Μαύρο Ρόδο-Αλεξία-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Αλεξία γίνεται εμμονική.

Αχ, τι σου κάνει αυτό το πένθος…

Όλα θα αρχίσουν στο Μαύρο Ρόδο όταν η Αλεξία στην προσπάθειά της να προσεγγίσει τον Βίκο, αρχίζει να τον συναντάει συνεχώς και να αποκτά εμμονική σχέση μαζί του. Κάτι που προκαλεί ανησυχία στην οικογένειά της που παλεύει να τη συνεφέρει!

Η Κύρα, όμως, γνωρίζει για τις συναντήσεις της εγγονής της με τον Βίκο, όταν εκείνη ζήτησε τη βοήθεια της γιαγιάς της. Η νεαρή κοπέλα λέει ότι θέλει να μάθει τα πάντα για τη ζωή του και να καταλάβει γιατί τον αγάπησε η μάνα της.

Η Κύρα δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει άλλο τον εγγονή της στο έλεός του. Της διαμηνύει συνεχώς ότι δεν έχει καμία δουλειά μαζί του και στη συνέχεια στο ίδιο της το σαλόνι και με δική της πρωτοβουλία, θα φέρει αντιμέτωπους τον Βίκο και τον Καστρινό.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα είναι τελικά παιδί από βιασμό;

Μαύρο Ρόδο-Αλεξία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ λάμπουν από ευτυχία

Η Αλεξία επισκέπτεται την Ελισάβετ και της ανοίγει την καρδιά της λέγοντάς της τι συμβαίνει με τον Βίκο. Την ίδια στιγμή, η Κύρα πάει να βρει τον Βίκο στο ξενοδοχείο, όταν τον ακούει να μιλάει με τον Δαμαλά, μαθαίνοντας για τον Κροάτη που σκότωσε την Αγγελική.

Τότε καταλαβαίνει πως ο Βίκος είναι εκείνος που ευθύνεται για τον χαμό της κόρης της. Φεύγει τρέχοντας σοκαρισμένη και συναντάει την εγγονή της, όπου της λέει την αλήθεια! Της ζητάει να μείνει μακριά από τον Βίκο και ομολογεί στην Αλεξία όσα άκουσε αλλά εκείνη αρνείται να το πιστέψει και έρχεται σε σύγκρουση με την γιαγιά της!

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 65 , 66 , 67 , 68 , 69

Μαύρο Ρόδο-Αλεξία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα προσπαθεί να προστατεύσει τον Θέμη

Η Κύρα μη μπορώντας να συνετίσει την εγγονή της, πάει να βρει τον Βίκο να τον αντιμετωπίσει ευθέως. Του λέει ότι τον άκουσε να μιλά με τον Δαμαλά ενώ εκείνος προσπαθεί να την πείσει για το αντίθετο.

Εκείνη όμως δεν πείθεται και επισκέπτεται στα γραφεία την αστυνομία και τον Δαμαλά. Εκεί ενισχύει ακόμα περισσότερο τις υποψίες για τον Βίκο και πλέον εκείνη ψάχνει νέους τρόπους για να τον εκδικηθεί!

Ο Βίκος χρηματίζει τον Δαμαλά αλλά ταυτόχρονα σχεδιάζει να τον σκοτώσει. Η εμμονή της Αλεξίας με τον Βίκο δεν υποχωρεί και χρησιμοποιεί την Κύρα για να επικοινωνήσει μαζί του! Πώς; Ψάχνοντας τα χαρτιά του για να βρει κάποιο στοιχείο παραπάνω!

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο βιασμός της Πολυξένης

Μαύρο Ρόδο-Αλεξία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Η Ευτυχία σοκάρεται με το σκοτεινό πρόσωπο του Γεράσιμου

Όμως η Κύρα την πιάνει στα πράσα και εξαγριωμένη αποφασίζει να της πει όλη την αλήθεια για εκείνον αλλά η Αλεξία επιμένει να μην ακούει τις συμβουλές της Κύρας και συνεχίζει να συναντά τον Βίκο κινούμενη πια σε επικίνδυνα μονοπάτια!

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη θα προσπαθήσει να σταματήσει τον έρωτα Πέτρου – Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο-Αλεξία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Καστρινός και Βίκος σε καυτό τετ α τετ

Η Αλεξία γίνεται εμμονική με τον Βίκο και ο Βίκος σιγά σιγά αρχίζει και την ερωτεύεται όσο περνάει ο καιρός…. Πως θα καταλήξει αυτή η επικίνδυνη σχέση;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close