Μαύρο-Ρόδο-Αλεξία

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Αλεξία φέρνει την ανατροπή.

Αχ βρε Αλεξία θα το φας το κεφάλι σου…

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Μαύρο Ρόδο του Mega θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Aλεξία, η κόρη της Αγγελικής και του Θέμη θα κάνει το επόμενο βήμα προκειμένου να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για τις επαγγελματικές δραστηριότητες του πατέρα της.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Άλλο ένα σχέδιο του Βίκου που αποτυγχάνει

Μαύρο-Ρόδο-Αλεξία

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Έτσι θα τελειώσει ο πρώτος κύκλος

Όπως θα δούμε στη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς η Αλεξία βλέπει τους γονείς της να βρίσκονται ένα βήμα πριν το χωρισμό τους και ανησυχεί.

Προσπαθεί να πείσει τη μητέρα της να πάνε ένα ταξίδι στη Γερακιανή, ώστε να μείνουν μόνες τους, σύμφωνα με το youfly, να χαλαρώσουν και να μπορέσει να μάθει γιατί η σχέση των γονιών της έχει οδηγηθεί στα άκρα.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος θα κάνει τα πάντα για να ξαναμπεί στο μοναστήρι

Μαύρο Ρόδο: Δολοφονούν την Αλεξία

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Άγριος καυγάς μεταξύ Αγγελικής και Θέμη

«Πάμε μαμά μου σε παρακαλώ, μια εκδρομή στο χωριό της Όλγας. Θα δεις, είναι πολύ ωραία εκεί. Είναι ήρεμα, έχει ένα υπέροχο δάσος με ποτάμι.

Δεν είναι τυχαίο που ο γιόκας σου έχει ξετρελαθεί με τη Γερακιανή και συνέχεια είναι εκεί. Αυτός δεν άφηνε μπουζούκι για μπουζούκι και τώρα κοντεύει να μονάσει», της λέει η Αλεξία και τελικά όπως θα δούμε την πείθει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η σφαλιάρα της μοίρας που θα λυγίζει τον Θέμη Καστρινό

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική θα τα βάλει με τον Βίκο

“Εντάξει! Πάμε. Νομίζω έχεις δίκιο. Κι εγώ πιστεύω ότι θα μου κάνει καλό να ξεφύγω λίγο από την καθημερινότητα της πόλης”, της απαντάει η Αγγελική. Μάνα και κόρη κανονίζουν στη συνέχεια τις λεπτομέρειες γύρω από το ταξίδι τους αυτό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close