Μαύρο Ρόδο-Φιλαρέτη-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ένα νέο ζευγάρι φέρνει μεγάλες ανατροπές. 

Αχ…τί έχουν να δουν τα μάτια μας!!!

Όπως έχουμε ήδη δει στις οθόνες μας, στο Μαύρο Ρόδο η Αλεξία έχει «εθιστεί» στις συναντήσεις της με τον Βίκο με πρόσχημα την Αγγελική, αλλά μέσα τον έχει ερωτευτεί.

Από την άλλη και ο Βίκος της ζητάει να σταματήσουν τις συναντήσεις τους, αλλά εκείνη δεν θέλει να το κάνει και προσπαθεί να τον προσεγγίσει για το δικό του παρελθόν, δείχνοντάς του πως νοιάζεται για εκείνον.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: O Μπόγρης θα κάνει τα πάντα για να εκδικηθεί

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-Αλεξία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ επιτίθεται στον Γεράσιμο

Οι συναντήσεις τους γίνονται όλο και πιο συχνές, και όπως όλα δείχνουν ο ένας ξεκινάει να νιώθει αισθήματα για τον άλλον, παρόλο που ο Βίκος τουλάχιστον δεν θέλει να τα παραδεχτεί.

«Μείνε μακριά από τον Βίκο! Αυτός σκότωσε τη μάνα σου», της λέει η Κύρια (η γιαγιά της) αλλά η Αλεξία αρνείται να το πιστέψει και έρχεται σε σύγκρουση με όλη την οικογένεια της.

Δείτε ακόμα Μαυρό Ρόδο: Ο Ανδράς που κατέστρεψε την Κασσιανή

Μαύρο Ρόδο-Αλεξία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 73 , 74 , 75 , 76

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Μαύρου Ρόδου στο MEGA, ο Βίκος δεν αντέχει άλλο και θα εξομολογηθεί στην Αλεξία τα αισθήματα που τρέφει για εκείνη, αφού κατάφερε να τον κάνει να ξεπεράσει την μητέρα της.

Δείτε ακόμα Μαύρο ρόδο: Θέμης και Ελισάβετ εξοντώνουν την Κασσιανή

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Κύρα παθαίνει εγκεφαλικό

Θα έρθουν λοιπόν όλο και πιο κοντά και θα ανταλλάξουν το πρώτο τους φιλί. Δεν θα μείνουν όμως μέχρι εκεί, σύμφωνα με spoilers που έχουν διαρρεύσει.

Θα κυλήσει όμορφα αυτή η σχέση; Καθώς μην ξεχνάμε πως ο Βίκος ευθύνεται για το θάνατο της μάνας της, παρόλο που ήταν ερωτευμένος μαζί της. Έδωσε εντολή να σκοτώσουν τον αδερφό της Αλεξίας και γιο της, ωστόσο η σφαίρα τελικά βρήκε εκείνη.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος φιλάει την Αλεξία

Μαύρο Ρόδο-Αλεξία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή στο παρελθόν ήταν μπλεγμένη με ναρκωτικά και ληστείες

Η Αλεξία γίνεται μυστικό ζευγάρι με το Βίκο αλλά κάποιος που θα το ανακαλύψει θα το ομολογήσει στην οικογένειά της και από κει και έπειτα ξεκινά ο απόλυτος χαμός.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close