Μαύρο-Ρόδο-Βίκος-Πέτρος

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Βίκος βάζει τα τσιράκια του να σκοτώσουν τον Πέτρο.

Σα δε ντρέπεσαι ρε αλήτη…

Ο Θέμης και ο Βίκος συναντιούνται μετά την σύλληψη του Πέτρου και δεν αργεί να φουντώσει ακόμα περισσότερο η κόντρα που υπάρχει ανάμεσα τους. Άλλωστε οι δύο άλλοτε στενοί φίλοι έχουν πολλά που τους χωρίζουν.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης χωρίζει την Πολυξένη

Μαύρο Ρόδο: Θέμης και Βίκος πάνε στο μοναστήρι

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική αδειάζει τον Βίκο και εκείνος εκδικείται

Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι το πάθος τους για την Αγγελική. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας ο Θέμης και ο Βίκος μοιάζουν εξίσου ανίσχυροι μπροστά στα έντονα συναισθήματα που τρέφουν για τη γυναίκα.

Ο πρώτος είναι αποφασισμένος να εξοντώσει τον εραστή της, ενώ την ίδια στιγμή και εκείνος βάζει στο στόχαστρο του ένα μεγάλο μέλος της οικογένειας Καστρινού, για να εκδικηθεί τον Θέμη.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος ξεκινά μία διαδικασία ανεύρεση της αλήθειας

Μαύρο-Ρόδο-Αγγελική-Βίκος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Παράσχος θα εκδικηθεί μαζί με τον Θέμη για τον θάνατο της Αλεξίας

Πρόκειται για τον Πέτρο στον οποίο έχει αδυναμία ο ισχυρός άντρας και στον πρόσωπο του βλέπει την συνέχεια του. Ο Βίκος είναι σίγουρος ότι ο θάνατος του θα είναι η αρχή του τέλους του Θέμη.

Στο μεταξύ ο τελευταίος αγωνίζεται να αποφύγει τις παγίδες που του στήνει ο Βίκος και οι πρώτες υποψίες γυρίζουν στο μυαλό του σε σχέση με το διπλό παιχνίδι που παίζει και ο Παράσχος.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ σβήνει μέσα στην αγκαλιά της Αυξεντίας

Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης θα αντικρίσει μια δολοφονία που θα τον τρελάνει

Κι ενώ κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την οικογένειά του αγνοεί ότι ο κίνδυνος βρίσκεται πιο κοντά απ’ όσο πιστεύει. Σύντομα θα δούμε τον Βίκο να δίνει εντολή δολοφονίας στους άντρες του εναντίον του Πέτρου. Όσο οι μέρες περνούν το σχέδιο του στήνεται υπό άκρα μυστικότητα.

Ωστόσο την τελευταία στιγμή ο Βίκος αλλάζει γνώμη και ζητάει από τα τσιράκια του ναι μεν να επιτεθούν στον Πέτρο αλλά να μην τον σκοτώσουν. Θέλει να φανεί σαν εκφοβισμός στον Θέμη.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Το θαύμα που θα ανατρέψει τα πάντα

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος συλλαμβάνεται

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος παρατάει το μοναστήρι και πηγαίνει Πάτρα

Το σχέδιο του μπαίνει σύντομα σε εφαρμογή, σύμφωνα με το περιοδικό myTV, αλλά με ολέθριες συνέπειες. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο πόλεμος της Κασσιανής εναντίον της ηγουμένης συνεχίζεται με σθένος.

Μάλιστα η πρώτη έρχεται πιο κοντά στο μυστικό της Παλιοβρύσης, δηλαδή ότι εκεί βρισκόταν θαμμένος ο πατέρας του Σαράντου και βάζει φιτιλιές στον νεαρό άντρα τόσο που τον πείθει να υποβάλει μήνυση στην αστυνομία εναντίον του μοναστηριού. Υστερα από αυτό ένας εισαγγελέας καταφθάνει για έρευνα βάζοντας σε κίνδυνο την ηγουμενία της Φιλαρέτης.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close