Μαύρο-Ρόδο-Γιάννα-Μπόγρης

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Γιάννα και Μπόγρης έρχονται κοντά.

Ακαλά ντάξ…

Η οικογένεια Καστρινού βρίσκεται σύσσωμη στο Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης, και η ένταση ανάμεσα στα μέλη της είναι μεγάλη, καθώς η αγωνία τους για τον Πέτρο έχει χτυπήσει κόκκινο. Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος επισκέπτεται το μοναστήρι και εκδηλώνει τις προθέσεις του στην ηγουμένη.

Εκείνη αρνείται να υποκύψει στους εκβιασμούς του. Στην Γερακιάνη ο Σαράντος ξηλώνει όλες τις αφίσες του πατέρα του και αρνείται να μοιραστεί το γιατί. Αποφασίζει να πάει να συναντήσει την Αυξεντία και να της ζητήσει να του πει την αλήθεια. Μέσα σε όλα αυτά το πτώμα του Ζαμάφτα εντοπίζεται. Επάνω του βρίσκεται ένα αποδεικτικό στοιχείο και οι ανησυχίες του Μανώλη βγαίνουν αληθινές.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Γιάννα αποκαλύπτει τα πάντα στην Ευτυχία και εκείνη τρελαίνεται

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ αρνείται να χειροτονηθεί για τον Πέτρο

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Παράσχος καταστρέφει τον Θέμη

Ο Δεσπότης ανακοινώνει στην Ελισάβετ πως θα την ορίσει ημερομηνία για την κουρά της εκείνη δείχνει ευτυχισμένη και αποφασισμένη όσο ποτέ μα το μυαλό της είναι και πάλι στον Πέτρο. Στο μοναστήρι θα βρεθούν ταυτόχρονα ο Θέμης η Κύρα και ο Βίκος.

Η Αυξεντία είναι πολύ ανήσυχη μετά τις τελευταίες εξελίξεις και δείχνει να μην αντέχει όλη αυτήν την πίεση όσο κι αν προσπαθεί να σφίξει τα δόντια και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, νιώθει τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Τέλος για την Αυξεντία

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ αρνείται να χειροτονηθεί για τον Πέτρο

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή μαθαίνει για τον φόνο της Ελισάβετ

Παράλληλα η Αλεξία, η Αγγελική και ο Παναγιώτης αποφασίζουν να γυρίσουν στην Πάτρα, ενώ ο ερχομός της Κύρας στην Γερακιανή θα τους αναστατωσει όλους. Ταυτόχρονα η επίσκεψη του Βίκου στο μοναστήρι θα βάλει την Ηγουμένη σε υποψίες.

Η Αυξεντία δεν δέχεται να πάει στο νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας της επιδεινώνεται, θα με προδώσει καρδιά μου, μονολογεί, με την Ελισάβετ να μη σταματά να αγωνία για εκείνη. Οι τύψεις της την καίνε και αποφασίζει να ζητήσει από την ηγουμένη να καθυστερήσουν την κουρά της.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης κάνει μια σοκαριστική αποκάλυψη στην Όλγα για τη μάνα της

Μαύρο-Ρόδο-Κασσιανή

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ αρνείται να χειροτονηθεί για τον Πέτρο

Παράλληλα, ο Πέτρος προκειμένου να απομακρύνει τον πατέρα του από το μοναστήρι αποφασίζει να γυρίσει και εκείνος στην Πάτρα. Η Γιάννα και ο Μπόγρης έρχονται λίγο πιο κοντά.Η είδηση πως η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα του Ζαμαφτά πέφτει σαν βόμβα και προκαλεί πανικό στους εμπλεκόμενους τις υπόθεσης. Οι υποψίες του Λευτέρη για την Πολυξένη θα βγουν αληθινές.

Η υγεία της Αυξεντίας επιδεινώνεται ανησυχώντας την Ελισάβετ που βλέπει την θεία της να χαροπαλεύει. Κι ενώ ο Σαράντος λέει λέει στην Ελισάβετ για τις φωτογραφίες που βρήκε στον υπολογιστή του πατέρα του, η Αυξεντία αποκαλύπτει στην ηγουμένη το μυστικό της Παλιόβρυσης και ο Βίκος κάνει πρόταση συνεργασίας στην Γιάννα. Ο Πέτρος κατηγορεί την Αγγελική ως υπαίτια της διάλυσης της οικογένειας τους. Εσύ φταις για όλα. Από τότε που έμπλεξες με τον Βίκο μας κατέστρεψες, της λέει με τα μάτια του να πετούν σπίθες.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ αρνείται να χειροτονηθεί για τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ αρνείται να χειροτονηθεί για τον Πέτρο

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Θέμης και Βίκος πάνε στο μοναστήρι

Ο Λευτέρης σοκάρεται απ’ όσα βλέπει στην συνάντηση της Πολυξένης με τον Θέμη και εξομολογείται στην Όλγα μια ιστορία από το παρελθόν. Θα τα καταφέρει ο Σταυρίνος να φέρει σε επαφή τον Πέτρο και την Ελισάβετ; Ο Θέμης και ο Βίκος μοιάζουν εξίσου ανίσχυροι μπροστά στα έντονα συναισθήματα που τρέφουν για την Αγγελική, η ίδια όμως αισθάνεται ολοένα και περισσότερο εγκλωβισμένη σε αυτήν την κατάσταση.

Ένα πρόσωπο απο το παρελθόν εμφανίζεται στη ζωή του Θέμη φέρνοντας τα πάνω κάτω. Ο Γιώργος μιλά καθαρά στον Σταυρίνο για το σχέδιο του να παρουσιάσει ως θαύμα την βελτίωση της υγείας του, αν η εγχείρηση πετύχει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 36 , 37 , 38 , 39

Μαύρο-Ρόδο-Λευτέρης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης δίνει εντολή να σκοτώσουν τον Βίκο

Κι ενώ η Κασσιανή βρίσκει νέο τρόπο για να υποσκάψει την Ηγουμενία της Φιλαρέτης και εμπλέκει τον Σαράντο, η σχέση Λευτέρη Πολυξένης οδηγείται στα άκρα. Τι θα κάνει ο Θέμης για να αναγκάσει τον Πέτρο να σταματήσει να ασχολείται με την Ελισάβετ; Ποια θα είναι η αντίδραση του Πέτρου;

Μαύρο Ρόδο: Δείτε τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας από 4/12/2022 ως 7/12/2022

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 32  στις 4/12/2022

Επεισόδιο 32

Κυριακή 

Η Γιάννα αποκαλύπτει στην μητέρα της όλη την αλήθεια για το λόγο που γύρισε στο χωριό και για τον μεγάλο κίνδυνο που διατρέχει. Ο Γεράσιμος από την άλλη χωρίς να το καταλάβει, προτείνει μία λύση στην Ευτυχία που μπορεί να αποτελέσει λύση στο πρόβλημα της Γιάννας.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 36 , 37 , 38 , 39

Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντία αργοπεθαίνει και αποκαλύπτει το μυστικό της στην ηγουμένη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης δίνει εντολή να σκοτώσουν τον Βίκο

Ο Πέτρος συναντιέται με την Αγγελική στο ξενοδοχείο την ώρα που η ηγουμένη ξαφνιάζεται με τον ισχυρισμό της Κασσιανής ότι είναι στο πλευρό της η Ελισάβετ με την Αυξεντία. Οι ερωτήσεις του Μανώλη για το λάπτοπ του Στέλιου Διάκοσάββα θα ξυπνήσουν τραυματικές αναμνήσεις στην Ελισάβετ, ενώ ο Ζαμάφτας θα βρεθεί στο μαγειρειό μαζί με την Τασούλα και την οικογένεια της Γιάννας.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 33  στις 5/12/2022

Επεισόδιο 33

Δευτέρα 

Η Ηγούμενη ζητάει την μετάθεση της Κασσιανής, με τον μητροπολίτη να έχει τις αντιρρήσεις του. Ο Πέτρος πάει να αντιμετωπίσει τον Βίκο πρόσωπο με πρόσωπο, ενώ στην Όλγα μπαίνουν υποψίες για τη σχέση της μητέρας της με τον Καστρινό. Ο Θέμης με τη βοήθεια της Αλέξιας βρίσκει στοιχεία για τη γυναίκα που ψάχνει και ο Σαράντος ανακαλύπτει το λάπτοπ στο παλιό φορτηγάκι του πατέρα του.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Όλη η αλήθεια για τον πατέρα του Σαράντου

Μαύρο Ρόδο: Το παρελθόν του Παράσχου τον έχει φέρει σε αυτήν την θέση

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης πιάνει στα πράσα την Πολυξένη με τον Θέμη

Η ηγουμένη σοκάρεται όταν μαθαίνει για τις κρυφές συναντήσεις του Πέτρου με την Ελισάβετ στη Μονή. Πως είναι δυνατόν όλο αυτό το διάστημα να συμβαίνει κάτι τέτοιο κάτω από τη μύτη μας; Δε γίνεται να συνεχιστεί άλλο λέει η ηγουμένη

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 34  στις 6/12/2022

Επεισόδιο 34

Τρίτη

Η Αγγελική βρίσκεται στο κέντρο της σύγκρουσης του γιου της με τον Βίκο. Και οι δύο άντρες, φτάνουν στα άκρα. Η Γιάννα αποκαλύπτει στην Ευτυχία την αλήθεια για τον Σταυρίνο. Τόσο η Όλγα όσο και ο Λευτέρης δεν πείθονται από τις απαντήσεις της Πολυξένης για το που ήταν. Εκείνη όμως έχει τον τρόπο να χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Θέμης αποκληρώνει τον Πέτρο

Μαύρο-Ρόδο-Όλγα

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ηγουμένη καλύπτει την Αυξεντία για τoν φόνο του Διακοσάββα

Η ηγουμένη κατακεραυνώνει την Κασσιανή με τον λόγο της. Δεν είναι διατεθειμένη να υποχωρήσει στους εκβιασμούς τις. Ο Ζαμάφτας γυρίζει στη Γερακιανή για να ολοκληρώσει την εκδίκησή του. Η Ελισάβετ είναι καταρρακωμένη από την αποκάλυψη για τις νυχτερινές συναντήσεις της με τον Πέτρο. Αυτό που δεν ξέρει είναι πως εκείνος ετοιμάζεται να πηδήξει τον τοίχο της μονής και απόψε το βράδυ.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 35  στις 7/12/2022

Επεισόδιο 35

Τετάρτη 

Οι δραματικές εξελίξεις της νύχτας έφεραν στο μοναστήρι τον Πέτρο στα χέρια της αστυνομίας και στην Γερακιανή τον Ζαμάφτα να πέφτει νεκρός. Τι θα γίνει από δω και πέρα με το πτώμα του; Θα κληθεί κι εδώ η Αστυνομία ή θα προσπαθήσουν να ξεφορτωθούν το πτώμα; Ο Σαράντος ψάχνει τα αρχεία του υπολογιστή του Στέλιου Διακοσάββα.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντία αργοπεθαίνει και αποκαλύπτει το μυστικό της Παλιόβρυσης στην ηγουμένη

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης βρίσκει το νέο του θύμα

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης βρίσκει το νέο του θύμα

Υπάρχει εκεί κάτι που θα αποκαλύψει το φρικτό μυστικό που έκρυβε ο πατέρας του; Ο Λευτέρης κάνει στην Πολυξένη μια αποκάλυψη για την σχέση που έχει στο παρελθόν με τον πατέρα του Σαράντου. Τι συνέπειες θα έχει η σύλληψη του Πέτρου για τον ίδιο αλλά και για την Ελισάβετ στο μοναστήρι; Το σίγουρο είναι πως βλέποντας τον άντρα που αγαπά με χειροπέδες η Ελισάβετ καταρρέει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close