Μαύρο Ρόδο: Ένα βήμα πριν τον θάνατο ο Πέτρος

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού θα δούμε την σκοτεινή πλευρά του Λευτέρη

μαλιστα….

Μαύρο Ρόδο: Έπειτα από την εκτέλεση της Αγγελικής, ο Ιβόρ πληροφορείται πως τον αναζητούν για να πάρουν εκδίκηση και αποφασίζει τα λάβει τα μέτρα του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο» γίνεται σκιά της Ελισάβετ και του Πέτρου, έχοντας βάλει στόχο να τους απαγάγει…

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 47 , 48 , 49 , 50

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Η Φιλαρέτη Ανοίγει την καρδιά της στην Αυξεντία

Ο λόγος που οδηγείται σε αυτό είναι γιατί και οι δύο έχουν δει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Σύντομα λοιπόν, η Ελισάβετ και ο Πέτρος θα πέσουν στα χέρια του δολοφόνου, ο οποίος θα τους οδηγήσει σε ένα απόμερο μέρος.

Οι οικογένειες και των δύο όταν θα καταλάβουν την απουσία τους θα ανησυχήσουν ιδιαίτερα για το που μπορεί να βρίσκονται και τι μπορεί να έχει γίνει. Ο φόβος για τα χειρότερα τους κυριεύει κι έτσι δηλώνουν την εξαφάνισή τους στην αστυνομία.

Στο μεταξύ, η Ελισάβετ και ο Πέτρος κλειδωμένοι και μακριά από όλους και όλα, τρέμουν για την ζωή τους ενώ ο Ιβόρ εξοργίζεται βγάζει το όπλο του και τους σημαδεύει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ θα κάνει τα πάντα για τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Σκοτώνουν την Νατάσα

Μάλιστα, πυροβολεί τον Πέτρο στο πόδι. Από εκείνη την στιγμή, η Ελισάβετ προσπαθεί να εμψυχώσει τον νεαρό και να τον κρατήσει στη ζωή, με την ελπίδα πως σύντομα κάποιος θα τους εντοπίσει.

Οι μέρες περνούν και ο Θέμης ζητά από τον Βίκο να τον βοηθήσει για να φτάσει στα ίχνη του απαγωγέα. Λίγο αργότερα, εντοπίζονται και ο Πέτρος μεταφέρεται αμέσως στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Η κατάσταση της υγείας του χειροτερεύει. Όλη η οικογένεια Καστρινού περνά εφιαλτικές ώρες στο νοσοκομείο, ενώ η Ελισάβετ δεν φεύγει από δίπλα του ούτε λεπτό.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος χαροπαλεύει στην Αγκαλιά της Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης σε απόγνωση ζητάει την βοήθεια του Βίκου

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Λευτέρης ανακαλύπτει τα ψέματα της Πολυξένης, κι εκείνη ρισκάρει για να ξανά πάρει το πάνω χέρι στη σχέση τους. Σύντομα, όμως, θα δει μπροστά της την άλλη πλευρά του Λευτέρη, την οποία δεν γνώριζε … Μια σκοτεινή πλευρά που θα την τρομάξει… Τί είναι αυτό που θα κάνει ο Λευτέρης εκτός από την αποφασή του που θα πάρει για τον γάμο τους θα την αιφνιδιάσει, καθώς θα της ζητήσει να χωρίσουν. Πως θα αντιδράσει η Πολυξένη;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close