Μαύρο Ρόδο-Βίκος-Αλεξία-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού έρχονται μεγάλες αλλαγές στην ζωή του Βίκου.

Ρε τον Βίκο…

Το τι θα προκαλέσει το ειδύλλιο του Βίκου και της Αλεξίας είναι νωρίς ακόμη να το πούμε, αλλά είναι εύκολο να το προβλέψεις. Μέσα στο σκοτάδι της ζωής του, έρχεται ένα φως και δεν είναι μόνο οι αποκαλύψεις που θα ζήσει ως Βίκος για την βιολογική του μητέρα. Θα είναι και η εξέλιξη της σχέσης του με την Αλεξία η οποία παίρνει μία απροσδόκητη τροπή.

Σε μία ξαφνική κίνηση ο Βίκος ο οποίος μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν ήθελε στο «Μαύρο Ρόδο» να ερευνήσει για το παρελθόν του, θα απαγάγει τον πρώην βουλευτή ο οποίος είχε σβήσει το όνομά του από τα αρχεία του ορφανοτροφείου. Έτσι πιστεύει πως θα μάθει τελικά πως ξεκίνησαν όλα.

Είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι να μάθει πως η βιολογική του μητέρα ζει και όπως όλοι πιστεύουν είναι τελικά η Φιλαρέτη. Κατερίνα Διδασκάλου και Γιάννης Κουκουράκης θα ξαναγίνουν οικογένεια όπως ήταν και στις Άγριες Μέλισσες ;

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Τί θα πάει στραβά με Ελισάβετ και Πέτρο;

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-Αλεξία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Καστρινός σκότωσε τη κοπέλα του Παράσχου

Μαζί με όλα αυτά που συμβαίνουν με τον Παράσχο και τον Καστρινό, ο  Βίκος ανακρίνει τον Ζαμάνο, προσπαθώντας να του αποσπάσει πληροφορίες για την εντολή που έδωσε το Θέμη:

Δεν θα βγεις ζωντανός από δω μέσα, στο ξεκαθαρίζω. Λέγε τι είπες τον Καστρινό; Γιατί τον συνάντησες; Τι ήθελες μαζί του; Πες τα όλα γιατί θα σε γδάρω ζωντανό“.

Τότε ο Ζαμάνος αναγκάζεται να του πει την αλήθεια: “Του είπα να σε βγάλει απ’ τη μέση και μάλιστα του έδωσα και ανταλλάγματα, αλλά δεν δέχτηκε“, του αποκαλύπτει. Ο Βίκος προβληματίζεται και ζητάει από την Θάλεια να βάλει κοριό στο γραφείο του Καστρινού, για να μαθαίνει από πρώτο χέρι τα σχέδια του, τώρα που ο Παράσχος έφυγε.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ευτυχία αποτελειώνει τον Λευτέρη

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-Αλεξία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 83 , 84 , 85 , 86 , 87 , 88

Ο Θέμης υπόσχεται στην Φιλαρέτη ότι θα ξεδιαλύνει προσωπικά την εμπλοκή του Ζαμάνου, στην υπόθεση του παιδιού της: “Θα φροντίσω να ξεδιαλύνω την εμπλοκή του Ζαμάνου στην εξαφάνιση του παιδιού σου. Θα βρούμε το παιδί σου, δεν θέλω να απογοητεύεσαι. Μόλις βρω στοιχεία θα έρθω στο μοναστήρι να σε συναντήσω“.

Ο Βικός ταράζεται με όσα ακούει και αποφασίζει να πάει στο μοναστήρι για να συναντήσει την Φιλαρέτη και να μάθει για την εμπλοκή της στην όλη υπόθεση. Η αποκάλυψη του μυστικού, για την πραγματική τους σχέση, ολοένα και πλησιάζει να βγει στο φως.

Η Αλεξία (Νεφέλη Κουρή) χαίρεται που κατάφερε να τον πείσει να αναζητήσει τις ρίζες του, μόνο που θα χαρεί ακόμη περισσότερο μόλις δει και την σχέση τους να εξελίσσεται.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Καρέ-Καρέ η καυτή σκηνή για Πέτρο και Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-Αλεξία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Γεράσιμος και Νατάσα ζευγάρι

Οι πληροφορίες μας λένε ότι θα περάσουν μία νύχτα πάθους. Και πως από αυτή την νύχτα και την περίεργη κρυφή σχέση την οποία δημιουργούν, προκύπτει και η ξαφνική εγκυμοσύνη της Αλεξίας, όπως αναφέρουν τα spoilers.

Κανείς μα κανείς από τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς ήρωες ούτε που μπορεί να διανοηθεί πως έχουν σχέση οι δύο τους και έχει προχωρήσει μάλιστα τόσο σοβαρά.

Η Κύρα αλλά και ο Θέμης Καστρινός δεν είναι διατεθειμένοι να δεχθούν ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ειδικά όταν έχουν την υποψία πως εκείνος ευθύνεται για την δολοφονία της μητέρας της Αλεξίας.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος πάει στο μοναστήρι να βρει την Φιλαρέτη

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-Αλεξία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ ενδίδει στο πάθος της

Ειδικά η γιαγιά Κύρα έχει βάλει σκοπό της ζωής της να τον κυνηγήσει και να τον τιμωρήσει. Έχει αποτύχει πολλές φορές αλλά σύντομα οι κόποι της θα έχουν αποτέλεσμα.

Κι ενώ το πάθος για Αλεξία και Βίκο φουντώνει περισσότερο κόντρα στους ανθρώπους τριγύρω τους, σύντομα μια ακόμα εξέλιξη μεταξύ τους θα αλλάξει τα δεδομένα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Bίκος αφηνιάζει

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-Αλεξία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Βίαιη επίθεση στον Σταυρινό

Κι αυτό είναι η απρόσμενη εγκυμοσύνη της κοπέλας από τον εραστή και δολοφόνο της μητέρας της. Πώς θα μπορέσει να κρύψει ένα τέτοιο μυστικό και για πόσο; Ο Βίκος είναι και εκείνος σοκαρισμένος από αυτή την εξέλιξη Και δεν ξέρει πως να αντιδράσει. Τι θα κάνει η Αλεξία με το παιδί του Βίκου

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close