Μαύρο-Ρόδο-Αγγελική

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως όλα ανατρέπονται μετά τον θάνατο της Αγγελικής.

Δύσκολα τα πράγματα…

Με τραγικό τρόπο σταματά η προβολή της δημοφιλούς σειράς Μαύρο Ρόδο για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς… ‘Οπως αποκάλυψε το «Τηλέραμα», από ένα μοιραίο λάθος, η Αγγελική πέφτει νεκρή από μπράβο του Βίκου.

Ο αναπάντεχος χαμός της αναμένεται να πυροδοτήσει ντόμινο εξελίξεων για την οικογένειά της, αλλά και για τον ίδιο τον Βίκο… Η σειρά που καθήλωσε το κοινό ολοκληρώνεται την Τετάρτη 21/12 με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ δέχεται επίθεση

Μαύρο-Ρόδο-Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λουκάς γίνεται το δεξί χέρι του Θέμη

Τίποτα δεν θα είναι πλέον το ίδιο για τους ήρωες, που βλέπουν τις ζωές τους να διαλύονται από τη μια στιγμή στην άλλη. Η είδηση του θανάτου της Αγγελικής σκάει σαν βόμβα. Στα νέα επεισόδια της σειράς θα δούμε ότι οι αφόρητες τύψεις οδηγούν τον Βίκο στα όρια της τρέλας. Αδυνατεί να πιστέψει πως άθελά του έγινε η αιτία να σκοτωθεί η γυναίκα της ζωής του. Σκιά του εαυτού του είναι φυσικά και ο Θέμης.

Παρά τις κόντρες και τις εντάσεις που υπήρχαν ανέκαθεν στον γάμο τους, αγαπούσε βαθιά την Αγγελική. Ουσιαστικά, ποτέ δεν επιθυμούσε να πάρουν διαζύγιο, ακόμα και όταν της ζήτησε να χωρίσουν. Με τον θάνατό της, ο «πόλεμος» με τον Βίκο αναμένεται να βγει κυριολεκτικά εκτός ελέγχου, αφού ο Θέμης διψά όσο ποτέ για εκδίκηση…

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ στέκεται δίπλα στον Πέτρο μετά τον θάνατο την Αγγελικής

Μαύρο-Ρόδο-Λουκάς-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο πόνος τους φέρνει κοντά

Ο θάνατος της κόρης της καταρρακώνει την Κύρα. Πιστεύει πως απέτυχε να σταθεί στο πλευρό της όπως θα ήθελε, ότι δεν την προστάτεψε όταν έμαθε πως έχει βρεθεί ανάμεσα στα… διασταυρούμενα πυρά του άντρα της και του εραστή της.

O πόνος που αισθάνεται είναι αβάσταχτος. Τραγικές φιγούρες και τα παιδιά της Αγγελικής. Ο Πέτρος μετανιώνει πικρά για τα σκληρά λόγια που είπε στη μητέρα του μόλις έμαθε για την παράνομη σχέση της με τον Βίκο.

Η ευαίσθητη Αλεξία, από την άλλη, κυριολεκτικά καταρρέει. Αν και πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες, τα δύο αδέλφια προσπαθούν να στηρίξουν το ένα το άλλο. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, όμως, θα βρουν έναν ανέλπιστο «σύμμαχο».

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Έτσι ξεκληρίζει τη οικογένεια του Θέμη ο Βίκος

Μαύρο-Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η εξομολόγηση του Πέτρου στο Νοσοκομείο θα ραγίσει καρδιές

Η Ελισάβετ, με τον δικό της, πιο «πνευματικό» τρόπο, συμπαραστέκεται στην Αλεξία, το κορίτσι που κέρδισε την εμπιστοσύνη και τη συμπάθειά της από την πρώτη στιγμή.

Η νεαρή μοναχή όμως δεν μένει ασυγκίνητη από τον πόνο του Πέτρου. Ξέρει καλά πώς αισθάνεται, αφού και η ίδια έχασε αιφνιδιαστικά και κάτω από περίεργες συνθήκες τη μητέρα της. Ο πόνος του τη συγκινεί βαθιά και οι δυο τους έρχονται πιο κοντά από ποτέ…

Μαύρο Ρόδο: Δείτε τα επεισόδια της εβδομάδας απο τις 18/12/2022 ως τις 21/12/2022.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 40 στις 18/12/2022

Επεισόδιο 40

Κυριακή

Η Αυξεντία βρίσκεται στο νοσοκομείο έχοντας στο πλάι την Ελισάβετ. Θεία μου θα γίνεις καλά και σύντομα όλα αυτά θα αποτελούν έναν κακό εφιάλτη, της λέει η κοπέλα σε μία προσπάθεια να την εμψυχώσει. Στο νοσοκομείο βρίσκεται και ο Πέτρος ο οποίος προσπαθεί να την προσεγγίσει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Γιάννα ξεσκεπάζει τον Γιώργο

Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντία ρίχνει άκυρο στον Πέτρο

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Κύρα και Θέμης συμμαχούν για να εξοντώσουν τον Βίκο

Την ίδια στιγμή ο Θέμης είναι πλέον αποφασισμένος να εξοντώσει τον Βίκο ενώ εκείνος βάζει στόχο ένα μέλος της οικογένειας του Θέμη. Η θέση του ανάμεσα στους δύο και η παρουσία του Λουκά, ανησυχούν τον Παράσχο. Από την άλλη η Πολυξένη αντιμετωπίζει την αδιαφορία του Λευτέρη και φοβάται πως αυτή η κρίση στον γάμο τους είναι σοβαρή. Ο πόλεμος της Κασσιανής εναντίον της ηγουμένης συνεχίζεται με σθένος, η Φιλαρέτη όμως δεν έχει σκοπό να παραδώσει την ηγουμενία της.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 41 στις 19/12/2022

Επεισόδιο 41

Δευτέρα

Στο δωμάτιο του νοσοκομείου ο Πέτρος θα μιλήσει στην Ελισάβετ όπως ποτέ πριν. Σ’ αγαπώ και θέλω να είμαστε μαζί, της λέει, προσπαθώντας με την αγάπη του να της αλλάξει γνώμη. Από την άλλη ο Σαράντος δεν καταφέρνει να πάρει τις απαντήσεις που θέλει από την ηγουμένη ενώ η Κασσιανή έρχεται όλο και πιο κοντά στο μυστικό της Παλιοβρύσης.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Καρέ καρέ το τελευταίο επεισόδιο της σειράς

Μαύρο-Ρόδο-Γιάννα

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Σε μεγάλο κίνδυνο το μοναστήρι

Ο Θέμης αγωνίζεται να αποφύγει τις παγίδες που του στήνει ο Βίκος, ενώ οι πρώτες υποψίες που γυρνάνε στο μυαλό του σε σχέση με τον Παράσχο. Από την άλλη ο Πέτρος εξομολογείται τον έρωτα του για την Ελισάβετ ενώ η Αυξεντία θα μοιραστεί με την ανιψιά της ένα μυστικό που θα συγκλονίσει.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 42 στις 20/12/2022

Επεισόδιο 42

Τρίτη

Το πέρασμα του Λουκά από την Γερακιανή δεν περνά απαρατήρητο και οι δικαιολογίες που σκαρφίζεται η Πολυξένη θα τον φέρουν κοντά με την Όλγα. Με την Αυξεντία, στο νοσοκομείο, η Κασσιανή βρίσκει ευκαιρία να προχωρήσει τα σχέδια της και να υποσκάψει τη θέση της ηγουμένης. Ο Σαράντος ψάχνοντας απαντήσεις και προσπαθώντας να διαχειριστεί την αλήθεια, που μοιάζει όλο και πιο φρικτή, ζητάει τη βοήθεια της Ευτυχίας.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Σταυρίνος βρίσκει τις κάμερες παρακολούθησης και παθαίνει σοκ

Μαύρο-Ρόδο-Κύρα-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ σώζει τον Πέτρο από πυροβολισμό

Ο Πέτρος παράλληλα έχει μία εξομολογητική συζήτηση με την Αυξεντία βρίσκοντας ανέλπιστη κατανόηση για όσα νιώθει. Αντίστοιχα, η Ελισάβετ απευθύνεται στον Λευτέρη, προσπαθώντας να βάλει σε μία τάξη τα αισθήματα της. Πατέρας και κόρη θα έχουν μία ειλικρινή εκ βάθους συζήτηση μετά από καιρό

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 43 στις 21/12/2022

Επεισόδιο 43

Τετάρτη

Η Αλεξία καταφτάνει στην Γερακιάννη, εκπλήσσοντάς τον αδερφό της, μέχρι τα πράγματα στην Πάτρα να ησυχάσουν. Κι ενώ ο Θέμης κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την οικογένειά του, χωρίς να ξέρει ότι ο κίνδυνος βρίσκεται πιο κοντά απ’ όσο πιστεύει, η Αγγελική παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και αποφασίζει να ασχοληθεί με το μόνο που την ενδιαφέρει πραγματικά, τα παιδιά της.

Λίγο αργότερα, η Αγγελική μετά από μία συζήτηση με την ηγουμένη αναγνωρίζει τις ευθύνες που του αναλογούν στην σχέση της με τον Θέμη και είναι έτοιμη για μία νέα αρχή.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος εκβιάζει την Ελισάβετ για τον Πέτρο

Μαύρο-Ρόδο-Βίκος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης δίνει μάχη για την ζωή του

Η Γιάννα και ο Σταυρίνος αποκαλύπτουν κάτι που ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα σε σχέση με το ατύχημα του Σταυρίνου. Συγχρόνως η Κασσιανή έχει περάσει στην επίθεση πείθοντας τον Σαράντο να καταθέσει μήνυση στην αστυνομία και να στείλει τον εισαγγελέα στο μοναστήρι για να ερευνήσει την ηγουμένη Φιλαρέτη.

Ο κλοιός για εκείνη στενεύει επικίνδυνα με την Κασσιανή να τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση. Την ίδια στιγμή, ο Θέμης καλείται να έρθει αντιμέτωπος με μία κατάσταση που δεν περίμενε.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close