Μαύρο-Ρόδο-Αγγελική-Βίκος

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Αγγελική θα πέσει νεκρή από τα χέρια του Βίκου

Και μετά ο Θέμης θα βρει παρηγοριά στην Ηγουμένη

Η πιο απρόβλεπτη εξέλιξη περιμένει την οικογένεια των Καστρινών, στη σειρά Μαύρο Ρόδο. Όλοι θα βυθιστούν στο πένθος και ο Βίκος στην απόγνωση. Και ενώ όλα τα σπόιλερ έχουν δώσει πως πεθαίνει η Κόρη του Καστρινου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ieidiseis.gr νεκρή πέφτει η Αγγελική!

Ο Βίκος θα μείνει απαρηγόρητος όταν μετά από μια λάθος κίνηση, ο μπράβος του θα σκοτώσει την Αγγελική. Κι αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να ξεπεράσει ποτέ. Γιατί άσχετα με τη διαμάχη που είχε με τον Θέμη, την Αγγελική την αγαπούσε πραγματικά. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή τα πράγματα.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος βάζει τα τσιράκια του να σκοτώσουν τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο: Άγριο ξύλο Πέτρου και Βίκου για την Αγγελική

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης χωρίζει την Πολυξένη

Η παραμονή της Αγγελική στη Γερακιανή θα τη βοηθήσει να έρθει πιο κοντά στα παιδιά της και να καταλάβει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να ζει σε αυτή την κατάσταση.

Καταλαβαίνει πως το μόνο σταθερό πράγμα που έχει στη ζωή της είναι ο Πέτρος και η Αλεξία. Για τον λόγο αυτό παίρνει την απόφαση να μιλήσει με την Ηγουμένη Φιλαρέτη για να ανακουφιστεί.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική αδειάζει τον Βίκο και εκείνος εκδικείται

Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική χάνει το μυαλό της

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος ξεκινά μία διαδικασία ανεύρεση της αλήθειας

Μετά από αυτό είναι έτοιμη να δώσει μια ευκαιρία στον Θέμη και να μην τον εγκαταλείψει. Αλλά το κάνει για να μείνει στο πλευρό των παιδιών της και να μην διαλύσει τις ζωές τους.

Αλλά τίποτε από αυτά δεν προλαβαίνει να γίνει όταν από ένα μοιραίο λάθος τη σκοτώνει ο μπράβος του Βίκου. Οι Καστρινοί βυθίζονται στο πένθος κι ο Θέμης ορκίζεται να εκδικηθεί για τον θάνατο της Αγγελικής.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Παράσχος θα εκδικηθεί μαζί με τον Θέμη για τον θάνατο της Αλεξίας

Μαύρο-Ρόδο-Αγγελική

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ σβήνει μέσα στην αγκαλιά της Αυξεντίας

Η Κύρα καταρρέει από τον χαμό της κόρης της. Η θαρραλέα και αποφασιστική Κύρα γίνεται η σκιά του εαυτού της και δεν μπορεί να διαχειριστεί όλο αυτό που συνέβη.

Ενώ ο Πέτρος και η Αλεξία νιώθουν τύψεις για όσα της καταλόγισαν στους πρόσφατους καυγάδες τους. Ο Βίκος είναι πια μια τραγική φιγούρα, αφού νιώθει και ξέρει πως αυτός είναι υπεύθυνος για τον θάνατό της αγαπημένης του. Οι ενοχές τον τρώνε και νιώθει ότι χάνει το μυαλό του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close