Μαύρο Ρόδο-Πολυξένη-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε τον βιασμό της Πολυξένης.

Πωπω…σοκαριστικά πράγματα!

Γεμάτα αποκαλύψεις είναι τα παρακάτω επεισόδια της δραματικής σειράς του mega Μαύρο Ρόδο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού my TV. Η Όλγα θέλει να μάθει την ταυτότητα του πατέρα της και η Πολυξένη έρχεται αντιμέτωπη με το τραγικό παρελθόν της.

Παράλληλα η Κύρα βρίσκει στοιχεία φωτιά για τον Βίκο και τον εκβιάζει. Η Πολυξένη είναι μία όμορφη και θετική γυναίκα δυναμική εγωίστρια και χειριστική που έχει ένα και μόνο στόχο. Τα χρήματα. Μάλιστα όπως έχουμε ήδη παρακολουθήσει δεν θέλει να χάνει και όταν νιώθει ότι απειλείται γίνεται ακόμα πιο αδίστακτη και επικίνδυνη.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Η Ευτυχία σοκάρεται με το σκοτεινό πρόσωπο του Γεράσιμου

Μαύρο Ρόδο-Πολυξένη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη θα προσπαθήσει να σταματήσει τον έρωτα Πέτρου – Ελισάβετ

Κάτι που αποδεικνύεται από τα σχέδια που καταστρώνει μετά το χωρισμό της από το Λευτέρη με σκοπό να σταθεί ξανά στα πόδια της. Η ίδια σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται να βρεθεί ακόμα πιο έντονα στο μάτι του κυκλώνα και αυτή τη φορά είναι η Όλγα η οποία θέλει να μάθει επιτέλους την πραγματική ταυτότητα του πατέρα της.

Η τελευταία κάνει προσπάθεια να έρθει σε επαφή με κάποιον που μπορεί και να είναι ο πατέρας της αλλά όλα ανατρέπονται όταν η Πολυξένη αφήνει υπόνοιες ότι αυτός που ψάχνει ίσως να είναι ο Θέμης.

Αμέσως η κοπέλα εξαγριώνεται με την Πολυξένη και θέλοντας να ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα που την βασανίζει ενημερώνει το Θέμη για τις κινήσεις της μητέρας της.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ με τον Πέτρο αφήνονται

Μαύρο Ρόδο-Πολυξένη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο πραγματικός λόγος που φεύγει η Φιλαρέτη από το μοναστήρι

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα η Πολυξένη έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της και όλα όσα πέρασε για να μεγαλώσει την κόρη της. Μόνο που η επίμονη έρευνα της Όλγας την έχει κάνει και εκείνη να αναρωτιέται ποιος μπορεί να είναι ο πατέρας του παιδιού της.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Θάλεια συνεργάζεται με τον Παράσχο

Μαύρο Ρόδο-Πολυξένη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος τα παίζει όλα για όλα

Δεν είναι σίγουρη ότι είναι κόρη του Θέμη με τον οποίο διατηρούσε σχέσεις πριν από χρόνια ή κάποιο άλλου. Κάποια στιγμή άρχισε να σκέφτεται το παρελθόν της και θυμάται μια τραγική περίοδο της ζωής της την οποία την έχει στιγματίσει και έχει παλέψει για να την ξεπεράσει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Η Φιλαρέτη φεύγει για πάντα από το μοναστήρι

Μαύρο Ρόδο-Πολυξένη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Ο Βίκος διώχνει την Αλεξία

Όταν ήταν νέα και την πολιορκούσαν πολλοί άντρες ένα πρόσωπο από το οικογενειακό της περιβάλλον ήταν τρελά ερωτευμένος μαζί της, τόσο που την βίαζε κατ’ εξακολούθηση. Η Πολυξένη είναι σοκαρισμένη στη σκέψη πως η Όλγα μπορεί να είναι κόρη του συγκεκριμένου άντρα και εύχεται να μην τον συναντήσει ποτέ ξανά στη ζωή της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close