Μαύρο Ρόδο-Κασσιανή-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού θα μάθουμε ότι η Κασσιανή στο παρελθόν ήταν μπλεγμένη με ναρκωτικά και ληστείες. 

ΜΩΡΗ ΚΑΣΣΙΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΑΡΕΤΗ ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ!!! ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΔΙΔ ΘΕΑΡΑ ΛΙΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Στην αγαπημένη σειρά του mega μαύρο ρόδο έρχονται εξελίξεις που υπόσχονται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Η ενθρόνιση της νέας Ηγουμένης, δηλαδή της Κασσιανής, δεν πάει όπως την υπολογίζει ενώ στοιχεία από το αμαρτωλό παρελθόν της βγαίνουν στο φως.

Η Κασσιανή είναι αυστηρή, τυπική και σκληρή ενώ κάνει συνεχώς ραδιουργίες με σκοπό να πετύχει κάθε σχέδιο που έχει στο νου της. Γεγονός που αποδεικνύεται από την υπονόμευση της Ηγουμένης Φιλαρέτης προκειμένου να πάρει αυτή τη θέση της και τα καταφέρνει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος σχεδιάζει τη δολοφονία του Πέτρου

Μαύρο Ρόδο-Κασσιανή-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη αλλάζει τον Θέμη

Μάλιστα όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς η Κασσιανή και ο Γιώργος οργανώνουν τις τελευταίες λεπτομέρειες ενός υποτιθέμενου θαύματος που θα λάβει χώρα στο μοναστήρι την ημέρα της ενθρόνισης της κατά το οποίο ο Σταυρίνος θα σηκωθεί επιτέλους από το αναπηρικό καρότσι και θα περπατήσει ξανά.

Σύντομα λοιπόν όλοι οι κάτοικοι της Γερακιανής συγκεντρώνονται στο μοναστήρι για την ενθρόνιση της νέας Ηγουμένης δηλαδή της Κασσιανής αλλά τα πράγματα δεν πάνε όπως τα υπολογίζει. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού myTV ούτε τα θαύματα και από την πρώτη κιόλας ημέρα που χρίζεται Ηγουμένη διασύρεται.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Το τέλος δεν θα είναι ευτυχισμένο

Μαύρο Ρόδο-Κασσιανή-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Έρχονται μεγάλες ανατροπές μέσα στην εβδομάδα

Και σα να μη φτάνει αυτό κάποια στοιχεία από το αμαρτωλό παρελθόν της αρχίζουν να βγαίνουν στο φως. Αυτά σχετίζονται με την περίοδο που έκανε χρήση σκληρών ναρκωτικών ουσιών και επίσης εμπλεκόταν και σε μια συμμορία που διέπραττε ληστείες.

Η Κασσιανή σαστίζει με αυτά τα στοιχεία και κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να ανακαλύψει ποιος ή καλύτερα ποια απ’ τις αδερφές της στο μοναστήρι κάνει έρευνα για το ποιόν της με σκοπό να την διαβάλλει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Αυτό δείχνει το αποτέλεσμα DNA για την Όλγα

Μαύρο Ρόδο-Κασσιανή-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Της καρφώνει μια σύριγγα με δηλητήριο στο λαιμό

Τα πρώτα πρόσωπα που έρχονται στο μυαλό της είναι η προκάτοχός της η Φιλαρέτη και η Αυξεντία αλλά εκείνες το μόνο που αρκούνται να πουν είναι ότι τίποτα δε μένει κρυφό και απλά κάποια στιγμή έρχεται η τιμωρία των πράξεων μας.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close