Μαύρο Ρόδο: Η Πρώτη συνάντηση Θέμη- Ηγουμένης θα είναι εκρηκτική

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την πρώτη συνάντηση Θέμη – Ηγουμένης.

Καλά θα πάει και αυτό…

Όλοι από την ώρα που ξεκίνησε η σειρά του Mega Μαύρο Ρόδο, περιμένουν πως και πώς να εμπλακούν οι ρόλοι του Θέμη και της Ηγουμένης. Και αυτό γιατί σαν ζευγάρι στις Αγριες Μέλισσες ο Κακούρης και η Διδασκάλου ήταν από τα ποιο αγαπημένα .

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έχει έρθει και η πρώτη συνάντηση Θέμη και Ηγουμένης είναι γεγονός. Και θα γίνει σε εκρηκτικό κλίμα. Που θα συναντηθούν και πώς θα γίνει;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα πληρώσει την αμαρτία της η Ηρώ

Μαύρο-Ρόδο-Ηγουμένη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Απαγορεύουν στην Αθηνά κάθε επαφή με τον έξω κόσμο

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. ο Καστρινός θέλει να ορίσει τον Πέτρο άξιο συνεχιστή της «αυτοκρατορίας» που έχει χτίσει, κάτι που βρίσκει απέναντι την Αγγελική.

Ο Πέτρος, από την άλλη, αφήνει πίσω το στοίχημα που έβαλε για την Ελισάβετ καθώς τα συναισθήματά του για εκείνη έχουν αρχίσει να γίνονται αληθινά και αυτό τον κάνει να συμμετάσχει στις εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών του μοναστηριού στη Γερακιανή μετά τον ισχυρό σεισμό, προκειμένου να παρατείνει την παραμονή του στο χωριό. Κάτι που αναγκάζει τον Θέμη να πάει εκεί για να τον φέρει πίσω.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ξανά χωρίζουν Ιουλία –  Κουράκος και ο Γεωργίου τα φέρνει όλα τούμπα

Μαύρο Ρόδο: Η Πρώτη συνάντηση Θέμη- Ηγουμένης θα είναι εκρηκτική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ακυρώνεται ο γάμος της Χάιδως και του Λυκούργου

Η συνάντηση γιου και πατέρα φέρνει εντάσεις, με τον Πέτρο να αρνείται να γυρίσει: «Έχω δουλειές να κάνω εδώ και μάλιστα πάνω στο αντικείμενό μου! Αυτό με ενδιαφέρει να κάνω και αυτό είναι το όνειρό μου», ξεκαθαρίζει στον πατέρα του, ο οποίος δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα.

Έτσι πάει στο μοναστήρι, συναντάει την ηγουμένη και με τον δικό του τρόπο της ζητάει να αποδεσμεύσει τον Πέτρο από τις εργασίες. Ποιος είναι ο δικός του τρόπος; Μήπως ο Θέμης έχει μάθει το παρελθόν της Ηγουμένης και θα την εκβιάσει;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη στον ψυχιατρείο

Μαύρο Ρόδο: Η μυστηριώδης σχέση της Γιάννας με τον Θέμη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος βρίσκει τη Βασιλική σε άθλια κατάσταση στα χέρια αυτού που της έδωσε το χάπι βιασμού

Εκείνη, την επόμενη μέρα απαγορεύει στον νεαρό να μπει στο μοναστήρι και τον ενημερώνει ότι δεν χρειάζονται άλλο τις υπηρεσίες του.

Ο Πέτρος διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να βρει άλλες δικαιολογίες για να παρατείνει την παραμονή του στο χωριό. Την ίδια ώρα ο Γεράσιμος αντιλαμβάνεται πως ο Πέτρος έχει άλλους σκοπούς για την Ελισάβετ και ενημερώνει την ηγουμένη, η οποία μαζί με τον μητροπολίτη αποφασίζουν την επιστροφή της κοπέλας στο μοναστήρι, παίρνοντας στα σοβαρά τις ανησυχίες του Γεράσιμου.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στο νοσοκομείο η Βασιλική

Μαύρο Ρόδο: Η Πρώτη συνάντηση Θέμη- Ηγουμένης θα είναι εκρηκτική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Μαργαρίτα βγαίνουν στα κανάλια

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Αλεξία έχει αντιληφθεί πως κάτι σοβαρό απασχολεί τη μητέρα της, ενώ αναγκάζεται να της παραδεχτεί πως ο Θέμης βρίσκεται στη Γερακιανή. Εκείνη εκνευρίζεται και μιλάει με την Κύρα:

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο εισαγγελέας θα προκαλέσει χαμό με την παραμονή του στην Αρεόπολη

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης απειλεί την Χάιδω

«Πήγε στη Γερακιανή για να φέρει πίσω το παιδί! Δεν λέει να τον αφήσει να ασχοληθεί με αυτό που αγαπάει, θέλει να τον χώσει στις βρομοδουλειές του με κάθε τρόπο». Η Κύρα ενημερώνει τον Βίκο και εκείνος στήνει ενέδρα θανάτου κατά του Θέμη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close