Μαύρο Ρόδο-Όλγα-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Όλγα προσπαθεί να προστατέψει τον Θέμη.

Αυτό, δεν το περιμέναμε…

Όλα θα αρχίσουν όταν η Αλεξία στην προσπάθεια της να προσεγγίσει τον Βίκο αρχίζει να τον συναντάει συνεχώς και να αποκτά εμμονική σχέση μαζί του. Κάτι που προκαλεί ανησυχία στην οικογένεια της που παλεύει να την συνεφέρει.

Η Κύρα όμως γνωρίζει για τις συναντήσεις της εγγονής της με τον Βίκο όταν εκείνη ζήτησε την βοήθεια της γιαγιάς της. “Εφόσον η μητέρα μου τον αγάπησε αυτό σημαίνει πως κάτι είδε σε εκείνον. Θέλω να μάθω γιαγιά τα πάντα για τη ζωή του.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο βιασμός της Πολυξένης

Μαύρο Ρόδο-Κύρα-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Η Ευτυχία σοκάρεται με το σκοτεινό πρόσωπο του Γεράσιμου

Τις προάλλες μου είπε πως δεν γνώρισε γονείς . Μήπως φταίει αυτό για τον χαρακτήρα που απέκτησε;“. Η Κύρα δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει άλλο την εγγονή της στο έλεος του.

Δεν έχεις καμιά δουλειά να συναντάς τον Βίκο. Αναρωτιέμαι τι προσπαθείς να πετύχεις απ’ αυτό.” της διαμηνύει και στη συνέχεια στο ίδιο της το σαλόνι και με δική της πρωτοβουλία θα φέρει αντιμέτωπους τον Βίκο και τον Καστρινό.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη θα προσπαθήσει να σταματήσει τον έρωτα Πέτρου – Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο-Κύρα-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Καστρινός και Βίκος σε καυτό τετ α τετ

Η Αλεξία επισκέπτεται την Ελισάβετ και της ανοίγει την καρδιά της λέγοντάς της τι συμβαίνει με τον Βίκο. Την ίδια στιγμή η Κύρα πάει να βρει τον Βίκο στο ξενοδοχείο. Τον ακούει να μιλάει με το Δαμαλά μαθαίνοντας από τον Κροάτη που σκότωσε την Αγγελική.

Τότε καταλαβαίνει πως ο Βίκος είναι εκείνος που ευθύνεται για το χαμό της κόρης της. Φεύγει τρέχοντας σοκαρισμένη και συναντάει την εγγονή της  όπου της λέει την αλήθεια.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ με τον Πέτρο αφήνονται

Μαύρο Ρόδο-Κύρα-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο πραγματικός λόγος που φεύγει η Φιλαρέτη από το μοναστήρι

Μείνε μακριά από τον Βίκο. Αυτός σκότωσε την Αγγελική. Τον άκουσα να το συζητάει” ομολογεί στην Αλεξία αλλά εκείνη αρνείται να το πιστέψει κι έρχεται σε σύγκρουση με τη γιαγιά της.

Σταμάτησες να κατηγορείς τον μπαμπά και τώρα τα βάζει με τον Βίκο. Μάλλον εσύ έχεις το πρόβλημα και βλέπω ότι το έχεις με όλους τους άντρες που η μαμά αγάπησε.“. Η Κύρα μην μπορώντας να συνετίσει την εγγονή της πάει να βρει τον Βίκο. Να τον αντιμετωπίσει ευθέως.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Θάλεια συνεργάζεται με τον Παράσχο

Μαύρο Ρόδο-Κύρα-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος τα παίζει όλα για όλα

Τόσο καιρό σου ζητάω να μάθεις ποιος σκότωσε την κόρη μου κι εσύ επιμένεις να μου λες ψέματα ότι δεν το έκανες εσύ. Σε άκουσα να μιλάς με το Δαμαλά για το δολοφόνο της κόρης μου.

Ντρέπομαι για τον εαυτό μου που σε πίστεψα και σε στήριξα” του λέει σε έξαλλη κατάσταση και εκείνος προσπαθεί να διαλύσει τις υποψίες που έχει εναντίον του. “Δεν θα έκανα ποτέ κακό στην Αγγελική το ξέρεις αυτό. Δεν το έκανα εγώ, λάθος τα άκουσες.”. Εκείνη όμως δεν πείθεται και επισκέπτεται το γραφείο της αστυνομίας και τον Δαμαλά.

Εκείνος ενισχύει ακόμα περισσότερο τις απόψεις της για τον Βίκο και πλέον εκείνη ψάχνει νέους τρόπους για να τον εκδικηθεί. Ο Βίκος χρηματίζει τον Δαμαλά αλλά ταυτόχρονα σχεδιάζει να τον σκοτώσει. Η εμμονή της Αλεξίας με τον Βίκο δεν υποχωρεί και χρησιμοποιεί την Κύρα για να επικοινωνήσει μαζί του.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Η Φιλαρέτη φεύγει για πάντα από το μοναστήρι

Μαύρο Ρόδο-Κύρα-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Ο Βίκος διώχνει την Αλεξία

Όμως ψάχνοντας τα χαρτιά της για να βρει κάποια στοιχεία παραπάνω η Κύρα την πιάνει στα πράσα και εξαγριωμένη αποφασίζει να της πει όλη την αλήθεια για εκείνον.

Είναι ένας αδίστακτος δολοφόνος. Μείνε μακριά του επιτέλους” αλλά η Αλεξία επιμένει να μην ακούει τις συμβουλές της Κύρας και συνεχίζει να συναντά τον Βίκο. Κινείται πια σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Η Όλγα διαβάλλει την Πολυξένη στο Θέμη

Η Όλγα συνεχίζει να ψάχνει το παρελθόν της μητέρας της και κάνει προσπάθεια να συναντήσει έναν άντρα που υποψιάζεται ότι μπορεί να είναι ο πατέρας της.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 62 , 63 , 64 , 65 , 66

Μαύρο Ρόδο-Όλγα-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Η Κύρα παίρνει το νόμο στα χεριά της

Όταν η Πολυξένη το μαθαίνει προσπαθεί να εμποδίσει την κόρη της αποκαλύπτοντας της πως ίσως ο Καστρινός να είναι ο πατέρας της. Η Όλγα εξοργίζεται και την αντιμετωπίζει μπροστά στον Θέμη ενημερώνοντας τον για τις κινήσεις της μητέρας της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close