Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος πάει στο μοναστήρι να βρει την Φιλαρέτη

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Βίκος πάει στο μοναστήρι να βρει την Φιλαρέτη.

Για να δούμε πως θα καταλήξει όλο αυτό…..

Ο Παράσχος απειλεί το Δαμαλά για λογαριασμό του Βίκου: “Δεν θα τη βγάλεις καθαρή αν τολμήσεις να αναφέρεις το όνομα του Βίκου”. Αλλά οι υποψίες του Θέμη για το ρόλο του Παράσχου ολοένα και μεγαλώνουν, μέχρι που τον πιάνει στα πράσα να τον προδίδει. Συγκεκριμένα τον πιάνει να  μιλάει κρυφά στο τηλέφωνο με τον Βίκο. “Τι κάνεις εκεί; Μιλάς με τον Βίκο πίσω απ’ την πλάτη μου; Σε είχα δίπλα μου, σε εμπιστευόμουν κι εσύ μου σκάβεις τον λάκκο μου, ρε καθίκι;” του λέει και πιάνονται στα χέρια.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ ενδίδει στο πάθος της

Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος πάει στο μοναστήρι να βρει την Φιλαρέτη

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Bίκος αφηνιάζει

Η αναμέτρηση των δύο αντρών είναι σκληρή και ο Παράσχος αναγκάζεται να παραδεχτεί όλη την αλήθεια για το διπλό του παιχνίδι: “Ναι ρε, συνεργάζομαι με τον Βίκο. Αυτός είναι το αφεντικό μου αν θέλεις να ξέρεις και όχι εσύ. Ποτέ δεν ήσουν εσύ. Αυτός με έριξε δίπλα σου, να κερδίσω την εμπιστοσύνη σου, να γίνω το δεξί σου χέρι” , του ομολογεί και ο Θέμης δεν μπορεί να πιστέψει στα αυτιά του.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Βίαιη επίθεση στον Σταυρινό

Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος πάει στο μοναστήρι να βρει την Φιλαρέτη

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος μεθυσμένος βάζει στόχο την Ελισάβετ

“Θα σε σκοτώσω ρε κάθαρμα. Δε θα τη βγάλεις καθαρή”, του φωνάζει ο Θέμης, αλλά ο  Παράσχος του αποκαλύπτει και για πρώτη φορά το λόγο για τον οποίο θέλει να εκδικηθεί τον Καστρινό και που αφορά την την οικογένειά του: “Θα υποφέρεις Καστρινέ για όσα έχεις κάνει”, του υπόσχεται και φεύγει. Στη συνέχεια εκείνος συναντάει το Βίκο και του λέει όσα έγιναν. “Ρε είσαι παντελώς ηλίθιος; Τι πήγες κι έκανες; Τώρα τι θα κάνουμε; Πως θα μαθαίνουμε τις κινήσεις του Καστρινού;”, του φωνάζει. “Καλύτερα που έγιναν έτσι τα πράγματα, να ξεμπερδεύουμε. Δεν θα άντεχα άλλο να μείνω δίπλα του και να κάνω το τσιράκι”, του απαντάει ο Παράσχος .

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης ξεσκεπάζει την προδοσία του Παράσχου

Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος πάει στο μοναστήρι να βρει την Φιλαρέτη

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Γεράσιμος σε Ελισάβετ – Η μοίρα μας είναι κοινή

Όμως είναι τέτοιος ο θυμός του Βίκου μαζί του, που ο Παράσχος τρέμει ότι θα του κάνει κακό. Μαζί με όλα αυτά που συμβαίνουν με τον Παράσχο και τον Καστρινό, ο  Βίκος ανακρίνει τον Ζαμάνο, προσπαθώντας να του αποσπάσει πληροφορίες για την εντολή που έδωσε το Θέμη: “Δεν θα βγεις ζωντανός από δω μέσα, στο ξεκαθαρίζω. Λέγε τι είπες τον Καστρινό; Γιατί τον συνάντησες; Τι ήθελες μαζί του; Πες τα όλα γιατί θα σε γδάρω ζωντανό”.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ ξανά στην παραλία

Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος πάει στο μοναστήρι να βρει την Φιλαρέτη

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Θυμάσαι τις κλοπές για τη δόση σου Ναταλία; Η Κασσιανή παγιδευμένη

Τότε ο Ζαμάνος αναγκάζεται να του πει την αλήθεια: “Του είπα να σε βγάλει απ’ τη μέση και μάλιστα του έδωσα και ανταλλάγματα, αλλά δεν δέχτηκε”, του αποκαλύπτει. Ο Βίκος προβληματίζεται και ζητάει από την Θάλεια να βάλει κοριό στο γραφείο του Καστρινού, για να μαθαίνει από πρώτο χέρι τα σχέδια του, τώρα που ο Παράσχος έφυγε.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης εκτελεί το συμβόλαιο θανάτου του Βίκου

Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος πάει στο μοναστήρι να βρει την Φιλαρέτη

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Άγριο ξύλο Γεράσιμου και Πέτρου στα επόμενα επεισόδια

Ο Θέμης υπόσχεται στην Φιλαρέτη ότι θα ξεδιαλύνει προσωπικά την εμπλοκή του Ζαμάνου, στην υπόθεση του παιδιού της: “Θα φροντίσω να ξεδιαλύνω την εμπλοκή του Ζαμάνου στην εξαφάνιση του παιδιού σου. Θα βρούμε το παιδί σου, δεν θέλω να απογοητεύεσαι. Μόλις βρω στοιχεία θα έρθω στο μοναστήρι να σε συναντήσω”. Ο Βικός ταράζεται με όσα ακούει και αποφασίζει να πάει στο μοναστήρι για να συναντήσει την Φιλαρέτη και να μάθει για την εμπλοκή της στην όλη υπόθεση. Η αποκάλυψη του μυστικού, για την πραγματική τους σχέση, ολοένα και πλησιάζει να βγει στο φως.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close