Μαύρο-Ρόδο-Κασσιανή

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Κασσιανή βάζει λόγια στον Σαράντο.

Όχι που θα έβγαζε την ουρά της απέξω αυτή…

Η Αλεξία καταφτάνει στην Γερακιάννη, εκπλήσσοντάς τον αδερφό της, μέχρι τα πράγματα στην Πάτρα να ησυχάσουν. Κι ενώ ο Θέμης κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την οικογένειά του, χωρίς να ξέρει ότι ο κίνδυνος βρίσκεται πιο κοντά απ’ όσο πιστεύει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Όλα ανατρέπονται μετά τον θάνατο της Αγγελικής

Μαύρο Ρόδο: Ο πόνος τους φέρνει κοντά

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ δέχεται επίθεση

Η Αγγελική παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και αποφασίζει να ασχοληθεί με το μόνο που την ενδιαφέρει πραγματικά, τα παιδιά της και τίποτα άλλο .

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λουκάς γίνεται το δεξί χέρι του Θέμη

Μαύρο Ρόδο: Ο πόνος τους φέρνει κοντά

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ στέκεται δίπλα στον Πέτρο μετά τον θάνατο την Αγγελικής

Λίγο αργότερα, η Αγγελική μετά από μία συζήτηση με την ηγουμένη αναγνωρίζει τις ευθύνες που του αναλογούν στην σχέση της με τον Θέμη και είναι έτοιμη για μία νέα αρχή.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο πόνος τους φέρνει κοντά

Μαύρο-Ρόδο-Σταυρίνος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Έτσι ξεκληρίζει τη οικογένεια του Θέμη ο Βίκος

Η Γιάννα και ο Σταυρίνος αποκαλύπτουν κάτι που ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα σε σχέση με το ατύχημα του Σταυρίνου. Συγχρόνως η Κασσιανή έχει περάσει στην επίθεση πείθοντας τον Σαράντο να καταθέσει μήνυση στην αστυνομία και να στείλει τον εισαγγελέα στο μοναστήρι για να ερευνήσει την ηγουμένη Φιλαρέτη.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η εξομολόγηση του Πέτρου στο Νοσοκομείο θα ραγίσει καρδιές

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Γιάννα ξεσκεπάζει τον Γιώργο

Ο κλοιός για εκείνη στενεύει επικίνδυνα με την Κασσιανή να τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση. Την ίδια στιγμή, ο Θέμης καλείται να έρθει αντιμέτωπος με μία κατάσταση που δεν περίμενε.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close