Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ θα επιτεθεί στον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Ελισάβετ θα επιτεθεί στον Πέτρο.

Τι κάνεις μαρή τρελάθηκες;;

Ο Πέτρος είναι βαθιά ερωτευμένος με την Ελισάβετ και δεν μπορεί να τη βγάλει από το μυαλό του, στο «Μαύρο Ρόδο». Έτσι, αποφασίζει να μπει κρυφά στο μοναστήρι για να της μιλήσει. Ωστόσο, αυτό το εγχείρημά του θα φέρει σοβαρές συνέπειες και για τους δύο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Σε βαθιά θλίψη η Ελισάβετ

Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντία είναι βουτηγμένη στα σκοτεινά μυστικά

Η Ελισάβετ έχει απομονωθεί στο μοναστήρι κι ο Πέτρος βρίσκεται σε ταραχή. Θέλει επειγόντως να τη δει και να της μιλήσει. Η μοναχή προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον ξεχάσει, σύμφωνα με το youfly, αλλά δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται το φιλί τους.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης την στήνει στον Βίκο

Μαύρο Ρόδο: Η ταυτότητα που βρίσκει ο Σαράντος στην Παλιόβρυση ανοίγει τον ασκό του Αιόλου

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος αποχαιρετά μια για πάντα την Ελισάβετ

Μία νύχτα, ο Πέτρος παίρνει την πρωτοβουλία να μπει κρυφά στο μοναστήρι. Σκαρφαλώνει τον τοίχο και μπαίνει μέσα. Τρέχει να βρει την Ελισάβετ. Όταν, όμως, τον βλέπει η νεαρή μοναχή παγώνει και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Προσπαθεί να τον διώξει πριν τους δει κάποιος, αλλά είναι ήδη πολύ αργά.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία φέρνει την ανατροπή

Μαύρο-Ρόδο-Ηγούμενη-Κασσιανή

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Άλλο ένα σχέδιο του Βίκου που αποτυγχάνει

Η μοναχή Κασσιανή πιάνει την Ελισάβετ και τον Πέτρο στα πράσα με τους δύο να έρχονται σε μεγάλη αμηχανία, όπως θα δούμε στη συνέχεια του «Μαύρου Ρόδου».

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Έτσι θα τελειώσει ο πρώτος κύκλος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος θα κάνει τα πάντα για να ξαναμπεί στο μοναστήρι

Η Κασσιανή δε θα αργήσει να το αναφέρει στην Ηγουμένη και τότε η Ελισάβετ θα προσπαθήσει να δικαιολογηθεί. Η κατάσταση δε θα αργήσει να ξεφύγει κι ο Πέτρος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την οργή της δόκιμης μοναχής.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close