Μαυρο Ρόδο: Ο Καστρινός σκότωσε τη κοπέλα του Παράσχου

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Καστρινός σκότωσε τη κοπέλα του Παράσχου.

Φονικά θα έχουμε πάλι…..

Ο Θέμης τον τελευταίο καιρό υποψιάζεται όλο και πιο έντονα πως ο Παράσχος δεν του είναι και τόσο… πιστός συνεργάτης. Κάποια στιγμή μάλιστα τον πιάνει να  απειλεί το Δαμαλά για λογαριασμό του Βίκου και επιβεβαιώνεται.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Η Ευτυχία αποτελειώνει τον Λευτέρη

Μαυρο Ρόδο: Ο Καστρινός σκότωσε τη κοπέλα του Παράσχου

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 83 , 84 , 85 , 86 , 87 , 88

Μόνο που δε σκοπεύει να το αφήσει να περάσει έτσι αυτό. Γρήγορα ο Θέμης και ο Παράσχος έχουν μια σκληρή αναμέτρηση και ο τελευταίος αναγκάζεται να παραδεχτεί όλη την αλήθεια για το διπλό παιχνίδι που παίζει, αλλά και να αποκαλύψει για πρώτη φορά το λόγο για τον οποίο θέλει να εκδικηθεί τον Καστρινό.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Καρέ-Καρέ η καυτή σκηνή για Πέτρο και Ελισάβετ

Μαυρο Ρόδο: Ο Καστρινός σκότωσε τη κοπέλα του Παράσχου

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Γεράσιμος και Νατάσα ζευγάρι

Συγκεκριμένα του λέει, ότι πήγε για δουλειά κοντά του για να τον εκδικηθεί επειδή σε μία συμπλοκή που συνέβη στο παρελθόν οι μπράβοι του σκότωσαν την σύντροφό του.

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος πάει στο μοναστήρι να βρει την Φιλαρέτη

Μαυρο Ρόδο: Ο Καστρινός σκότωσε τη κοπέλα του Παράσχου

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ ενδίδει στο πάθος της

Ο Θέμης ταράζεται και χωρίς να χάνει χρόνο, οργανώνει τη σκληρή τιμωρία του, άλλοτε στενού συνεργάτη του. Αργότερα για όλα τα παραπάνω ενημερώνεται και ο Βίκος, και ο Παράσχος φοβάται πως θα οργανώσει σύντομα την δολοφονία του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close