Μαύρο Ρόδο-Αλεξία-Βίκος-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Βίκος φιλάει την Αλεξία.

Ακόμη δεν ξέρουμε πως να νιώσουμε με αυτό το ζευγάρι…

Η Αλεξία μετά την αποτρόπαια δολοφονία της Αγγελικής προσπαθεί να βρει ξανά τα πατήματα της, καθώς και στοιχεία που θα την οδηγήσουν στον πραγματικό δολοφόνο της. Γι’ αυτό έχει προσεγγίσει τον Βίκο με τον οποίο διατηρούσε κρυφή σχέση η μητέρα της.

Αλλά ο τρόπος που κινείται και συμπεριφέρεται φέρνει άλλα αποτελέσματα σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο myTV. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς μαύρο ρόδο, η νεαρή γοητεύεται από τον Βίκο.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή στο παρελθόν ήταν μπλεγμένη με ναρκωτικά και ληστείες

Μαύρο Ρόδο-Βίκος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος σχεδιάζει τη δολοφονία του Πέτρου

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και σε εκείνον ο οποίος στο πρόσωπο της Αλεξίας βλέπει την Αγγελική. Μόνο που ο Βίκος ζητά από την κοπέλα να σταματήσουν τις συναντήσεις τους και εκείνη προκειμένω να τον ξαναδεί του εκμυστηρεύεται ότι μόλις έχει βρει κάποια στοιχεία που αφορούν το παρελθόν του.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη αλλάζει τον Θέμη

Μαύρο Ρόδο-Κύρα-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Το τέλος δεν θα είναι ευτυχισμένο

Σύντομα οι δυο τους συναντιούνται στο ξενοδοχείο που μένει ο άντρας και δίνουν το πρώτο τους φιλί. Δεν μένουν όμως μόνο σε αυτό. Κάθε μέρα που περνά έρχονται όλο και πιο κοντά μέχρι που αποφασίζουν να γίνουν ζευγάρι.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Έρχονται μεγάλες ανατροπές μέσα στην εβδομάδα

Μαύρο Ρόδο-Αλεξία-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Αυτό δείχνει το αποτέλεσμα DNA για την Όλγα

Βέβαια, γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτό θα πυροδοτήσει νέο πόλεμο ανάμεσα στον Βίκο και στον Θέμη καθώς και στην Αλεξία με την οικογένειά της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close