Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Πέτρος-Ελισάβετ-

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια  73 , 74 , 75 , 76:   Τι θα δούμε στα  επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο .Οι εξελίξεις και φωτογραφίες στο daddy-cool.gr

Η Ελισάβετ περνάει στην αντεπίθεση παιδιά!!!!

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 73  στις  ο6/3/2023

Επεισόδιο 73

Δευτέρα 

Το τηλεφώνημα της Κασσιανής αιφνιδιάζει την Ελισάβετ. Ποτέ δεν είχε ιδιαίτερη σχέση μαζί της και απορεί με την πρόσκληση που της κάνει. Όμως δεν μπορεί να μην την αποδεχτεί. Άλλωστε είναι μια καλή ευκαιρία να ξανά βρεθεί στο φιλόξενο και γαλήνιο μοναστήρι και να μιλήσει με τη θεία της που οι συζητήσεις τους της έχουν λείψει πολύ.

Ο Πέτρος δεν μπορεί παρά να αποδεχτεί την απόφαση της γιατί δεν θέλει να την πιέσει. Την διαβεβαιώνει πως θα την περιμένει με ανυπομονησία να γυρίσει. Στο μεταξύ η Κύρα είναι στα χέρια του Παράσχου και αντιλαμβάνεται πως πρέπει άμεσα να ειδοποιήσει κάποιον δικό της γιατί κινδυνεύει.

Δείτε ακόμα Μαύρο ρόδο: Θέμης και Ελισάβετ εξοντώνουν την Κασσιανή

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Πέτρος-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Κύρα παθαίνει εγκεφαλικό

Μάταια όμως προσπαθεί να ζητήσει βοήθεια. Ο Παράσχος έχει λάβει τα μέτρα του. Στο μεταξύ ο Βίκος, ζητάει για μια ακόμη φορά από την Αλεξία να σταματήσουν τις συναντήσεις τους. Εκείνη όμως προκειμένου να τον ξαναδεί του σκάει νέα βόμβα.

Του λέει ότι μόλις έχει πάρει κάποια στοιχεία που αφορούν το παρελθόν του κι αν θέλει να τα μάθει πρέπει να συναντηθούν, γιατί κάποια πράγματα δε λέγονται από το τηλέφωνο.

Την ίδια ώρα στην Γερακιανή ο Σταυρίνος, ετοιμάζεται για το θαύμα. Η Γιάννα, προσπαθεί να τον σταματήσει ώστε να μην πάρει μέρος στην πλεκτάνη του αδερφού του όμως όλα όσα του λέει για να τον αποτρέψει πέφτουν στο κενό.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη αλλάζει τον Θέμη

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Πέτρος-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Το τέλος δεν θα είναι ευτυχισμένο

Η Όλγα επιστρέφει στο σπίτι και η Πολυξένη θα κάνει τα πάντα για να ξανά κερδίσει την εμπιστοσύνη της κόρης της. Απ’ την άλλη η Κασσιανή ζητάει από τον Γεράσιμο να της πει τα πάντα για τον Διακοσάββα. Του επισημαίνει ότι η ίδια έκανε αυτό που έπρεπε.

Έπεισε την Ελισάβετ να επιστρέψει στο μοναστήρι. Τώρα είναι η σειρά του να δείξει πόσο καλός συνεργάτης είναι. Η Θάλεια, με το Θέμη, τον Πέτρο και την Αλεξία φτάνουν στο σπίτι της Κύρας που δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής παρά τα απανωτά τηλεφωνήματα που της έχουν κάνει.

Την βρίσκουν χωρίς τις αισθήσεις της και όλα δείχνουν ότι έχει περάσει εγκεφαλικό. Όταν συνέρχεται κάπως βλέπει το Θέμη και τα εγγόνια της να είναι δίπλα της και αυτό την γεμίζει χαρά ύστερα από πολύ καιρό. Βέβαια η έννοια της για την Αλεξία παραμένει.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 74  στις  07/3/2023

Επεισόδιο 74

Τρίτη 

Η Κύρα Θέλει με κάθε τρόπο να κρατήσει την εγγονή της μακριά από τον αδίστακτο Βίκο. Παρά την κατάσταση της το επισημαίνει για μια ακόμη φορά αλλά βλέπει ότι η Αλεξία δε δείχνει να συμμερίζεται τις επιφυλάξεις της. Βέβαια κατάφερε να αποσπάσει από την εγγονή της την δέσμευση ότι δεν θα τον ξανασυναντήσει. Όμως και αυτό δεν την καθησυχάζει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή στο παρελθόν ήταν μπλεγμένη με ναρκωτικά και ληστείες

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος σχεδιάζει τη δολοφονία του Πέτρου

 

Στην Γερακιανή, όλο το χωριό βρίσκεται στο μοναστήρι για την ενθρόνιση της νέας Ηγουμένης. Τα πράγματα όμως δεν πάνε όπως τα υπολόγισε η Κασσιανή. Ούτε το θαύμα. Η Ελισάβετ ανακαλύπτει τον πραγματικό λόγο που η Κασσιανή την προσκάλεσε στην Μονή.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Έρχονται μεγάλες ανατροπές μέσα στην εβδομάδα

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Αυτό δείχνει το αποτέλεσμα DNA για την Όλγα

Αυτή τη φορά θα βρει το θάρρος να της απαντήσει όπως της αξίζει και να την βάλει στη θέση της. Δεν θα πει ωστόσο το παραμικρό στον Πέτρο. Ενάντια στον όρκο που έδωσε στη γιαγιά της, η Αλεξία ετοιμάζεται να συναντήσει και πάλι τον Βίκο.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Της καρφώνει μια σύριγγα με δηλητήριο στο λαιμό

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Αυτό είναι το σχέδιο της Κασσιανής για να γυρίσει η Ελισάβετ στο μοναστήρι

Πηγαίνει λοιπόν να τον βρει στο ξενοδοχείο που μένει. Την ίδια ώρα η Κασσιανή πιέζει το Γεράσιμο να της δώσει την απάντηση που θέλει ως αντίτιμο για την χάρη που του έκανε. Την ίδια στιγμή Βίκος και Αλεξία έρχονται κοντά δίνοντας το πρώτο τους φιλί.

Ο Μπόγρης αποφασίζει να ανοίξει πόλεμο με τον Σταυρίνο για να τον εκδικηθει….

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο  75 -76 

Αναμένεται

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος πέφτει στη παγίδα

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Φιλαρέτη-

Δείτε ακόμα Μαυρό Ρόδο: Η Γιάννα ξεμπροστιάζει την Κασσιανή για το ψεύτικο θαύμα

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

Close