Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού θα δούμε τι θα πάει στραβά με Ελισάβετ και Πέτρο.

Ανάδρομος θα είναι ο Ερμής για άλλη μία φορά στην σχέση τους…

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, η Ελισάβετ από το «Μαύρο Ρόδο» ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Όπως είπε, πριν βγάλει το μαντήλι στη σειρά δεν την αναγνώριζαν στον δρόμο, τώρα όμως που αυτό γίνεται αισθάνεται λίγο αμήχανα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η συνάντηση Βίκου – Φιλαρέτης θα συγκλονίσει

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Καστρινός σκότωσε τη κοπέλα του Παράσχου

Μιλώντας για την εμπειρία της από το μοναστήρι που επισκέφτηκε πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα αναφέρθηκε στην πίστη: «Ο ρόλος ήταν ένας λόγος να καθίσω και να σκεφτώ τη σχέση μου με την πίστη. Δεν με έφερε πιο κοντά στην πίστη. Έκατσα και σκέφτηκα τι είναι η πίστη. Δεν ξέρω σε τι πιστεύω, νομίζω ότι αλλάζουμε κιόλας».

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 83 , 84 , 85 , 86 , 87 , 88

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Καρέ-Καρέ η καυτή σκηνή για Πέτρο και Ελισάβετ

«Ας το δοκιμάσουμε» είχε πει όταν της προτάθηκε ο ρόλος στο Μαύρο Ρόδο.«Έκανα το self tape από το Λονδίνο και μετά έκανα και εδώ δοκιμαστικά». «Δεν είχα κάποια σχέση με τη θρησκεία οπότε ήξερα ότι θα χρειαστεί πολλή δουλειά» είπε για το ρόλο της.

«Είχα κάνει κάστινγκ και για τις Μέλισσες και για τον Σασμό» αποκάλυψε. Έδωσε όμως και ένα μικρό σπόιλερ για τη σειρά: «Έχει μαθευτεί πλέον ότι αυτή την εβδομάδα θα ολοκληρωθεί ο έρωτας του Πέτρου και της Ελισάβετ. Θα υπάρχουν δεύτερες σκέψεις, θα νιώσει ενοχή, θα μιλήσει στα κοντινά της πρόσωπα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ευτυχία αποτελειώνει τον Λευτέρη

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Γεράσιμος και Νατάσα ζευγάρι

Θα βρει συμπαράσταση. Ο Πέτρος δεν την πιέζει, χαλαρώνει μετά και ίσως είναι για κακό. Θα δούμε βέβαια. Νομίζω θα εκνευριστούμε πολύ με τον Πέτρο. Τον έχει εμπιστευτεί αλλά κάτι θα πάει λίγο στραβά».

«Μου αρέσει να παρακολουθώ το Twitter όταν παίζονται τα επεισόδια Κάνω screenshot κάτι αστεία tweets για τον Γεράσιμο που τον παίζει ο Νίκος Κουκάς και του τα στέλνω.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος πάει στο μοναστήρι να βρει την Φιλαρέτη

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ ενδίδει στο πάθος της

Δεν κράζουν εμένα αλλά την Ελισάβετ οπότε δεν με στεναχωρεί. Θέλω μετά να παίξω μια δολοφόνο. Είμαι πιο πολύ του δράματος, με βλέπω πιο πολύ να σκοτώνω άνθρωπο» ανέφερε. Τι θα πάει στραβά άραγε με Ελισάβετ και Πέτρο; Σε τί θα της πει ψέματα και πως θα εξελιχθεί όλο αυτό;

Close