Μαύρο Ρόδο-Βίκος-Θέμης-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού ο Θέμης σε απόγνωση ζητάει την βοήθεια του Βίκου.

Ζήσαμε να το δούμε και αυτό ρε παιδιά 😂

Το γεγονός πως η Ελισάβετ ήταν η μοναδική που είδε το πρόσωπο του δολοφόνου αυτομάτως την βάζει στο κάδρο των επόμενων στόχων του αδίστακτου δολοφόνου. Ο ίδιος μετά τον πυροβολισμό τηλεφωνεί στον Βίκο και τον ενημερώνει πως δεν σκότωσε το γιο του Καστρινού αλλά μια γυναίκα.

Ενώ επίσης τον ενημερώνει πως τον  μικρό τον έσωσε μια κοπέλα η οποία τον είδε. Ο Βίκος δεν έχει μάθει ακόμα για το χαμό της μοναδικής γυναίκας που αγάπησε. Προσπαθεί να τον βρει για να τον ξεφορτωθεί. Την ίδια ώρα η Ελισάβετ καταθέτει όσα γνωρίζει και είδε αλλά στη συνέχεια δίνει στον Πέτρο το σκίτσο του δολοφόνου.

Δείτε ακόμα Μαυρo Ρόδο: Αυτή είναι η τραγική ιστορία του Βίκου

Μαύρο Ρόδο-Αγγελική-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η εξομολόγηση του Βίκου στην Ηγουμένη που θα λυγίσει καρδιές

Μπορεί να σε βοηθήσει αυτό. Ζωγράφισα το πρόσωπο του” λέει. Την ίδια ώρα ο αδίστακτος άντρας που ξέρει πως όλοι τον αναζητούν για τον φόνο πρέπει να γλιτώσει την φυλακή και ο μόνος τρόπος για να το κάνει αυτό είναι να σκοτώσει την Ελισάβετ και τον Πέτρο.

Έτσι καταφέρνει και τους απαγάγει και τους κλειδώνει σε μία εγκαταλελειμμένη αποθήκη στη μέση του πουθενά. Ο Πέτρος αρχίζει να φωνάζει “ανοίξτε μας, βγάλετε μας έξω” άλλα μάταια. Κανείς δεν τους ακούει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Σαράντος και Γιάννα το νέο ζευγάρι

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης βρίσκει έναν αναπάντεχο σύμμαχο

Όσο κι αν τους ψάξουν κανείς δεν θα μπορέσει να τους βρει. Εκεί ο κίνδυνος που διατρέχουν τα παιδιά είναι μεγάλος ενώ στο μυαλό της Ελισάβετ έρχονται μνήμες από το παρελθόν με τον Διακοσάββα. Τρέμει από το φόβο της.

Φοβάμαι ότι θα μας σκοτώσουν” λέει με δάκρυα στον Πέτρο και εκείνος την αγκαλιάζει. “Δεν θα τον αφήσω να σου κάνει κακό. Στο υπόσχομαι ότι θα φύγουμε από δω” και ψάχνει μάταια τρόπο να αποδράσουν.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία μανιασμένη ορμάει στον Βίκο

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο ρόλος της γυναίκας που μπαίνει στη ζωή του Βίκου

Όσο περνάνε οι ώρες και η βοήθεια δεν έρχεται από πουθενά οι δυο τους είναι αγκαλιασμένοι. Αυτό θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά και οι δυο τους αφήνονται πια στα όσα νιώθουν ο ένας για τον άλλον. Έτσι εκεί στην αποθήκη για πρώτη φορά θα κάνουν έρωτα.

Πυροβολούν τον Πέτρο

Πέτρος και Ελισάβετ αγνοούνται. Τα νέα για την εξαφάνιση τους κάνουν τον γύρο του χωριού. Η Αλεξία προσπαθεί να βρει τον αδερφό της στο τηλέφωνο αλλά δεν τα καταφέρνει. Αρχίζει να ανησυχεί και το λέει στον πατέρα της.

Ο Θέμης δίνει εντολή στους άντρες του να ψάξουν παντού για να βρουν το γιο του. Στην Γερακιανή ο Λευτέρης πηγαίνει οργισμένος στο μοναστήρι για να μάθει ποιος ευθύνεται για την εξαφάνιση της κόρης του αλλά οι αστυνομικές έρευνες τον αποκαρδιώσουν.

Βρίσκει όμως έναν απρόσμενο σύμμαχο στο πρόσωπο της Ηγουμένης. Την ίδια ώρα οι υποψίες όλων πέφτουν πάνω στον Βίκο και η Κύρα, τον κατηγορεί ευθέως πως εκείνος ευθύνεται για την εξαφάνιση του εγγονού της.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 44 , 45 , 46

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης καταρρέει στην αγκαλιά της Ηγουμένης

Ο Βίκος αρνείται πως έχει οποιαδήποτε ανάμειξη και σπεύδει και εκείνος να συμμετάσχει σε έρευνες για τον εντοπισμό των παιδιών προκειμένου να πετάξει από πάνω του κάθε υποψία. Όσο συμβαίνουν αυτά ο απαγωγέας ανοίγει την αποθήκη και σημαδεύει την Ελισάβετ με το όπλο του.

Ο Πέτρος μπαίνει μπροστά να την σώσει και προσπαθεί να τον αφοπλίσει. Ένα μπαμ ακούγεται και ο Πέτρος πέφτει στο έδαφος. Η Ελισάβετ ουρλιάζει και τρέχει κοντά του φροντίζοντας το σοβαρό τραύμα του.

Στο μεταξύ ο Θέμης σε μια αποθήκη έτοιμος να συναντήσει το δολοφόνο και να πάρει εκδίκηση βλέπει μπροστά του τον Βίκο ο όποιος τον σημαδεύει με όπλο.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος μπουκάρει στο μαγαζί του Καστρινού και γίνεται το σώσε

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος εμφανίζεται στην κηδεία και προκαλεί οργή

Ο Θέμης σε απόγνωση του λέει “σε παρακαλώ βοηθάμε να βρω το γιο μου” και τότε ο Βίκος καταλαβαίνει πως και η Αγγελική θα είχε τρελαθεί αν ήξερε πώς εξαφανίστηκε το παιδί της. “Μαζί θα βρούμε ποιος το έκανε” και ξεκινούν τον εντοπισμό των παιδιών.

Τα καταφέρνουν μόνο που ο Πέτρος έχει χάσει πολύ αίμα και μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Όλη η οικογένεια Καστρινού μαζεύεται εκεί και ανησυχεί για εκείνον ενώ και η Ελισάβετ αρνείται να φύγει από δίπλα του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close