Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης και τα σκοτεινά σχέδια του για τον έρωτα Πέτρου Ελισσάβετ

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τον Θέμη και τα σκοτεινά σχέδια του για τον έρωτα Πέτρου Ελισσάβετ.

Τι κάνεις ρε Θεμηηη

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου μίλησε αποκλειστικά στο «Πάμε Δανάη» για τον ρόλο της στο «Μαύρο Ρόδο» και για τη σχέση της με τον Μιχαήλ Ταμπακάκη και την Κατερίνα Διδασκάλου. Η ηθοποιός μίλησε για την υποκριτική αλλά και για τον ρόλο της ως «μοναχή Ελισάβετ».

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο φόνος που έκρυψαν οι καλόγριες του μοναστηριού

Μαύρο-Ρόδο-Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Μανώλης θα αποκαλύψει τα μυστικά του μοναστηριού;

«Έκανα πολλά χρόνια δοκιμαστικά. Όταν προέκυψε το «Μαύρο Ρόδο», μου προτάθηκε ο ρόλος της Ελισάβετ. Μου άρεσε πολύ ο ρόλος της Ελισάβετ. Διαφέρει πολύ από την δίκη μου ζωή και ήταν πρόκληση για μένα. Η Ελένη Καπλάνη, που έχει γράψει το βιβλίο, μού έχει πει ότι είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος θα τσακωθεί άσχημα με τους φίλους του

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος συναντιέται με την Ελισσάβετ στο δωμάτιο της

Οι απαγορευμένοι έρωτες είναι πάντα οι πιο ελκυστικοί. Η Ελισάβετ κλαίει πάρα πολύ στη σειρά. Υπήρχαν μέρες στα γυρίσματα που σε όλες τις σκηνές έκλαιγε. Η πιο δύσκολη σκηνή για μένα ήταν μία σκηνή που γυρίσαμε και η Ελισάβετ έπρεπε να τρέξει στο μοναστήρι και να προσευχηθεί στον Άι Γιώργη», δήλωσε η Φωτεινή Παπαθεοδώρου.

Επιπλέον τοποθετήθηκε σχετικά με την πρεμιέρα αλλά και με τον συμπρωταγωνιστή της Μιχαήλ Ταμπακάκη, που στη σειρά θα βιώσουν έναν θυελλώδη έρωτα.

«Βλέπαμε την πρεμιέρα του επεισοδίου με τον Μιχαήλ και όταν τέλειωναν οι δικές μου σκηνές και ηρεμούσα, αγχωνόταν ο Μιχαήλ για τις δικές του. Ο Μιχαήλ είναι πολύ ταλαντούχος και χαρισματικός. Το πρώτο μου δοκιμαστικό ήταν με τον Μιχαήλ, και μετά έκανα με πολλούς άλλους.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισσάβετ αλλάζει τον Πέτρο

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ έχει δοκιμαστεί σκληρά στο παρελθόν

Όταν έκανα το τελευταίο δοκιμαστικό με τον Μιχαήλ, χάρηκα πάρα πολύ. Ο Μιχαήλ είναι πολύ επαγγελματίας και συνεχώς με εκπλήσσει. Έχουμε μία πολύ καλή φιλική σχέση με τον Μιχαήλ, τον εμπιστεύομαι και νιώθω άνετα μαζί του».

Για την Κατερίνα Διδασκάλου υπογράμμισε ότι, «με την Κατερίνα διδασκάλου γνωρίστηκα όταν πήγαμε το καλοκαίρι στο μοναστήρι στην Κρήτη. Η κ. Διδασκάλου πρότεινε να πάμε στο μοναστήρι για κάποιες μέρες για να ζήσουμε σαν μοναχές.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 6 , 7 , 8

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης σπρώχνει τον Πέτρο στην Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Πως απο φίλοι έγιναν εχθροί ο Θέμης και ο Βίκος;

Η σχέση μου με την κ. Διδασκάλου μοιάζει πολύ με την σχέση Ελισάβετ – ηγουμένης Φιλαρέτης. Με έχει πάρει κάτω «από τα φτερά» της και με καθοδηγεί», και συνέχισε: «στο μοναστήρι ξυπνούσαμε πολύ πρωί για να πάμε στον όρθρο, κάναμε διακονήματα, τρώγαμε στην τράπεζα, πηγαίναμε στον εσπερινό και μετά τη δύση δεν βγαίναμε από το δωμάτιο».

Για την ζωή της πριν την κερδίσει η υποκριτική αποκάλυψε η Φωτεινή Παπαθεοδώρου μιλώντας στο «Πάμε Δανάη».

«Στην Αγγλία ήμουν τα τελευταία 12 χρόνια. Γεννήθηκα και έζησα στην Αγγλία μέχρι 7 ετών, ήρθα Ελλάδα χωρίς να ξέρω ελληνικά και ξαναέφυγα για το πανεπιστήμιο. Η μητέρα μου είναι από την Αγγλία και εγώ είμαι μίση Αγγλίδα. Δούλευα πολλά χρονιά στο BBC σε εταιρείες παράγωγης που φτιάχνουν ντοκιμαντέρ. οργάνωνα παράγωγες που έκαναν γυρίσματα σε κίνα, ρουμάνια και Ιταλία.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Το σχέδιο της Αγγελικής και του Βίκου για να σκοτώσουν τον Θέμη

Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος-Ελισσάβεt

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Σταυρινός δεν είναι ανάπηρος –  Τα ένοχα μυστικά του

Ήθελα πάντα να γίνω ηθοποιός. Ως νεαρή ηθοποιός έκανα άλλες δουλείες για να ζήσω, άλλα όταν πρόκυπτε κάποιος ρόλος, ασχολιόμουν με την υποκριτική. Το όνειρο μου είναι να μπορώ να ζω κάποιους μήνες Ελλάδα και κάποιους Αγγλία», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος, η Φωτεινή Παπαθεοδώρου έδωσε spoiler για τη συνέχεια της σειράς!

«Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε να έρχονται πιο κοντά ο Πέτρος με την Ελισάβετ. Ο έρωτας της Ελισάβετ με τον Μιχαήλ είναι ένα εμπόδιο, άλλα η ηγουμένη είναι καλόκαρδη και θα υποστηρίξει την Ελισάβετ. Ο πατέρας του Πέτρου είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο. Δεν θέλει ο γιος του να χαλάσει τη ζωή του και να κάνει σχέση με μία μονάχη», κατέληξε.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close