Μαύρο Ρόδο: Ποιος ηθοποιός αφήνει τον Σασμό για την νέα σειρά του MEGA

Μαύρο ρόδο : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ενδιαφέρουσες καθώς ηθοποιός αφήνει τον Σασμό για την νέα σειρά του MEGA.   

Μάλιστα… Καλά αρχίσαμε και βλέπω να μην ξέρουμε τι να πρωτοδούμε απο Σεπτέμβρη

Η νέα σειρά του MEGA έρχεται και με άρωμα “Σασμού” τη νέα σεζόν! Η δυνατή αυτή ιστορία αναμένεται να εκτοξεύσει την αγωνία στα ύψη, τη νέα σεζόν. Το βιβλίο της Ελένης Καπλάνη μεταφέρεται στην μικρή οθόνη και συγκινεί.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ιουλία με τον Γιώργη σκοτώνονται και χωρίζουν άσχημα

Μαύρο Ρόδο: Ποιος ηθοποιός αφήνει τον Σασμό για την νέα σειρά του MEGA

Τα πρώτα ονόματα του καστ έχουν κυκλοφορήσει και είναι μοναδικά! Ο Λεωνίδας Κακούρης, η Κατερίνα Διδασκάλου, η Θεοφανία Παπαθωμά, η Μαρία Καλλιμάνη και η Ελένη Καρακάση αποχαιρετούν τις Άγριες Μέλισσες, για να ενσαρκώσουν νέους ρόλους.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Το μυστήριο της κληρονομιάς

Αντίστοιχα, μία αγαπημένη μας ηρωίδα, αφήνει τη σειρά Σασμός, για να πρωταγωνιστήσει σε νέα δραματική σειρά. Η Ευθαλία Παπακώστα, η γλυκιά Κλαίρη, αφήνει την Κρήτη για το Μαύρο Ρόδο!

Η Ευθαλία Παπακώστα στο Μαύρο Ρόδο

Μαύρο Ρόδο: Ποιος ηθοποιός αφήνει τον Σασμό για την νέα σειρά του MEGA

Όπως όλα δείχνουν, ο Μανόλης θα δεχτεί την υποτροφία στο εξωτερικό και, μαζί με την Κλαίρη, θα αποχαιρετήσουν το νησί για ένα καλύτερο αύριο σύμφωνα με το youfly.com . Όταν εκείνος επιστρέψει, η Κλαίρη θα έχει μείνει πίσω, με το ζευγάρι αυτό να τραβά χωριστούς δρόμους.

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Καλλιόπη στην φυλακή παίρνει πάνω της το φόνο

 

Η Ευθαλία Παπακώστα έρχεται στο Μαύρο Ρόδο, σε έναν ρόλο εκρηκτικό. Αξίζει να σημειωθεί πως τα ονόματα που γνωρίζουμε ως τώρα είναι τα: Μιχαήλ Ταμπακάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Μαρία Καλλιμάνη, Ελένη Καρακάση, Κατερίνα Διδασκάλου, Λεωνίδας Κακούρης. Η σειρά αυτή είναι δραματική και προορίζεται για την prime time ζώνη. Το σενάριο θα αναλάβει ο Γιώργος Κρητικός, ενώ τη σκηνοθεσία ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Η εταιρεία παραγωγής θα είναι η JK Productions

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

Close