Μαύρο Ρόδο: Οι ανατρεπτικοί ρόλοι του Σκιαδαρέση και της Θεοφανίας Παπαθωμά

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως αυτοί είναι οι ανατρεπτικοί ρόλοι του Σκιαδαρέση και της Θεοφανίας Παπαθωμά.

Για εμάς πάντα θα είστε ο Φατσέας και η Βιολέτα…

Το Mega ξεκινάει με φόρα τη νέα σεζόν και με μεγάλη παρουσία στον χώρο της μυθοπλασίας. Μία από τις σειρές που θα παρακολουθήσουμε στο Μεγάλο Κανάλι λοιπόν θα είναι και το «Μαύρο Ρόδο», το οποίο είναι βασισμένο στο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη.

Η συγκινητική ιστορία έχει στο επίκεντρο μια καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού;

Μαύρο Ρόδο: Αυτοί είναι οι βασικοί ήρωες της σειράς

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Αυτούς τους ρόλους θα υποδυθούν οι ηθοποιοί

Που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια. Η επιστροφή στο πατρικό για εκείνη είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της.

Η πάλη ανάμεσα στο θέλω και το πρέπει, το πρέπει και το μπορώ, με τις σκιές του χθες να βαραίνουν το πεπρωμένο της είναι μεγάλη. Χωρίς η ίδια να το έχει επιλέξει, έζησε σ’ έναν χώρο που της άφησε τα σημάδια του, μ’ έναν τρόπο σκέψης μακριά από των υπολοίπων.

Μαύρο Ρόδο: Αυτοί είναι οι βασικοί ήρωες της σειράς

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ποιος ηθοποιός αφήνει τον Σασμό για την νέα σειρά του MEGA

Οι εσωτερικές συγκρούσεις τεράστιες. Κι όταν ο άλλος σού δίνει ένα κομμάτι της ψυχής σου που δεν είχες καν αντιληφθεί ότι σου έλειπε, τότε μήπως η αγάπη είναι ένα λουλούδι που πρέπει να του επιτρέψεις να ανθίσει; Ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις τι ορίζει η μοίρα.

Μετά την άκρως επιτυχημένη συμμετοχή της στις Άγριες Μέλισσες, η Θεοφανία Παπαθωμά μετακομίζει στο Mega για λογαριασμό του Μαύρου Ρόδου.

Μαύρο Ρόδο: Οι ανατρεπτικοί ρόλοι του Σκιαδαρέση και της Θεοφανίας Παπαθωμάς

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική σκαλίζει το παρελθόν του Δημοσθένη και το πληρώνει ακριβά

Εκεί θα υποδυθεί την Πολυξένη σύζυγο του χαρακτήρα που θα παίξει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ο Σκιαδερέσης έχει μία κόρη από τον πρώτο του γάμο, την Ελισάβετ, την καλόγρια δηλαδή που βλέπουμε στο trailer, την οποία θα υποδυθεί η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, σύμφωνα με το tv24, ενώ στη συνέχει αποκτά άλλη μία κόρη (Ευθαλία Παπακώστα) με την Θεοφανία Παπαθωμά.

Μαύρο Ρόδο: Οι ανατρεπτικοί ρόλοι του Σκιαδαρέση και της Θεοφανίας Παπαθωμάς

Δείτε ακόμη Σασμός: Το παιδί είναι Σταματάκης και θα το πάρουμε εμείς

Οι γονείς της Ελισάβετ κάνουν τάμα όταν έρχεται αντιμέτωπη με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και έτσι όταν μεγαλώνει την πείθουν να ακολουθήσει το δρόμο του Θεού.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close