Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Πέτρος χαροπαλεύει.

Όχι, τον γλυκό μας Πέτρο μωρέ. Μην μας τον βασανίζεται έτσι 😢

Ο Ιβόρ μετά τον άδικο χαμό της Αγγελικής μαθαίνει ότι όλοι ψάχνουν να βρουν την ταυτότητα του δολοφόνου για να πάρουν εκδίκηση και αποφασίζει να λάβει τα μέτρα του.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού myTV όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του mega μαύρο ρόδο ξεκίνα να παρακολουθεί τον Πέτρο και την Ελισάβετ με σκοπό να τους απαγάγει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης σε απόγνωση ζητάει την βοήθεια του Βίκου

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαυρo Ρόδο: Αυτή είναι η τραγική ιστορία του Βίκου

Κι αυτό γιατί και οι δύο έχουν δει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Σύντομα ο αδίστακτος άντρας απαγάγει τον Πέτρο και την Ελισάβετ και τους οδηγεί σε ένα αρκετά απομονωμένο μέρος ενώ οι οικείοι τους αντιλαμβάνονται την απουσία τους και τρελαίνονται από την αγωνία τους για το τι ακριβώς μπορεί να τους έχει συμβεί.

Φοβούνται για τα χειρότερα και καταγγέλλουν την εξαφάνιση τους στην αστυνομία. Στο μεταξύ ο Πέτρος και η Ελισάβετ απομονωμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο και κλειδωμένοι αγωνιούν για τη ζωή τους ενώ ο απαγωγέας θυμώνει μαζί τους και τους σημαδεύει με το όπλο του.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η εξομολόγηση του Βίκου στην Ηγουμένη που θα λυγίσει καρδιές

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Σαράντος και Γιάννα το νέο ζευγάρι

Μάλιστα δε διστάζει να πυροβολήσει τον νεαρό στο πόδι του. Ο Πέτρος αιμορραγεί άλλο ο Ιβόρ δεν του δίνει τις πρώτες βοήθειες παρά τον αφήνει με κίνδυνο να μολυνθεί. Από τότε η δόκιμη μοναχή κάνει τα πάντα για να του δώσει δύναμη και να τον κρατήσει ζωντανό ελπίζοντας ότι κάποιος θα τους βρει πριν να είναι πολύ αργά.

Με το πέρασμα των ημερών ο Θέμης ζητάει τη βοήθεια του Βίκου για να βρει τον απαγωγέα του γιου του. Λίγο μετά οι δύο νέοι εντοπίζονται κάπου. Ο  Πέτρος μεταφέρεται στο νοσοκομείο που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης βρίσκει έναν αναπάντεχο σύμμαχο

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία μανιασμένη ορμάει στον Βίκο

Η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί επικίνδυνα. Εκεί βρίσκεται όλη η οικογένεια Καστρινού η οποία περνάει ώρες αγωνίας ενώ η Ελισάβετ δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του. Όσο συμβαίνουν όλα αυτά ο Λευτέρης ξεσκεπάζει τα ψέματα της Πολυξένης κι εκείνη τα παίζει όλα για όλα για να κερδίσει το χαμένο έδαφος.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο ρόλος της γυναίκας που μπαίνει στη ζωή του Βίκου

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 47 , 48 , 49 , 50

Γρήγορα όμως βλέπει μια πλευρά του άντρα της που δε γνώριζε ότι υπάρχει και σοκάρεται με την απόφαση που εκείνος παίρνει για την σχέση τους καθώς της ζητάει να χωρίσουν.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close