Μαύρο-Ρόδο-Γιάννα-Ευτυχία

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Γιάννα αποκαλύπτει τα πάντα στην Ευτυχία και εκείνη τρελαίνεται.

Χαμούλης…

Ο Σαράντος στο Μαύρο Ρόδο, μετά την αποκάλυψη ότι ο πατέρας του μάθαινε να χρησιμοποιεί υπολογιστή, κάνει τα πάντα για να ανακαλύψει τη συσκευή. Κι αυτή τη βρίσκει στο παλιό φορτηγό του.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Παράσχος καταστρέφει τον Θέμη

Μαύρο-Ρόδο-Γιάννα

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Τέλος για την Αυξεντία

Έκτοτε ο Σαράντος ψάχνει ένα-ένα τα αρχεία του υπολογιστή του πατέρα του και εντοπίζει ένα που απειλεί να φέρει στην επιφάνεια το φρικτό μυστικό που έκρυβε καλά.

Παράλληλα, η ηγουμένη σοκάρεται όταν μαθαίνει για τις κρυφές συναντήσεις του Πέτρου με την Ελισάβετ στο μοναστήρι και την επιπλήττει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή μαθαίνει για τον φόνο της Ελισάβετ

Μαύρο-Ρόδο-Σταυρίνος-Γιάννα

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης κάνει μια σοκαριστική αποκάλυψη στην Όλγα για τη μάνα της

Η Ελισάβετ είναι καταρρακωμένη από την παραπάνω αποκάλυψη και αυτό που δεν ξέρει είναι πως ο Πέτρος ετοιμάζεται να ξαναμπεί κρυφά στο μοναστήρι. Παρ’ όλα αυτά, όμως, η ηγουμένη και οι υπόλοιπες μοναχές παραφυλάνε για να τον πιάσουν στα πράσα και να τον καταγγείλουν στην Αστυνομία.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ αρνείται να χειροτονηθεί για τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο: Άγριο ξύλο Πέτρου και Βίκου για την Αγγελική

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Θέμης και Βίκος πάνε στο μοναστήρι

Σύντομα, λοιπόν, ο νεαρός συλλαμβάνεται! Την επόμενη μέρα, η Γιάννα αποφασίζει να αποκαλύψει στην Ευτυχία και όλη την αλήθεια για τον Σταυρίνο και την παράνομη σχέση που διατηρούσαν στο παρελθόν και εκείνη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Όλη η αλήθεια για τον πατέρα του Σαράντου

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος συλλαμβάνεται

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης πιάνει στα πράσα την Πολυξένη με τον Θέμη

Αργότερα, τόσο η Όλγα όσο και ο Λευτέρης παρατηρούν ότι η Πολυξένη λείπει ώρες από το σπίτι και, όταν επιστρέφει, τη ρωτούν πού βρισκόταν. Καμία απάντησή της, όμως, δεν είναι πειστική. Έπειτα, ο Λευτέρης κάνει στην Πολυξένη μία αποκάλυψη για τη σχέση που είχε στο παρελθόν με τον πατέρα του Σαράντου…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close