Μαύρο Ρόδο: Η εξομολόγηση της Ελισάβετ στο Σαράντο θα μας λυγίσει

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συγκινητικές καθώς θα δούμε την εξομολόγηση της Ελισάβετ στο Σαράντο για τον πατέρα του που θα μας λυγίσει.

αααχ κορίτσι μου

Η Κασσιανή επισκέπτεται τον Σταυρίνο για να βεβαιωθεί ότι είναι πρόθυμος να λάβει μέρος στο “θαύμα”. Ο Γεράσιμος λέει στους γονείς του ότι έχει αποκαλύψει στην Ελισάβετ το μυστικό για το φόνο του Διακοσάββα και ταράζονται…

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ένα νέο ζευγάρι φέρνει μεγάλες ανατροπές

Μαύρο ρόδο: Θέμης και Ελισάβετ εξοντώνουν την Κασσιανή

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κύρα μιλά στον Θέμη για τον Βίκο

Η Ελισάβετ αποφασίζει να εξομολογηθεί στον Σαράντο στο Μαύρο Ρόδο τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του πατέρα του. Νιώθει πλέον δυνατή για να το κάνει, ενώ θέλει να αφήσει πίσω της όσα την κρατούσαν δέσμια στο παρελθόν. Έτσι, η νέα της επίσκεψη στο μοναστήρι είναι αποκαλυπτική, καθώς την κάνει να αναθεωρήσει ό,τι πίστευε μέχρι τότε.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: O Μπόγρης θα κάνει τα πάντα για να εκδικηθεί

Μαύρο Ρόδο: Η εξομολόγηση της Ελισάβετ στο Σαράντο θα μας λυγίσει

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ελισάβετ στο Σαράντο θα μας λυγίσει σαν κοινό καθώς οι ηθοποιοί έχουνε φέρει τη σκηνή στα μέτρα τους και θα χρειαστούμε όλοι χαρτομάντηλα!

Άλλωστε, ο απόηχος από την ημέρα της ενθρόνισης της Κασσιανής παραμένει και ο Μπόγρης, εξαγριωμένος με τον αδελφό του, αποφασίζει να τον εκδικηθεί πολεμώντας τον πλέον ανοικτά. Ο Θέμης, από την πλευρά του, πηγαίνει στη Γερακιανή για να ξεκαθαρίσει στην Κασσιανή ότι δεν

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ επιτίθεται στον Γεράσιμο

Μαύρο Ρόδο: Η εξομολόγηση της Ελισάβετ στο Σαράντο θα μας λυγίσει

Δείτε ακόμη Μαυρό Ρόδο: Ο Ανδράς που κατέστρεψε την Κασσιανή

έχει σκοπό να κάνει πίσω στη συμφωνία για τα κτήματα και αυτή δέχεται ένα ακόμα μεγάλο και απροσδόκητο χτύπημα όταν κάποια στοιχεία από το δικό της αμαρτωλό παρελθόν βγαίνουν στη φόρα. Την ίδια στιγμή, η Όλγα επιστρέφει στο σπίτι και η Πολυξένη αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της.

Μαύρο Ρόδο τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας από Κυριακή 26 Φεβρουαρίου έως την Τετάρτη 1 Μαρτίου, στις 22:50.

Επεισόδιο 69 (Κυριακή 26/02)

Η Όλγα παίρνει τα αποτελέσματα από το τεστ πατρότητας. Η παρουσία του Παναγιώτη στο σπίτι προκαλεί δυσφορία στην Αλεξία. Ο Πέτρος ενημερώνει τον Λευτέρη για τις κινήσεις του Θέμη σε σχέση με τα κτήματα. Η Κασσιανή επισκέπτεται τον Σταυρίνο για να βεβαιωθεί ότι είναι πρόθυμος να λάβει μέρος στο θαύμα.

Δείτε ακόμη Μαύρο ρόδο: Θέμης και Ελισάβετ εξοντώνουν την Κασσιανή

Μαύρο Ρόδο: Η εξομολόγηση της Ελισάβετ στο Σαράντο θα μας λυγίσει

Ο Γεράσιμος λέει στους γονείς του ότι έχει αποκαλύψει στην Ελισάβετ το μυστικό του για τον φόνο του Διακοσάββα. Η Ηγουμένη δέχεται πίεση από τον Μητροπολίτη να υποστηρίξει την Κασσιανή και τον Μπόγρη. Πώς θα αντιδράσει η Πολυξένη στην αντίδραση της Όλγας μόλις μάθει τα αποτελέσματα του DNA;

 

Επεισόδιο 70 (Δευτέρα 27/02)

Ο Βίκος δίνει διαταγή για τη δολοφονία του Δαμαλά. Η αστυνομία ετοιμάζεται για συλλήψεις. Ο Λουκάς αρχίζει να υποψιάζεται τη Θάλεια και βάζει κάποιον να την παρακολουθήσει. Ο Θέμης δωροδοκεί τον Φραγκίσκο με στόχο να πείσει τον Πέτρο να αναλάβει το έργο με τις επενδύσεις στα κτήματα της Γερακιανής.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κύρα παθαίνει εγκεφαλικό

Μαύρο Ρόδο: Η εξομολόγηση της Ελισάβετ στο Σαράντο θα μας λυγίσει

Ο Μητροπολίτης και η Κασσιανή ετοιμάζονται για το θαύμα στη Μονή, ενώ το αίτημα της Φιλαρέτης, να μεταφερθεί σε άλλο μοναστήρι, δεν γίνεται αποδεκτό. Ο Πέτρος πιέζει όλο και περισσότερο την Ελισάβετ να του αποκαλύψει το μυστικό που κρύβει ο Γεράσιμος. Η Κύρα δεν το βάζει κάτω, παρακολουθώντας τον Δαμαλά, θα μάθει την πληροφορία που θέλει, σε σχέση με τη δολοφονία της κόρης της.

 

Επεισόδιο 71 (Τρίτη 28/02)

Ο Δαμαλάς, έχοντας δεχτεί πυροβολισμό, συλλαμβάνεται από την ομάδα της Θάλειας. Η επίσκεψη του Γεράσιμου ταράζει την Ελισάβετ αλλά και τον Πέτρο, που τους βρίσκει μαζί. Ο Λουκάς εντοπίζει τη Θάλεια στη μυστική της συνάντηση με τον Παράσχο. Ένα γεγονός θα τον σοκάρει. Επιστρέφοντας στο χωριό, ο Γεράσιμος θα αναστατώσει τη Φιλαρέτη και την Αυξεντία, δηλώνοντάς τους πως πρέπει να φέρουν την Ελισάβετ άμεσα πίσω στο Μοναστήρι.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή στο παρελθόν ήταν μπλεγμένη με ναρκωτικά και ληστείες

Μαύρο Ρόδο: Η εξομολόγηση της Ελισάβετ στο Σαράντο θα μας λυγίσει

Η Κασσιανή τού λέει πως θα μπορούσε να το κάνει, αρκεί να της δώσει κι εκείνος το αντάλλαγμα που επιθυμεί. Ένα δώρο της Ελισάβετ στον Πέτρο θα αποκαλύψει τα αληθινά συναισθήματά της για εκείνον. Ο Βίκος κανονίζει και πάλι να βρεθεί με την Αλεξία, αναιρώντας την υπόσχεση που έχει δώσει στον Καστρινό και στην Κύρα. Ποιον από τους δυο θα συναντήσουν στο μυστικό τους ραντεβού;

 

Επεισόδιο 72 (Τετάρτη 1/03)

Η Κασσιανή οριστικοποιεί με τους αδελφούς Μπόγρη τις λεπτομέρειες της παρουσίασης του ψεύτικου θαύματος που θα κάνει τον Σταυρίνο να περπατήσει. Η Γιάννα γίνεται μάρτυρας της απάτης και τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα και στο μοναστήρι. Ο Σταυρίνος έρχεται αντιμέτωπος με τη Γιάννα και με τη Φιλαρέτη, που τον αναγκάζουν να αναλάβει τις ευθύνες του.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος σχεδιάζει τη δολοφονία του Πέτρου

Μαύρο Ρόδο: Η εξομολόγηση της Ελισάβετ στο Σαράντο θα μας λυγίσει

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 73 , 74 , 75 , 76

Η Κύρα προσπαθεί να σαμποτάρει τη συνάντηση της Αλεξίας με τον Βίκο αλλά δεν τα καταφέρνει. Οι σχέσεις του Θέμη με τον Πέτρο βελτιώνονται αισθητά. Η Ελισάβετ έρχεται όλο και πιο κοντά στον Πέτρο. Ένα τηλεφώνημα θα την αναστατώσει. Η Πολυξένη αποκαλύπτει στον Θέμη ένα μυστικό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close