώνει όταν την βλέπει γιατί παρά τις εντάσεις που είχαν το τελευταίο διάστημα ειδικά από τότε που ανακάλυψε ότι απατούσε τον πατέρα του και μάλιστα με το χειρότερο εχθρό του, τον Βίκο, η μητέρα του ήταν πάντα υποστηρικτική μαζί του.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η απώλεια της Αγγελικής διαλύει την οικογένεια Καστρινού

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η αιματηρή βεντέτα ξεκινά με τον θάνατο του Παράσχου

Και τώρα ο Πέτρος συνειδητοποιεί ότι δεν έπρεπε να της είχε πει κάποια βαριά λόγια. Η οργή του στρέφεται στον πατέρα του ο οποίος ζει βέβαια το δικό του δράμα έχοντας χάσει τη γυναίκα του, την ζωή του.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, ο νεαρός έρχεται ακόμα πιο κοντά με την Ελισάβετ γιατί παρά τον πόνο του προσπαθεί να την στηρίξει καθώς θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνο για το χαμό της Αγγελικής.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Τέλος το κρυφτό!

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Όλα αλλάζουν – Θα πέσει νεκρή και μάλιστα εξαιτίας της μητέρας της

Πιστεύει πως εξαιτίας της δεν ζει πια. Αν δεν είχε παρέμβει για να προστατεύσει τον Πέτρο που κινδύνευε επίσης τώρα όλα θα ήταν διαφορετικά. Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω βλέπουμε ότι η Ελισάβετ πρόλαβε επίσης να δει το δολοφόνο κι αυτό την φέρνει αντιμέτωπη με μία νέα επικίνδυνη κατάσταση.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η αστυνομία ψάχνει την Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαυρό Ρόδο: Το μεγάλο μυστικό του Πέτρου και της Ελισάβετ στη φόρα

Πλέον όμως δεν είναι μόνη και απροστάτευτη. Ο Πέτρος είμαι συνεχώς στο πλευρό της. Άλλωστε παίρνει και ο ίδιος δύναμη από εκείνη. Οι δυο τους έχουν έρθει πια πολύ κοντά. Ο νεαρός αρχιτέκτονας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της και της έχει αποδείξει ότι δεν είναι ο σατανάς που επιδιώκει να της κάνει κακό και να την πάρει απ’ το δρόμο του Θεού.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Μακελειό στο μοναστήρι

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη θα πληρώσει για το έγκλημα που έκανε

Τα υποστηρικτικά λόγια της Αυξεντίας έχουν βοηθήσει την Ελισάβετ να τον δει με άλλα μάτια. Ψυχικό ράκος ο Βίκος καταρρέει ψυχολογικά μετά το χαμό της Αγγελικής. Νιώθει υπεύθυνος γιατί ουσιαστικά εκείνος όπλισε το χέρι του φονιά της. Προσπαθεί να μαζέψει τα συντρίμμια του και να πάρει εκδίκηση ενώ παράλληλα γίνεται στόχος του ο  Θέμης.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος κάνει το επόμενο χτύπημα σε Ελισάβετ και Πέτρο

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Όλη η αλήθεια για την ζωή του Βίκου

Ο Σταυρίνος και η Γιάννα έχοντας ανακαλύψει τον ύποπτο ρόλο του Γιώργου στο μοιραίο ατύχημα του αδερφού του προσπαθούν να βρουν περισσότερες αποδείξεις για την δράση του και έρχονται αντιμέτωποι με τις νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις.

Το σχέδιο ανατροπής της Ηγουμένης

Η Κασσιανή βλέποντας ότι ο Σαράντος αποφεύγει την συνεργασία μαζί της περιμένει πια μόνο από τον Μπόγρη αποτελέσματα. Είναι ο άνθρωπος που συμμερίζεται τις απόψεις της για το μέλλον του μοναστηριού, για τον τρόπο που μπορούν να προσελκύσουν επισκέπτες σε αυτό αλλά και στην ευρύτερη περιοχή και εκείνος που αναλαμβάνει εκ μέρους της να φέρει στο φως το παρελθόν της Ηγουμένης Φιλαρέτης.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Θρήνος σπαραγμός και εκδίκηση στα επόμενα επεισόδια

Μαύρο Ρόδο-Ηγουμένη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ μαζί στα δύσκολα

Ο δολοπλόκος κοινοτάρχης έρευνα τα πάντα για τη ζωή Τσαγγαράκη. Καταφέρνει να ανακαλύψει την θητεία της στην φυλακή, ένα στοιχείο κλειδί ώστε να την κρατούν στο χέρι.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close