Μαύρο Ρόδο-Λευτέρης-Πολυξένη-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Λευτέρης χωρίζει την Πολυξένη.

Μα τι χαμός γίνεται σε αυτήν την σειρά; Ετοιμάστε τα ποπ κορν!

Ο Θέμης συναντάει την Πολυξένη και της δίνει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται για να έχει πρόσβαση στους κρυφούς λογαριασμούς του άντρα της. “Με αυτό το χαρτί έχεις πρόσβαση σε όλους τους λογαριασμούς. Δεν μπορώ να πω ότι δε λυπάμαι τον ανθρωπάκο που θα τον αφήσεις ταπί και ψύχραιμο.

Μου είναι συμπαθής.” της αναφέρει και εκείνη του απαντάει “όπως κοιτάς κι εσύ το καλό του γιου σου και θέλεις να τον απομακρύνεις από το μοναστήρι έτσι και εγώ κοιτάζω το καλό της κόρης μου. Να μην καταλήξει να πεινάει για να χορτάσουν οι καλόγριες.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική αδειάζει τον Βίκο και εκείνος εκδικείται

Μαύρο Ρόδο-Πολυξένη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος ξεκινά μία διαδικασία ανεύρεση της αλήθειας

Κανείς από τους δύο όμως δεν αντιλαμβάνεται πως ο Λευτέρης βρίσκεται εκεί και τους κάνει τσακωτούς να συμμαχούν πίσω απ’ την πλάτη του. Ο ίδιος σοκαρισμένος με όσα βλέπει στη συνάντηση Πολυξένης και Θέμη εξομολογείται στην Όλγα μία ιστορία από το παρελθόν.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Παράσχος θα εκδικηθεί μαζί με τον Θέμη για τον θάνατο της Αλεξίας

Μαύρο Ρόδο-Λευτέρης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ σβήνει μέσα στην αγκαλιά της Αυξεντίας

Η σχέση Λευτέρη και Πολυξένης δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια. Παράλληλα ο Πέτρος προκειμένου να απομακρύνει τον πατέρα του από το μοναστήρι αποφασίζει να γυρίσει και εκείνος στην Πάτρα. Η Γιάννα και ο Μπόγρης έρχονται λίγο πιο κοντά ενώ ο Βίκος κάνει πρόταση συνεργασίας στην Γιάννα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το θαύμα που θα ανατρέψει τα πάντα

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος παρατάει το μοναστήρι και πηγαίνει Πάτρα

Επειδή είμαι μεγάλη καρδιά λέω να σου δώσω ακόμα μία ευκαιρία κι αυτή την φορά να μη με απογοητεύσεις. Αν κάνεις αυτό που θα σου πω δεν θα με δεις ποτέ ξανά“. Ο Πέτρος κατηγορεί την Αγγελική ως υπαίτιο της διάλυσης της οικογένειας τους.

Βρήκες γκόμενο το μεγαλύτερο εχθρό του πατέρα μου και ακόμα αναρωτιέσαι γιατί είμαστε σ’ αυτή την κατάσταση όλοι. Εσύ φταις για όλα.” ισχυρίζεται. Ο Θέμης και ο Βίκος μοιάζουν εξίσου ανίσχυροι μπροστά στα έντονα συναισθήματα που τρέφουν για την Αγγελική.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Γιάννα και Μπόγρης έρχονται κοντά

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Γιάννα αποκαλύπτει τα πάντα στην Ευτυχία και εκείνη τρελαίνεται

Η ίδια όμως αισθάνεται ολοένα και περισσότερο εγκλωβισμένη σ’ αυτή την κατάσταση. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν εμφανίζεται στη ζωή του Θέμη.

Ο Γιώργος μιλά καθαρά στον Σταυρίνο για το σχέδιο του να παρουσιάσει ως θαύμα την βελτίωση της υγείας του αν η εγχείρηση πετύχει και η Κασσιανή βρίσκει νέο σχέδιο για να υποσκάψει την ηγουμενία της Φιλαρέτης μπλέκοντας το Σαράντο σε όλο αυτό.

Στο μεταξύ η Αυξεντία φοβούμενη πως πλησιάζει το τέλος της εξομολογείται στην ηγουμένη. “Εγώ ξέθαψα τον πατέρα του Σαράντου από την Παλιόβρυση.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Παράσχος καταστρέφει τον Θέμη

Μαύρο Ρόδο-ηγουμένη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Τέλος για την Αυξεντία

Εγώ ήμουν κιόλας αυτή που τον είχα θάψει εκεί” ξεκινάει να λέει και της αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της Παλιόβρυσης. Τέλος ο Θέμης βρίσκει ένα νέο τρόπο για να αναγκάσει τον Πέτρο να σταματήσει να ασχολείται με την Ελισάβετ.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close