Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού θα δούμε τον Θέμη και τον κρυφό εχθρό.

Ο Θέμης γεμάτος εχθρούς είναι…έχει και κρυφούς τώρα;

Η απουσία της Αγγελικής είναι κάτι παραπάνω από αισθητή στο σπίτι των Καστρινών στα τελευταία επεισόδια του «Μαύρου Ρόδου». Χωρίς τη γυναίκα του, ο Θέμης δεν μπορεί να βρει κοινή γλώσσα συνεννόησης με τα παιδιά του, τον Πέτρο και την Αλεξία, τα οποία αδιαφορούν τελείως για τις επιθυμίες του.

Η μεν Αλεξία πολιορκεί τον Βίκο, ο οποίος προσπαθεί να την αποκρούσει, και ο Πέτρος ζει με την ελπίδα ότι η Ελισάβετ θα έρθει κοντά του. Μέσα σε όλα αυτά, ανάμεσα στις διάφορες έννοιες του, ο Θέμης έχει να αντιμετωπίσει και την «συμφορά με σχήμα γυναίκας» Πολυξένη.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία γίνεται εμμονική

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ λάμπουν από ευτυχία

Η μητριά της Ελισάβετ βρίσκεται στην Πάτρα μετά από τον επεισοδιακό χωρισμό της από τον Λευτέρη. Μαζί με την Όλγα, την κόρη της, η Πολυξένη αναζητά λύση για να εγκατασταθεί μόνιμα στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η Πολυξένη στην Πάτρα, μετά από το ναυάγιο του σχεδίου της να πάρει στα χέρια της την περιουσία του Λευτέρη, είναι δύο: Το πρώτο ονομάζεται Όλγα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 65 , 66 , 67 , 68 , 69

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα προσπαθεί να προστατεύσει τον Θέμη

Η νεαρή κοπέλα έχει, πρώτον, βάλει στο μάτι τον Λουκά, τον ξάδερφο του Πέτρου, και, δεύτερον, δεν κάνει πίσω στην απαίτησή της να μάθει ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας της.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Κύρα εκβιάζει τον Βίκο

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο βιασμός της Πολυξένης

Το δεύτερο πρόβλημα είναι ο Θέμης. Ο τέως σύζυγος της Αγγελικής είναι το κλειδί που θα της ανοίξει την πόρτα προς μια καλύτερη ζωή, με άνεση και ασφάλεια για την ίδια και την κόρη της.

Τι θα κάνει ο Θέμης όταν η Πολυξένη του πει ότι είναι πιθανόν να είναι ο πατέρας της Όλγας; Ο Θέμης έχει έναν κρυφό εχθρό και είναι η Πολυξένη η οποία θα κάνει τα πάντα για να μπορέσει να αποκατασταθεί οικονομικά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close