Μαύρο-Ρόδο-Παράσχος-Θέμης

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Παράσχος καταστρέφει τον Θέμη.

ΩΠΑ ΤΗΣ Ο ΠΑΡΑΣΧΟΣ

Με κομμένη την ανάσα λέει ο Τάσος Τζιβίσκος σε εβδομαδιαίο περιοδικό ότι θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις στο Μαύρο Ρόδο. Από δω και εμπρός οι ήρωες θα αρχίσουν να δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Όπως παραδέχεται ο ίδιος, τσαντίζεται όταν του λένε στο δρόμο ότι ο Παράσχος είναι κακός. Σύμφωνα με τα όσα λέει, ο ήρωάς του έχει τη δική του ατζέντα και κάνει ανατροπές.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Τέλος για την Αυξεντία

Μαύρο-Ρόδο-Παράσχος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή μαθαίνει για τον φόνο της Ελισάβετ

Είναι ένας πολύ ταλαιπωρημένος χαρακτήρας που έχει παραδοθεί άνευ όρων στα σκοτάδια του. Με ένα βλέμμα λέει πολλά ενώ είναι κυρίως με την πλευρά του Βίκου ο οποίος εξυπηρετεί ένα σκοπό τον οποίο θα μάθουμε στα επόμενα επεισόδια.

Επιπλέον ταυτίζεται με τις ανάγκες του Βίκου που θέλει να καταστρέψει τον Καστρινό αν και στο μέλλον θα μάθουμε τι ακριβώς έκανε ο Θέμης που τον πείραξε!

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης κάνει μια σοκαριστική αποκάλυψη στην Όλγα για τη μάνα της

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης τεστάρει τον Παράσχο

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ αρνείται να χειροτονηθεί για τον Πέτρο

Δουλειά του Παράσχου είναι να φυλάει το σπίτι και την οικογένεια του Θέμη γι’ αυτό και θα φυλάει και την Αλεξία η οποία έχει ήδη αρχίσει να ασχολείται με τις δουλειές τους πατέρα της.

Μάλιστα στο μέλλον, θα βοηθήσει τον πατέρα της σε ένα θέμα που μπορεί να έχει ανατεθεί στον Παράσχο, αλλά η λύση θα δοθεί από εκείνη.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Θέμης και Βίκος πάνε στο μοναστήρι

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 36 , 37 , 38 , 39

Ο ηθοποιός θα ήθελε τον ήρωά του να μπλέκει με την Νατάσα με την οποία υπάρχει μία χημεία και σπίθα ανάμεσά τους. Ίσως έχει συμβεί όμως κάτι στο παρελθόν ή ακόμα και να μην τον ενδιαφέρει. Το… σενάριο θα δείξει!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close