Μαύρo-Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρο

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Ελισάβετ αρχίζει να εμπιστεύεται τον Πέτρο 

ΑΧ ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΙΙ( Μήπως τρέχω η αλήθεια είναι;)

Μία συγκλονιστική σκηνή έρχεται στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς. Η Ελισάβετ και ο Πέτρος κάνουν έρωτα στο Μαύρο Ρόδο, καθηλώνοντας τους τηλεθεατές. Για πρώτη φορά, θα δούμε την νεαρή μοναχή να αφήνεται ολοκληρωτικά στην μεγάλη της αγάπη, αγνοώντας βέβαια τις συνέπειες.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος στα χέρια του Θέμη

Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή μαθαίνει ότι η Ηγουμένη ήταν στην φυλακή

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος σκοτώνει και άλλον Καστρινό;

Όλα ξεκινούν από την απαγωγή του Βίκου. Σύμφωνα με το περιοδικό TV24 και την Γιάννα Παπανικολάου, ο Βίκος δίνει εντολή στα τσιράκια του να αρπάξουν την Ελισάβετ από το μοναστήρι και να την κλείσουν σε κελί.

Το ίδιο συμβαίνει και στον Πέτρο, ο οποίος αντιλαμβάνεται ότι η αγαπημένη του λείπει και κάνει τα πάντα, για να την σώσει. Ο Βίκος “συλλαμβάνει” τα δύο παιδιά και τα κλειδώνει σε ένα μπουντρούμι, με στόχο να τα καταστρέψει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή μαθαίνει ότι η Ηγουμένη ήταν στην φυλακή

Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή μαθαίνει ότι η Ηγουμένη ήταν στην φυλακή

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή στήνει στον τοίχο Ηγουμένη – Αυξεντία

Ο αδίστακτος αυτός εγκληματίας θεωρεί πως είναι υπεύθυνα για τον θάνατο της Αγγελικής, για αυτό και βάζει σκοπό να τα σκοτώσει! Ο Πέτρος και η Ελισάβετ, μπορεί να περνούν βασανιστικά στο Μαύρο Ρόδο, όμως ο έρωτάς τους ανθίζει περισσότερο.

Οι δυο τους ανοίγονται και λένε μυστικά που δεν έχουν ξανά μοιραστεί. Η Ελισάβετ του δείχνει εμπιστοσύνη και ο Πέτρος την αγκαλιάζει σφιχτά, τονίζοντας το πόσο στοργικός μπορεί να γίνει μαζί της.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ κάνουν έρωτα στην αποθήκη του Βίκου

Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος τρομάζει την Ελισάβετ

Ένα βράδυ, παραδίνονται στη δύνη του πάθους και κάνουν έρωτα… Ο Βίκος, μέσα από μία απάνθρωπη πράξη, κατάφερε να τους φέρει κοντά και να τους ενώσει για πάντα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close