Μαύρο-Ρόδο-Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς δούμε πως η Ελισάβετ έχει δοκιμαστεί σκληρά στο παρελθόν.

Την γλυκούλα μας μωρέ

Η ηθοποιός Φωτεινή Παπαθεωδώρου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό 7Μέρες TV στην δημοσιογράφο Νιόβη Καραπιπέρη και μίλησε για την σειρά Μαύρο Ρόδο καθώς έδωσε και σποιλερ για τα επόμενα επεισόδια.

Πως προετοιμαστήκατε για ένα ρόλο τόσο ιδιαίτερο όσο αυτός της Ελισάβετ;

Η αλήθεια είναι πως πριν από το Μαύρο Ρόδο ήξερα πάρα πολύ λίγα για το μοναχισμό. Αρχικά, όταν ξεκίνησα την έρευνα για το ρόλο είδα ταινίες, ντοκιμαντέρ, έβλεπα μοναχές που ανέβαζαν βιντεάκια σε σελίδα στο YouTube.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 6 , 7 , 8

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης σπρώχνει τον Πέτρο στην Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Πως απο φίλοι έγιναν εχθροί ο Θέμης και ο Βίκος;

Αλλά ακόμα και τότε εξακολουθούσε να μου φαίνεται σαν μία ζωή πολύ εξωπραγματική μέχρι που επισκεφτήκαμε μαζί με την Κατερίνα Διδασκάλου ένα μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης στο Ρέθυμνο για κάποιες ημέρες ζήσαμε μαζί με τις μοναχές.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Το σχέδιο της Αγγελικής και του Βίκου για να σκοτώσουν τον Θέμη

Μαύρο Ρόδο: Οι χαρακτήρες των ηθοποιών

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Σταυρινός δεν είναι ανάπηρος – Τα ένοχα μυστικά του

Εκεί νομίζω κατάλαβα και έμαθα το πιο σημαντικό και απλό πράγμα που χρειάστηκε για να κατανοήσω και την Ελισάβετ. Όπως όλοι μας είμαστε άνθρωποι, άνθρωποι που κάνουμε επιλογές, κάνουμε λάθη, έχουμε απόψεις, επιθυμίες και πιστεύω.

Πως θα περιγράφατε την ηρωίδα σας; Και τι σας συναρπάζει σε αυτή;

Η Ελισάβετ έχει δοκιμαστεί σκληρά στο παρελθόν της μέσω της πίστης της έχει μάθει να είναι υπομονετική και αξιόπιστη. Ταυτόχρονα έχει πολύ πείσμα και είναι πολύ σταθερή με τα θέλω και τα πιστεύω της και φοβάται της αλλαγές. Αλλά όπως κάθε ηρωίδα θα έρθει η στιγμή που θα βιώσουμε εσωτερική σύγκρουση. Ταλαντεύεται ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατά καλέσματα της αγάπης για τον θεό από τη μία και των πρωτόγνωρων συναισθημάτων της για έναν άντρα από την άλλη.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης σπρώχνει τον Πέτρο στην Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή θα κάνει τα πάντα για να κλέψει τη θέση της Ηγουμένης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 3, 4, 5

Για έναν άνθρωπο με ανεξίτηλη επιμονή που νιώθει ασφαλής με την σταθερότητα αυτή η αλλαγή θα είναι πάρα πολύ δύσκολη. Για έναν ηθοποιό μία τόσο δυνατή ψυχική σύγκρουση είναι πάντα συναρπαστική και ανυπομονώ να μάθουμε μαζί πως θα την αντιμετωπίσει η Ελισάβετ.

Στην πορεία, μέσα από τα αισθήματα που αναπτύσσει για τον Πέτρο, θα τη δούμε να αλλάζει;

Φυσικά ένα από τα πιο κρίσιμα στοιχεία της πλοκής ενός δράματος, ακόμα και από την εποχή του Αριστοτέλη είναι η αλλαγή. Αλλιώς ως θεατές θα βαριόμασταν.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Η Κύρα βοηθούσε τον Θέμη στις βρομοδουλειές του

Μαύρο Ρόδο: Η απρόσμενη συνάντηση ανάμεσα στον Πέτρο και την Ελισσάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η απρόσμενη συνάντηση ανάμεσα στον Πέτρο και την Ελισσάβετ

Τώρα, τόσο πολύ μεγάλη θα ήταν αυτή η αλλαγή, το ποσό και αν θα διαρκέσει, το τι θα επικρατήσει στη ζωή της η Ελισάβετ, δεν το γνώριζα ακόμη ούτε εγώ. Έχω διαβάσει μόνο μέχρι το επεισόδιο 28. Θα ανακαλύψουμε μαζί στην πορεία.

Στη σειρά είστε περιστοιχισμένη από ένα μεγάλο καστ με σπουδαίους ηθοποιούς. Πως είναι η συνεργασία μαζί τους; Οι μεγαλύτεροι και πιο έμπειροι σας έδωσαν κάποια ιδιαίτερη συμβουλή;

Είναι πολύ μεγάλη τιμή για εμένα να συνεργάζομαι με τόσο σπουδαίος ηθοποιός. Κάθε μέρα μαθαίνω. Με την Κατερίνα Διδασκάλου γνωριστήκαμε πρώτη φορά όταν επισκεφθήκαμε το μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης στο Ρέθυμνο. Η Κατερίνα, πέρα από σπουδαία ηθοποιός είναι και θαυμάσιος άνθρωπος, οι σχέσεις μας είναι παρόμοια με αυτή της ηγουμένης Φιλαρέτης με την Ελισάβετ. Μας καθοδηγεί και μας συμβουλεύει με αγάπη και εύνοια, επίσης όταν έκανα την πρώτη σκηνή που είχα με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση κυριολεκτικά ενθουσιάστηκα.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος βάζει στόχο τις καλόγριες για τον φόνο του πατέρα του

Μαύρο Ρόδο: Οι χαρακτήρες των ηθοποιών

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Το τρομερό μυστικό της Αυξεντίας την νύχτα που πήγε η Ελισσάβετ στο μοναστήρι

Ο Γεράσιμος έχει μία απίστευτη φυσικότητα και αυθορμητισμό και δίνει πάντα πολλή ενέργεια και ρυθμό στην σκηνές αναγκάζοντας με αυτόν τον τρόπο και τον ηθοποιό που έχει απέναντί του να κάνει κάτι παραπάνω από εύκολο. Πολύ νωρίς στα γυρίσματα με συμβούλεψε να μη φοβάμαι να εκφράσω την γνώμη μου όταν διαφωνώ με κάτι.

Τι εκτιμάτε στο συμπρωταγωνιστή σας, Μιχάηλ Ταμπακάκη;

Το πρώτο δοκιμαστικό που έκανα μαζί με τον Πέτρο ήταν με τον Μιχαήλ και θυμάμαι ότι είχαμε πολύ καλή χημεία από εκείνη την πρώτη γνωριμία. Έπειτα έκανα δοκιμαστικά σίγουρα πάνω από 20 άλλους ηθοποιούς αλλά χάρηκα πολύ που το τελευταίο ήταν, επίσης με τον Μιχαήλ.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Το στοίχημα που οδηγείται σε έρωτα

Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος βάζει στόχο τις καλόγριες για τον φόνο του πατέρα του

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισσάβετ κινδυνεύει από την μητριάς της

Γιατί ο Μιχαήλ πέρα ότι είναι πολύ χαρά χαρισματικός και ταλαντούχος είναι επαγγελματίας και αφοσιωμένος στην τέχνη του και αυτό είναι κάτι που το καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Αποκλειστικό απόσπασμα από την πρεμιέρα της σειράς

Μαύρο Ρόδο: Στα παρασκήνια της νέας πολυαναμενόμενης σειράς  του MEGA

Δείτε ακόμη Μαυρο ρόδο : O αναπτρεπτικός ρόλος της Λουκίας Παπαδάκη

Για να καταφέρεις να βρεις την αληθοφάνεια σε μια σκηνή, πρέπει ως ηθοποιός να είσαι προετοιμασμένος ώστε να αφεθείς στο τώρα της στιγμής. Ο Μιχαήλ μπορεί να με εκπλήσσει όταν δουλεύουμε μαζί και αυτό το εκτιμώ πάρα πολύ.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close