Μαύρο-Ρόδο-Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Ελισάβετ θα αποκαλύψει τα πάντα ηγουμένη.

Ελισάβετ μου δεν μας τα λες καλά…

Ο Πέτρος διεκδικεί έντονα την Ελισάβετ και η νεαρή μοναχή έχει αρχίσει να αποκτά συναισθήματα για τον αρχιτέκτονα. Παρόλο που του έχει τονίσει ότι η καρδιά της ανήκει στον Θεό εκείνος συνεχίζει να μπαίνει στο μοναστήρι κρυφά μόνο για να τη δει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης βρίσκει το νέο του θύμα

Μαύρο-Ρόδο-Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η ανατροπή που θα γίνει και θα αλλάξει τον Θέμη

Η Ελισάβετ έχει κρύψει καλά τα συναισθήματά της, αλλά δεν μπορεί άλλο να αρνηθεί όσα νιώθει, γι’ αυτό κι αποφασίζει να μιλήσει στην Ηγουμένη, όπως θα δούμε στο «Μαύρο Ρόδο». Η δόκιμη μοναχή με δάκρυα στα μάτια είναι έτοιμη να μιλήσει στην γερόντισσα για όλα όσα την απασχολούν.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Το παρελθόν της Τασούλας θα βγει στην φόρα

Μαύρο-Ρόδο-Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ξαναξυπνά ο φόβος της Ελισάβετ

Την ίδια στιγμή, το μαγαζί του Θέμη μένει κλειστό, λόγω της έκρηξης. Η οικογένειά του βρίσκεται στη Γερακιανή, και ο Θέμης νιώθει πραγματικά μόνος. Η Γιάννα περνά τη νύχτα με τον Σταυρίνο και ο Γιώργος τους βρίσκει να κοιμούνται αγκαλιά.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Τo αρχεία που σοκάρει τον Σαράντο για τον Στέλιο Διακοσάββα

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Σταυρίνος και Γιάννα θα είναι μαζί

Η Πολυξένη φεύγει μέσα στη νύχτα με προορισμό την Πάτρα. Ο Φραγκίσκος φεύγει επίσης για την Πάτρα. Η ένταση όμως με τον Πέτρο συνεχίζει να υπάρχει. Ο Βίκος εντοπίζει τη Γιάννα στη Γερακιανή. Ο Ζαμάφτας καταφτάνει για να πάρει την εκδίκησή του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close