Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Ελισάβετ-Πέτρος-

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια 83 , 84 , 85 , 86 , 87 , 88 :   Τι θα δούμε στα  επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο .Οι εξελίξεις και φωτογραφίες στο daddy-cool.gr

Αχ πατίνι θα του κάνει την ζωή του Πέτρου η Ελισάβετ…

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 83 στις 23/3/2023

Πέμπτη

Ο Γεράσιμος καραδοκεί έξω απ’ το σπίτι της Ελισάβετ και έχει αρχίσει να γίνεται πιεστικός.  Εκείνη βρίσκεται σε απόγνωση και εκμυστηρεύεται στον Πέτρο όλη την αλήθεια για τη δολοφονία του Διάκο Σάββα.

Δείτε ακόμη : Μαύρο Ρόδο: Γεράσιμος και Νατάσα ζευγάρι

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 83 , 84 , 85 , 86 , 87 , 88

Δείτε ακόμη : Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος πάει στο μοναστήρι να βρει την Φιλαρέτη

Η Αλεξία μαθαίνει απ’ τη γιαγιά της ότι υπάρχουν σημαντικά στοιχεία που δείχνουν πως ο Βικός είναι αυτός που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της μητέρας της . Η Ελισάβετ κάνει έρωτα με τον Πέτρο. Δείτε αναλυτικά κάνοντας κλικ εδώ.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 84  στις  25/3/2023

Επεισόδιο 84

Κυριακή

Ο Σταυρίνος και η Τασούλα συνέρχονται από την επίθεση των ληστών. Η Γιάννα υποψιάζεται ότι η ληστεία στην μάντρα ήταν άλλοθι για να χτυπηθεί ο Σταυρίνος με βασικό ύποπτο το Γιώργο.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ ενδίδει στο πάθος της

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 78 , 79 , 80 , 81, 82

Η Τασούλα με τη σειρά της φοβάται ότι η Γιάννα υπεραντιδρά για να προξενήσει εκ νέου το ενδιαφέρον του Σταυρίνου. Η Πολυξένη πήγαινε να εκβιάσει την Κασσιανή προκειμένου τα κτήματα της Μονής να δοθούν στο Θέμη.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 84  στις  26/3/2023

Επεισόδιο 85

Δευτέρα

Ο Παράσχος απειλεί τον Δαμαλά για λογαριασμό του Βίκου ενώ οι υποψίες του Θέμη για το ρόλο του Παράσχου μεγαλώνουν και τελικά θα τον πιάσει στα πράσα. Οι αναμετρήσεις των δύο αντρών θα είναι σκληρές.

Ο Παράσχος πρέπει να παραδεχτεί όλη την αλήθεια για το διπλό του παιχνίδι αλλά και να αποκαλύψει για πρώτη φορά το λόγο για τον οποίο θέλει να εκδικηθεί τον Καστρινό. Ο Βίκος απ’ την άλλη ανακρίνει το Ζαμάνο ωστε να το αποσπάσει πληροφορίες για την εντολή που έδωσε στον Θέμη.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Bίκος αφηνιάζει

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Θέμης-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Βίαιη επίθεση στον Σταυρινό

Μετά τα τελευταία γεγονότα η Ελισάβετ βρίσκεται σε τεράστια εσωτερική σύγκρουση. Καταλαβαίνει πως έχει έρθει η ώρα να πάρει μία απόφαση για το επόμενο βήμα της και τελικά αποφασίζει να επιστρέψει στην Γερακιανή. Ταραγμένος ο Πέτρος προσπαθεί να την αποτρέψει αλλά εκείνη του ζητά να μην την πιέζει.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 85  στις  27/3/2023

Επεισόδιο 86

Τρίτη

Ο Πέτρος και ο Φραγκίσκος λογομαχούν για τη δουλειά και το γραφείο τους. Η Κασσιανή θα βρει αρνητικές τις μοναχές στην υπογραφή της κατοχύρωση των κτημάτων. Ο Γεράσιμος πίνει πολύ και ανακοινώνει στους γονείς του ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ στο χωριό.

Η Ελισάβετ από την άλλη ζητά από το Λευτέρη να γυρίσουν το επόμενο πρωί στο χωριό. Ο Πέτρος καταρρακωμένος θα είναι στο σπίτι της θείας της Ελισάβετ και την ρωτάει για ποιο λόγο φεύγει. Εκεί θα βρεθεί ο μεθυσμένος Γεράσιμος.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης ξεσκεπάζει την προδοσία του Παράσχου

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Ελισάβετ-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Γεράσιμος σε Ελισάβετ – Η μοίρα μας είναι κοινή

Η Ελισάβετ νιώθει την ανάγκη να επιστρέψει στο μοναστήρι σύντομα. Χαρμόσυνα νέα φτάνουν στα αυτιά του Καστρινού. Του παραχωρούνται τα κτήματα της μονής. Έτσι η Πολυξένη θα αρχίσει και πάλι τα παιχνίδια της με το Θέμη και τον Λευτέρη.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 86 στις 28/3/2023

Επεισόδιο 87

 Τετάρτη

Η Κύρα αγωνίζεται να σώσει την εγγονή της από τα νύχια του Βίκου. Η συνάντηση του Βίκου με τον Παράσχο φέρνει ανατροπές. Ο Βίκος παραγγέλνει στον Παράσχο σφαίρες και εκείνος φοβάται ότι με αυτές ακριβώς θα τον σκοτώσει.

Ο Θέμης υπόσχεται στην Φιλαρέτη ότι θα ξεδιαλύνει προσωπικά την εμπλοκή τους στην υπόθεση αυτή. Ο Βικός ζητά από την Θάλεια να βάλει κοριό στο γραφείο του Θέμη εντοπίζοντας τα στοιχεία ενός άντρα που έκανε την επίθεση στον Σταυρίνο και την Τασούλα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Καρέ-Καρέ η καυτή σκηνή για Πέτρο και Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Ελισάβετ-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη εκβιάζει τον Μητροπολίτη

Η Κασσιανή θέλει να πουλήσει το Γεράσιμο ενώ η Ελισάβετ επηρεασμένη και από τα σκληρά λόγια της Κασσιανής απέναντι της δε φεύγει μόνο από το μοναστήρι αλλά παίρνει ακόμα μία απόφαση πολύ σημαντική για τη ζωή της. Ποια θα είναι η απόφαση;

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 87 στις 29/3/2023

Επεισόδιο 88

 Πέμπτη 

Η Ευτυχία ομολογεί στο Λευτέρη το μεγάλο μυστικό του Γεράσιμου. Ο Λευτέρης είναι καταρρακωμένος μετά την αποκάλυψη για το θάνατο του Διακοσάββα. Στο μεταξύ ο Γεράσιμος είναι άφαντος. Ο Βίκος έρχεται αντιμέτωπος με την Αλεξία που τον ρωτάει ευθέως αν εμπλέκεται ο ίδιος στο θάνατος της Αγγελικής.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης εκτελεί το συμβόλαιο θανάτου του Βίκου

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Ελισάβετ-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Άγριο ξύλο Γεράσιμου και Πέτρου στα επόμενα επεισόδια

Η Ελισάβετ βρίσκει μια αφίσα του Διακοσάββα κολλημένη στην είσοδο του σπιτιού. Μετά το αρχικό πανικό της αποφασίζει να ξεκαθαρίσει το παρελθόν της μια για πάντα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Στο επεισόδιο 83 Ελισάβετ και Πέτρος κάνουν έρωτα

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Τρία ζευγάρια και ένας φόνος θα πυροδοτήσουν νέες δραματικές εξελίξεις

Ο Βίκος παράλληλα όμως έχει κι άλλα μέτωπα ανοιχτά και όχι μόνο με τον Καστρινό, για τον Παράσχο αλλά και το παρελθόν του. Έτσι φτάνει ξανά στο μοναστήρι αποφασισμένος να μιλήσει στην Φιλαρέτη.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 89 , 90 , 91 , 92 , 93

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

Close