Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ-Λευτέρης

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Πέτρος και Ελισάβετ σώζουν τη ζωή του Λευτέρη.

Αυτά τα παιδιά μόνο όταν είναι μαζί κάνουν καλό…

Στο Μαύρο Ρόδο, ο Λευτέρης θα νοσηλευτεί στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση μετά από έμφραγμα που έπαθε. Η Ελισάβετ, λόγω της περίπτωσης αυτής, θα καθυστερήσει την επιστροφή της στο μοναστήρι και ο Πέτρος θα έχει την ευκαιρία να είναι περισσότερο κοντά της.

Ο Λευτέρης, που παλεύει να πείσει την Ελισάβετ να αφήσει το μοναστήρι και να γυρίσει πίσω στην κανονική της ζωή και τα εγκόσμια, στρέφεται στον Πέτρο με ένα παράξενο αίτημα.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πολύξενη είχε οδηγήσει το Θέμη στην Καταστροφή

Μαύρο Ρόδο: Η Πολύξενη είχε οδηγήσει το Θέμη στην Καταστροφή

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Θα πέσουν οι μάσκες

«Θα ήθελα να σου ζητήσω μια χάρη, θα σου φανεί παράξενο, αλλά μπορείς να μείνεις κι άλλο εδώ στο χωριό μας; Να γίνεις παρέα της, ίσως να καταφέρεις εσύ να την κάνεις να γυρίσει πίσω και να πετάξει τα ράσα», του λέει και ο Πέτρος παραξενεύεται, αλλά ωστόσο θέλει μέσα του να το κάνει καθώς έχει αρχίσει και ερωτεύεται την Ελισάβετ.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος και οι Καλόγριες είναι μπλεγμένοι στον φόνο

Μαύρο Ρόδο: Ποιος γνωρίζει τα ένοχα μυστικά της μοναχής Ελισάβετ και εμπλέκεται σε φόνο

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κύρα παρακαλάει τον Βίκο για να βοηθήσει την Αγγελική

Από την άλλη, η Πολυξένη που φοβάται μήπως το παρελθόν της βγει στο φως, αντιδράει στα σχέδια του Λευτέρη και θέλει με κάθε τρόπο να απομακρύνει τον Πέτρο από τις ζωές τους.

Η Ελισάβετ αποφασίζει να φύγει μέσα στη νύχτα για το μοναστήρι με τη βοήθεια του Γεράσιμου, όμως ο Λευτέρης θα της χαλάσει τα σχέδια, αφού πάει να βρει την ηγουμένη και με τη σειρά της εκείνη συναντάει την Ελισάβετ:

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης και τα σκοτεινά σχέδια του για τον έρωτα Πέτρου Ελισσάβετ

Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο φόνος που έκρυψαν οι καλόγριες του μοναστηριού

«Κόρη μου, πιστεύω πως λίγες μέρες ακόμα να καθίσεις δίπλα στον πατέρα σου θα κάνει καλό στις σχέσεις σας και με τη βοήθεια του Θεού αυτές θα φτιάξουν». Την ίδια ώρα ο Πέτρος αποφασίζει να μείνει κι άλλο στη Γερακιανή με πρόφαση τις εργασίες στο μοναστήρι.

Η πίεση που ασκούν στην Ελισάβετ ο Πέτρος και ο Λευτέρης προκειμένου να μείνει εκτός μοναστηριού, κάνουν την κοπέλα να αντιδράσει και έτσι αποφασίζει να τους μιλήσει ώστε να κατανοήσουν τα θέλω της. «Εκεί είναι πια η ζωή μου και θέλω να ακολουθήσω αυτόν τον δρόμο, του Θεού», του εξηγεί.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Μανώλης θα αποκαλύψει τα μυστικά του μοναστηριού;

Μαύρο-Ρόδο-Λευτέρης-Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος θα τσακωθεί άσχημα με τους φίλους του

«Ήσουν πολύ μικρή όταν πήγες στο μοναστήρι, δεν μπορεί να το αποφάσισες μόνη σου, ίσως σε πίεσαν», της λέει ο Πέτρος, ενώ ο Λευτέρης συμπληρώνει: «Πλύση εγκεφάλου σού έκαναν». Εκείνη όμως επιμένει και τους ζητάει να την αφήσουν σε ησυχία.

Η πίεση από όλο αυτό όμως προκαλεί έμφραγμα στον Λευτέρη, ο οποίος πέφτει στον δρόμο και η Ελισάβετ με τον Πέτρο τρέχουν να τον βοηθήσουν.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος συναντιέται με την Ελισσάβετ στο δωμάτιο της

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης σπρώχνει τον Πέτρο στην Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος συναντιέται με την Ελισσάβετ στο δωμάτιο της

Μάλιστα ο νεαρός παλεύει να τον κρατήσει στη ζωή, ενώ η Ελισάβετ ζητάει τη βοήθεια του Γεράσιμου και μαζί μεταφέρουν τον Λευτέρη στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του Γεράσιμου είναι κρίσιμη και η Ελισάβετ προσεύχεται να γίνει καλά ο πατέρας της.

Την ίδια ώρα, ο Θέμης περιμένει τον γιο του για να υπογράψει τα συμβόλαιο για το νέο μαγαζί που ανοίγει και η μη επιστροφή του στην Πάτρα τον αναγκάζει να πάει ο ίδιος στο χωριό για να τον φέρει πίσω.

Μόλις φτάνει εκεί, ο πρώτος άνθρωπος που συναντάει είναι η Πολυξένη, την οποία έχει χρόνια να δει… Από τότε που οι δυο τους είχαν ένα ειδύλλιο!

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισσάβετ αλλάζει τον Πέτρο

 

Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ σώζουν τη ζωή του Λευτέρη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ έχει δοκιμαστεί σκληρά στο παρελθόν

Στο νοσοκομείο ο Πέτρος θα ζητήσει συγγνώμη από την Ελισάβετ για όλα: «Θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου! Δεν ήταν σωστό να σε πιέσω και έπρεπε να κατανοήσω τις δικές σου ανάγκες», απολογείται, όταν λίγα λεπτά αργότερα εμφανίζεται ο Θέμης εκεί:

«Αφού δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ. Εγώ σε περιμένω στην Πάτρα να ρίξουμε τις υπογραφές και εσύ μου θέλεις να φτιάξεις τα μοναστήρια στη Γερακιανή», του λέει κοιτάζοντας με ύφος απορίας την Ελισάβετ.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 6 , 7 , 8

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Πως απο φίλοι έγιναν εχθροί ο Θέμης και ο Βίκος;

Η συνάντηση πατέρα και γιου φέρνει ένταση, ενώ μια κίνηση του Πέτρου προς την Ελισάβετ προκαλεί μια απρόσμενη αντίδραση. Ο Λευτέρης καταφέρνει να ξεφύγει τον κίνδυνο, σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, αλλά αυτό που συνέβη τρενάρει κι άλλο την επιστροφή της Ελισάβετ στο μοναστήρι.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close