Μαύρο Ρόδο-Ευτυχία-Λευτέρης-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Ευτυχία αποτελειώνει τον Λευτέρη.

Άλλο κακό να μην τον βρει τον Λευτέρη μας…

Ο Πέτρος και ο Φραγκίσκος λογομαχούν για τη δουλειά και το γραφείο τους στο Μαύρο Ρόδο. Η Κασσιανή θα βρει αρνητικές τις μοναχές στην υπογραφή της κατοχύρωσης των κτημάτων.

Ο Γεράσιμος πίνει πολύ και ανακοινώνει στους γονείς του ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ στο χωριό. Η Ελισάβετ, από την άλλη, ζητά από τον Λευτέρη να γυρίσουν το επόμενο πρωί στο χωριό.

Ο Πέτρος, καταρρακωμένος, φτάνει στο σπίτι της θείας της Ελισάβετ και τη ρωτάει για ποιον λόγο φεύγει. Εκεί θα βρεθεί και ο μεθυσμένος Γεράσιμος…

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 83 , 84 , 85 , 86 , 87 , 88

Μαύρο Ρόδο-Λευτέρης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Καρέ-Καρέ η καυτή σκηνή για Πέτρο και Ελισάβετ

Η Ελισάβετ νιώθει την ανάγκη να επισκεφτεί το μοναστήρι. Σύντομα χαρμόσυνα νέα φτάνουν στον Καστρινό ότι του παραχωρούν τα κτήματα της Μονής. Έτσι, η Πολυξένη θα αρχίσει και πάλι τα παιχνίδια της με τον Θέμη και τον Λευτέρη.

Ο Βίκος ζητά από τη Θάλεια να βάλει κοριό στο γραφείο του Θέμη. Εντοπίζονται τα στοιχεία ενός άντρα που έκανε την επίθεση στον Σταυρίνο και στην Τασούλα.

Η Κασσιανή θέλει να απολύσει τον Γεράσιμο, ενώ η Ελισάβετ, επηρεασμένη και από τα σκληρά λόγια της Κασσιανής απέναντί της, δεν φεύγει μόνο από το μοναστήρι, αλλά παίρνει ακόμα μία απόφαση, πολύ σημαντική για τη ζωή της. Ποια θα είναι η απόφαση αυτή;

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Γεράσιμος και Νατάσα ζευγάρι

Μαύρο Ρόδο-Λευτέρης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος πάει στο μοναστήρι να βρει την Φιλαρέτη

Η Ευτυχία ομολογεί στον Λευτέρη το μεγάλο μυστικό του Γεράσιμου. Ο Λευτέρης είναι καταρρακωμένος μετά την αποκάλυψη για τον θάνατο του Διακοσάββα. Η Ευτυχία αποτελειώνει τον Λευτέρη και ο Λευτέρης φοβάται πολύ για το κορίτσι του.

Στο μεταξύ, ο Γεράσιμος είναι άφαντος. Ο Βίκος έρχεται αντιμέτωπος με την Αλεξία, που τον ρωτά ευθέως αν εμπλέκεται ο ίδιος στον θάνατο της Αγγελικής.

Καταρρακωμένος από την απόρριψη της Ελισάβετ, ο Γεράσιμος το ‘χει ρίξει στο ποτό. Μάλιστα θα βρει παρηγοριά σε ένα απρόσμενο πρόσωπο, τη… Νατάσα.

Μαύρο Ρόδο-Ευτυχία-

Η τραγουδίστρια είχε μια σύντομη περιπέτεια με τον Πέτρο, ενώ και η σχέση της με τον Παράσχο υπήρξε επεισοδιακή και γεμάτη εντάσεις. Τώρα φαίνεται πως νιώθει κι εκείνη έτοιμη να βουλιάξει στη μοναξιά. Οι δυο τους έρχονται αναπάντεχα κοντά και περνούν μία νύχτα πάθους…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close