Μαύρο Ρόδο: «Η καλόγρια θα “τσακίσει” το τεκνό»

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η καλόγρια θα τσακίσει το τεκνό.

Ώπα…Πως είπατε;;;;;;

Καλεσμένη στην εκπομπή Έλεος του MEGA, βρέθηκε η Λουκία Παπαδάκη την οποία φέτος την βλέπουμε να παίζει στο Μαύρο Ρόδο. Στην σειρά υποδύεται την μητέρα της Αγγελικής, την οποία σκότωσε ο Βίκος που ήθελε κανονικά να πεθάνει Πέτρος, και τώρα προσπαθεί να προστατεύσει την εγγονή της που τα έχει με το δολοφόνο της μητέρας της

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Μαύρο Ρόδο: «Η καλόγρια θα “τσακίσει” το τεκνό»

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος μεθάει κοιμάται με άλλη και η Ελισάβετ τον χωρίζει

Στην εκπομπή λοιπόν, έκανε και διάφορα spoilers για την εξέλιξη της σειράς με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά γέλια στο πλευρά τόσο από πλευράς της όσο και από πλευράς των παρουσιαστών.

Το spoiler για το Μαύρο Ρόδο δια στόματος Λουκίας Παπαδάκη

«Πρέπει να ξέρει και ο κόσμος που μας ακούει, πρέπει να μας αρέσει αυτό που κάνουμε. Πρέπει πρώτα από όλα, να ερωτευτούμε την κάθε δουλειά για να την κάνουμε καλά. Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία», είπε αρχικά για την συμμετοχή της στο Μαύρο Ρόδο, η Λουκία Παπαδάκη.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Καρέ καρέ η καυτή ερωτική βραδιά Αλεξίας  Βίκου

Μαύρο Ρόδο: «Η καλόγρια θα “τσακίσει” το τεκνό»

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Έρχονται μεγάλες αλλαγές στην ζωή του Βίκου

Στην συνέχεια έπειτα από ερώτηση του Ηλία Ψινάκη σύμφωνα με το www.youweekly.gr για το ποια είναι η σειρά, θέλησε να δώσει και ένα μικρό αλλά πολύ δυνατό spoiler για την εξέλιξη της «Η καλόγρια θα τσακίσει το τεκνό, δεν το έχει ακόμη. Κάποια στιγμή θα τσακιστεί ο τεκνός», είπε και συνέχισε «Πως θα ήταν πιο ενδιαφέρον γιατί δεν έχουμε φτάσει ακόμη σε αυτό το σημείο. Αν απολυθώ αύριο από την σειρά εξαιτίας της εκπομπής θα είναι».

«Είναι ευτυχές γιατί το Μαύρο Ρόδο και γενικότερα αυτή η σεζόν που διανύουμε η τηλεοπτική, ήρθε μετά από 2μιση χρόνια εξορίας, λόγω πανδημίας. που ναι μεν κάναμε τηλεόραση αλλά ήταν πολύ δειλά», σχολίασε.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Τί θα πάει στραβά με Ελισάβετ και Πέτρο;

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Η συνάντηση Βίκου  Φιλαρέτης θα συγκλονίσει

Η σχέση της με τον Λεωνίδα Κακούρη

Η Αννίτα Πάνια στην συνέχεια θέλησε να της κάνει μια ερώτηση για την σειρά και για τη σχέση της με τον Λεωνίδα Κακούρη με τον οποίο συνεργάζονται στο Μαύρο Ρόδο.

«Στην Λάμψη με τον Λεωνίδα Κακούρη ήμασταν παντρεμένοι, ζευγάρι. Ήταν ο μικρός γιος του Γιάγκου και τώρα είμαι πεθερά του και έχουμε γελάσει απίστευτα», της απάντησε με χιούμορ.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Καστρινός σκότωσε τη κοπέλα του Παράσχου

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close