Μαύρο-Ρόδο-Βίκος-Θέμης

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συναρπαστικές καθώς ο Βίκος στήνει ενέδρα θανάτου στο Θέμη κοντά στο μοναστήρι

Τώρα εμείς ποιον θα υποστηρίξουμε γιατί μπερδεύτηκα 😂😂

ο Θέμης Καστρινός ένα από τα πιο γνωστά αφεντικά της νυχτερινής διασκέδασης, έχει εξουδετερώσει πολλούς ανταγωνιστές του αλλά ένας παραμονεύει για να του επιτεθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού MYTV ο Βίκος, αποφασίσει να του στήσει ενέδρα θανάτου και να τελειώνει μια και καλή μαζί του. ο Θέμης Καστρινός, είναι ένα πρόσωπο που πρόκειται να μας απασχολήσει ακόμα περισσότερο στα επόμενα επεισόδια της δραματική σειρά του mega Μαύρο Ρόδο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ σώζουν τη ζωή του Λευτέρη

Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος στήνει ενέδρα θανάτου στο Θέμη κοντά στο μοναστήρι

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πολύξενη είχε οδηγήσει το Θέμη στην Καταστροφή

Ο άντρας ναι μεν έχει εξουδετερώσει πολλούς ανταγωνιστές του προκειμένου να συνεχίσει ανενόχλητος τις δουλειές του, αλλά υπάρχει ένας που αντιστέκεται σθεναρά και έχει ανοιχτό πόλεμο μαζί του. Αναφερόμαστε στο Βίκο ο όποιος θέλει πάση θυσία να αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο της νυχτερινής διασκέδασης αλλά και την Αγγελική.

Σύμφωνα με τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε, η κόντρα των δύο αντρών μερα με την  μέρα εντείνεται ολοένα και περισσότερο με τη σύζυγό του Θέμη και ερωμένη του Βίκου, την Αγγελική, να καλείται να πάρει άμεσα δραστικές αποφάσεις. Όμως παρά τις πιέσεις του Βίκου, φαίνεται διστακτική.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Θα πέσουν οι μάσκες

Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος στήνει ενέδρα θανάτου στο Θέμη κοντά στο μοναστήρι

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος και οι Καλόγριες είναι μπλεγμένοι στον φόνο

Έτσι ο τελευταίος αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να στήσει ενέδρα θανάτου στο Θέμη προκειμένου να τελειώνει μια και καλή μαζί του.  Ο Βίκος, μαθαίνει πως ο Θέμης πρόκειται να πάει στην Γερακιανη για να βρει τον γιο του τον Πέτρο, και εκτιμά ότι το κατάλληλο σημείο για να βγάλει απ’ τη μέση τον άντρα, και να φανεί σαν ατύχημα είναι σε κάποιο χιλιόμετρο της εθνικής οδού.  Οπότε δίνει την σχετική εντολή στους άντρες του.

Λίγη ώρα μετά ο Βίκος βρίσκεται έξω απ’ το σπίτι της Αγγελικής και συνεχίζει να την διεκδικεί εκφράζοντας τα συναισθήματά του.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κύρα παρακαλάει τον Βίκο για να βοηθήσει την Αγγελική

Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος στήνει ενέδρα θανάτου στο Θέμη κοντά στο μοναστήρι

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης και τα σκοτεινά σχέδια του για τον έρωτα Πέτρου Ελισσάβετ

Oι ώρες περνούν και ο Βίκος, περιμένει με αγωνία να ενημερωθεί  για την είδηση θανάτου του Θέμη. Ωστόσο ο Θέμης, σκαρφίζεται ένα σχέδιο για να αναγκάσει τον Πέτρο να γυρίσει στην Πάτρα και να σταματήσει να ασχολείται με την μοναχη Ελισάβετ.

Μάλιστα στήνει ένα τροχαίο ατύχημα με θύμα τον ίδιο και δίνει την πληροφορία σε έναν επαρχιακό σταθμό για να γίνει ντόρος. Σύντομα αυτή η είδηση φτάνει στα αυτιά του Βίκου ο οποίος δείχνει να ικανοποιείται από το αποτέλεσμα ,χωρίς να μπορεί να φανταστεί πως όλο αυτό είναι στημένο,από τον ίδιο το Θέμη και πως το σχέδιο του ναυάγησε…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close