Μαύρο Ρόδο: Έρχονται μεγάλες ανατροπές μέσα στην εβδομάδα

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού έρχονται μεγάλες ανατροπές μέσα στην εβδομάδα. 

Τα πάνω κάτω!!

Η Όλγα συνεχίζει να ψάχνει το παρελθόν της μητέρας της και κάνει προσπάθεια να συναντήσει έναν άντρα που υποψιάζεται ότι μπορεί να είναι ο πατέρας της. Όταν η Πολυξένη το μαθαίνει προσπαθεί να εμποδίσει την κόρη της αποκαλύπτοντάς της πως ίσως ο Καστρινός να είναι ο πατέρας της!

«Έχεις τρελαθεί; Παίζεις με τα συναισθήματά μου για να πλευρίσεις τον Θέμη; Είσαι απαράδεκτη, αλήθεια», της φωνάζει εξοργισμένη και όταν ο Θέμης που τις ακούει ρωτάει να μάθει τι συμβαίνει, τότε η Όλγα αντιμετωπίζει μπροστά του την Πολυξένη, ενημερώνοντάς τον για τις κινήσεις της μητέρας της:

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Αυτό δείχνει το αποτέλεσμα DNA για την Όλγα

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Της καρφώνει μια σύριγγα με δηλητήριο στο λαιμό

«Δεν είμαι δική σας κόρη! Αυτή είναι μια ιστορία που έχει επινοήσει η μητέρα μου για να μπορεί να σας έχει από κοντά και να ζήσει τη μεγάλη ζωή! Πάντα ήθελε να φύγει από τη Γερακιανή, αλλά έμενε γιατί ο Λευτέρης έχει περιουσία. Το ίδιος κοιτάζει και σ’ εσάς».

Ο Θέμης είναι άφωνος με αυτά που ακούει αλλά κατά βάθος ξέρει την Πολυξένη και δεν περίμενε κάτι καλύτερο από αυτή. Σύντομα τα αποτελέσματα DNA βγαίνουν και η Όλγα τα παίρνει στα χέρια της.

Αυτά δείχνουν πως ο Θέμης Καστρινός δεν είναι ο πατέρας της. Τότε ποιο είναι το μεγάλο μυστικό που αποκαλύπτει η Πολυξένη στο Θέμη; Μήπως ότι την Πολυξένη την βίαζε ένα συγγενικό της πρόσωπο; H συνέχεια προβλέπεται δραματική…

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Αυτό είναι το σχέδιο της Κασσιανής για να γυρίσει η Ελισάβετ στο μοναστήρι

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος πέφτει στη παγίδα

Μαύρο Ρόδο : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας από Δευτέρα 20/02/23 Εώς πέμπτη 23/02/23

Επεισόδιο 66 (Δευτέρα 20/02)

Οι πιέσεις της Θάλειας και του Γιαννίκου θα αναγκάσουν τον Παράσχο να συνεργαστεί μαζί τους. Από την άλλη, η Ελισάβετ για πρώτη φορά παραδέχεται τα αισθήματά της για τον Πέτρο. Η Κύρα και η Αλεξία έρχονται σε σύγκρουση γιατί η Αλεξία αρνείται να πιστέψει, ότι ο Βίκος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της μητέρας της.

Δείτε ακόμα Μαυρό Ρόδο: Η Γιάννα ξεμπροστιάζει την Κασσιανή για το ψεύτικο θαύμα

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ ανάμεσα στον διάολο και στον άγγελο

Η προσφορά του Καστρινού για τα κτήματα της Μονής πέφτει σαν βόμβα στο τραπέζι, δημιουργώντας έντονες αντιδράσεις. Η Φιλαρέτη αποφασίζει να εγκαταλείψει το μοναστήρι για πάντα.

Επεισόδιο 67 (Τρίτη 21/02)

Ο Βίκος προσπαθεί να διαλύσει τις υποψίες της Κύρας. Εκείνη όμως δεν πείθεται και επισκέπτεται στα γραφεία της αστυνομίας τον Δαμαλά. Ο Βίκος χρηματίζει τον Δαμάλα, αλλά ταυτόχρονα σχεδιάζει να τον σκοτώσει. Η Κασσιανή τόσο από φόβο όσο και από εκδικητικότητα δεν επιτρέπει στη Φιλαρέτη να φύγει από το μοναστήρι.

Η Γιάννα ξαναέρχεται κοντά με τον Σαράντο και προσπαθώντας να τον βοηθήσει αναγκάζει τους γονείς της να της αποκαλύψουν το φοβερό μυστικό του Γεράσιμου. Ο Θέμης αναθέτει στον Πέτρο την μελέτη αξιοποίησης των κτημάτων του μοναστηριού.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Συλλαμβάνουν τον Δαμαλά

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος συμμαχεί με την Κασσιανή για να εξοντώσουν την Ελισάβετ

Η εμμονή της Αλεξίας με τον Βίκο δεν υποχωρεί. Ο Πέτρος πηγαίνει την Ελισάβετ στην παραλία για να δει για πρώτη φορά τη θάλασσα μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Επεισόδιο 68 (Πέμπτη 23/02)

Η Ελισάβετ και ο Πέτρος περνούν τη μέρα τους στην παραλία. Είναι μια μέρα ευτυχίας. Η Αλεξία χρησιμοποιεί την Κύρα για να επικοινωνήσει με τον Βίκο, γεγονός που εξαγριώνει την Κύρα η οποία αποφασίζει να της πει όλη την αλήθεια για εκείνον. Εξαγριωμένη είναι και η Όλγα με την Πολυξένη, μετά την αποκάλυψη ότι ο Καστρινός μπορεί να είναι ο πατέρας της.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Παράσχος δηλητηριάζει την Κύρα

Μαύρο Ρόδο-Όλγα-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου

Αποφασίζει να την αντιμετωπίσει μπροστά στον Θέμη, ενημερώνοντάς τον για τις κινήσεις της μητέρας της. Στη Γερακιανή ο Φραγκίσκος με τον Παναγιώτη κάνουν έρευνα για τα κτήματα της Μονής, ενώ ο Λευτέρης, ο Σαράντος και ο Γιώργος συναντούν τον Μητροπολίτη για να ζητήσουν τη βοήθειά του για το ίδιο θέμα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή κράτα τη Φιλαρέτη για να την βασανίζει.

Μαύρο Ρόδο-Φιλαρέτη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Φιλαρέτη και Θέμης το νέο ζευγάρι;

Ο Λουκάς ζητά τη βοήθεια της Νατάσας για να ανακαλύψουν τι συμβαίνει μεταξύ της Θάλειας και του Παράσχου. Η Αλεξία επιμένει να μην ακούει τις συμβουλές της Κύρας και συνεχίζει να συναντά τον Βίκο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close