Μαύρο Ρόδο-Πολυξένη-Πέτρος-Ελισάβετ-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Πολυξένη θα προσπαθήσει να σταματήσει τον έρωτα Πέτρου – Ελισάβετ.

Μην φας, σου έχουν γλαρόσουπα!

Η Πολυξένη ετοιμάζεται να θυμηθεί το παρελθόν της και να ξαναζήσει δόξα και αναγνώριση. Θα γίνει ξανά τραγουδίστρια στο μαγαζί του Θέμη Καστρινού , με τον Λευτέρη να μαθαίνει πλήρως πια, όλο το παρελθόν της.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Καστρινός και Βίκος σε καυτό τετ α τετ

Μαύρο Ρόδο-Πολυξένη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο πραγματικός λόγος που φεύγει η Φιλαρέτη από το μοναστήρι

Εκείνη όμως είναι πανέξυπνη και αδίστακτη. Προσπαθεί να δει ποιον θα φέρει κοντά της γρηγορότερα. Τον Θέμη ή τον Λευτέρη; Οικονομικά την συμφέρει και στις δύο περιπτώσεις, γιατί η Πολυξένη τον άντρα που έχει δίπλα της τον υπολογίζει μόνο με το χρήμα.

Βέβαια προτιμά να γίνει μια κυρία Καστρινού, αλλά αυτό δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα καθώς έχει να αντιμετωπίσει τα παιδιά του Θέμη που θα αρχίσουν να την καταλαβαίνουν.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Θάλεια συνεργάζεται με τον Παράσχο

Μαύρο Ρόδο-Πολυξένη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος τα παίζει όλα για όλα

Ο Λευτέρης είναι ακόμη ανένδοτος στην επιστροφή της στο σπίτι, αλλά το ενδιαφέρον του πια δεν είναι στραμμένο σε εκείνη, αλλά στην κόρη του Ελισάβετ. Χαίρεται που την βλέπει να έχει έρθει κοντά με τον Πέτρο, μετά την κοινή τους περιπέτεια στην απαγωγή και θα χαρεί διπλά όταν την δει να βγάζει τα ράσα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Η Φιλαρέτη φεύγει για πάντα από το μοναστήρι

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Ο Βίκος διώχνει την Αλεξία

Αυτή η απόφαση όμως είναι περιστασιακή για την νεαρή μοναχή. Δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει την μοναχική ζωή. Κάνει ένα μικρό…διάλειμμα, μέχρι να γυρίσει στο μοναστήρι και να πάρει το χρίσμα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 62 , 63 , 64 , 65 , 66

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Η Κύρα παίρνει το νόμο στα χεριά της

Και τα spoilers λένε πως σε αυτό θα βοηθήσει και η Πολυξένη με τις συμβουλές της καθώς δεν θέλει την Ελισάβετ μέσα στα πόδια της γιατί δεν την συμφέρει ούτε να βλέπει τι γίνεται με τον Καστρινό, αλλά μόλις θα τα βρει σκούρα μαζί του, θα θελήσει να επιστρέψει στον Λευτέρη…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close