Μαύρο Ρόδο-Φιλαρέτη-Θέμης-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Θέμης κάνει έναν εκβιασμό για να βοηθήσει την Φιλαρέτη.

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα που λέει και ο λαός…

Στο νυχτερινό κέντρο ο Θέμης στριμώχνει τον Ζαμάνο, για να αποσύρει την μήνυση που κατέθεσε εναντίον της Φιλαρέτης: «Μα αξίζει να το μάθεις, θα βγει πολύ ωραία η είδηση: Πρώην υπουργός μηνύει γυναίκα που αναζητεί το παιδί της για χρόνια. Το παιδί τυγχάνει να είναι γιος του δολοφονημένου γαμπρού του.

Και την περιουσία του νεκρού, απολαμβάνει η κόρη του πρώην υπουργού όλα αυτά τα χρόνια. Πώς σου φαίνεται; Θα το φτιάξουν οι δημοσιογράφοι και καλύτερα. Τι λες; Δεν είναι ώρα να αποσύρεις τις αγωγές; Το δημοσίευμα θα βγει σήμερα.», του λέει κοιτώντας τον με ένταση.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 95 , 96 , 97 , 98 , 99

Μαύρο Ρόδο-Φιλαρέτη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ετσί σκοτώνει ο Βίκος την Κύρα

«Υποτιμάς τη δύναμή μου, Καστρινέ. Αν καταφέρεις να το ανεβάσεις σε κανένα αξιόπιστο σάιτ, για να έχει έστω κάποια προβολή, κάν’ το. Να ξέρεις πάντως: ανοίγουμε μεταξύ μας πόλεμο», του ξεκαθαρίζει ο Ζαμάνος.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Μαχαιρώνουν τον Παράσχο

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος υποφέρει και πάει στο μοναστήρι

Στο μεταξύ, ο Πέτρος μαθαίνει ότι φίλοι του ήξεραν για την μεταμφίεση του Θάνου και του Ηλία σε καλόγριες και εξοργίζεται. Η κατάσταση χειροτερεύει όταν του λένε ότι στο μαγαζί ήταν και ο Γεράσιμος, την ώρα που η Ελισάβετ επιστέφει στο σπίτι, έχοντας στα χέρια της τον φάκελο με την υποτροφία από τον Σύλλογο Τεχνών, που για την ίδια αποτελεί πλέον και την μοναδική καλή στιγμή, στη νέα της ζωή.

«Είναι ξεκάθαρο το μυαλό μου, ξεκαθάρισε με μιάς. Σε αυτές τις φωτογραφίες είδα εμένα. Εμένα να γελοιοποιούμαι. Και τον Πέτρο να γίνεται στα μάτια όλων, αυτό που είναι: ο άντρας που κατέκτησε την καλόγρια. Νιώθω ντροπή και για κείνον και για εμένα.

Ντροπή και ναι, και θυμό και συναισθήματα που δεν
έχω νιώσει ποτέ ξανά, άσχημα, κακά. Και δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου, δεν καταλαβαίνω, πως εγώ αισθάνομαι έτσι. Ποια είμαι πια;

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ και Γεράσιμος έρχονται κοντά

Μαύρο Ρόδο-Φιλαρέτη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η λιποθυμία της Ελισάβετ στη Μονή

Έχουν φωλιάσει μέσα μου, με έχουν πνίξει, όσα τόσα χρόνια, αγωνίστηκα να κρατήσω μακριά. Όλα αυτά που δεν επιτρέπεται ο άνθρωπος να κρύβει εντός του», της λέει και η Αυξεντία
την κοιτά με απόγνωση.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close