Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Πέτρος αποχαιρετά μια για πάντα την Ελισάβετ.

Μη ρε Πέτροοο…

Η συνάντηση του Πέτρου με τον μητροπολίτη δεν θα είναι όπως την περιμένει. Η Ελισάβετ προσπαθεί να διαχειριστεί την αναβολή της κούρας της, ενώ ο Πέτρος της κάνει μία νέα επίθεση αγάπης.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία φέρνει την ανατροπή

Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Άλλο ένα σχέδιο του Βίκου που αποτυγχάνει

Ο Πέτρος αποφασίζει να φύγει για πάντα από την Γερακιανή, αποχαιρετώντας την Ελισάβετ. Αυτή η κατάσταση δεν οδηγεί πουθενά καλύτερα να πάρουμε τις αποστάσεις μας της λέει, με την καρδιά του να σπάει σε χίλια κομμάτια.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Έτσι θα τελειώσει ο πρώτος κύκλος

Μαύρο-Ρόδο-Γεράσιμος-Πέτρος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος θα κάνει τα πάντα για να ξαναμπεί στο μοναστήρι

Η Όλγα με τον Φραγκίσκο πιέζουν τον Πέτρο να μάθουν τι συμβαίνει. Λίγο αργότερα η Όλγα μοιράζεται με την Ελισάβετ τα συναισθήματά της για τον Πέτρο και ζητάει την γνώμη της. Ο Φραγκίσκος τσακώνεται άσχημα με τον Πέτρο και ο Βίκος πηγαίνει στο ξενοδοχείο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Άγριος καυγάς μεταξύ Αγγελικής και Θέμη

Μαύρο-Ρόδο επόμενα-Πέτρος-Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η σφαλιάρα της μοίρας που θα λυγίζει τον Θέμη Καστρινό

Ο Πέτρος δεν αντέχει μακριά απο την Ελισάβετ και με τη βοήθεια του Σταυρίνου και του Φραγκίσκου ετοιμάζονται να μπει στο μοναστήρι με αναρρίχηση. Έτσι ο Πέτρος αποφασίσει να μπει νύχτα στο μοναστήρι για να μιλήσει με Ελισάβετ.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική θα τα βάλει με τον Βίκο

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης εκβιάζει την ηγουμένη

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η ταυτότητα που βρίσκει ο Σαράντος στην Παλιόβρυση ανοίγει τον ασκό του Αιόλου

Την ίδια στιγμή, μέσα στους τοίχους του μοναστηριού, ο Πέτρος συναντιέται με την Ελισάβετ. Δυο άγρυπνα μάτια όμως θα αντιληφθούν τις δύο σκιές. Η Κασσιανή τους βλέπει να φιλιούνται με αποτέλεσμα οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close