Μαύρο Ρόδο-Κύρα-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Κύρα παθαίνει εγκεφαλικό.

Καλέ θα την πεθάνετε την γυναίκα!

Η Κύρα βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο καθώς ο Παράσχος απειλεί να την σκοτώσει προκειμένου να μην αποκαλύψει στον Θέμη το διπλό του ρόλο. Ή για την ακρίβεια τον τριπλό του ρόλο τώρα που συνεργάζεται και με την αστυνομία. Η γυναίκα προσπαθεί να ζητήσει βοήθεια αλλά ο Παράσχος φροντίζει να της κλείσει το στόμα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος φιλάει την Αλεξία

Μαύρο Ρόδο-Κύρα-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή στο παρελθόν ήταν μπλεγμένη με ναρκωτικά και ληστείες

Στο μεταξύ ο Θέμης, ο Πέτρος και η Αλεξία την ψάχνουν αγωνιωδώς και η εξαφάνιση της προκαλεί αναστάτωση. “Κάτι συμβαίνει με τη γιαγιά. Πάντα απαντάει στα τηλεφωνήματα μας, δεν το έχει ξανακάνει αυτό” λένε τα εγγόνια της στον Θέμη και εκείνος τα παίρνει και πάνε απ’ το σπίτι της.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος σχεδιάζει τη δολοφονία του Πέτρου

Μαύρο Ρόδο-Κύρα-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη αλλάζει τον Θέμη

Χτυπάνε την πόρτα αλλά κανείς δεν ανοίγει. “Πρέπει να βρούμε τρόπο να μπούμε μέσα” λέει ο Πέτρος. Τελικά σπάνε την πόρτα και μπαίνουν μέσα και την βρίσκουν πεσμένη στο πάτωμα. Η Κύρα συνέρχεται κάπως και όλα δείχνουν πως έχει πάθει εγκεφαλικό. Ο Θέμης βρίσκεται στο πλευρό της μαζί με τα εγγόνια της και αυτό την εκπλήσσει ευχάριστα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Το τέλος δεν θα είναι ευτυχισμένο

Μαύρο Ρόδο-Κύρα-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Έρχονται μεγάλες ανατροπές μέσα στην εβδομάδα

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close