Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως ο Θέμης την στήνει στον Βίκο.

Νάτος ο Θέμης περνά στην αντεπίθεση…

Στη σειρά Μαύρο Ρόδο που προβάλλεται μέσα από την τηλεόραση του Mega οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και το κοινό πραγματικά βρίσκεται στα αναμμένα κάρβουνα προκειμένου να δει το τι θα διαδραματιστεί στο σήριαλ.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος αποχαιρετά μια για πάντα την Ελισάβετ

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία φέρνει την ανατροπή

Η σειρά είναι πολύ δυνατή γιατί πραγματικά όταν κάποιος προσπαθεί να σε εμποδίσει να είσαι αυτό που πραγματικά επιθυμείς τότε καταδικάζεσαι σε πόνο και απέραντη δυστυχία. Όμως, όπως λέει και ο σεναριογράφος, όπου υπάρχει πίστη οι δοκιμασίες νικώνται και εκεί ανθίζει το «Μαύρο Ρόδο».

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Άλλο ένα σχέδιο του Βίκου που αποτυγχάνει

Μαύρο-Ρόδο-Βίκος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Έτσι θα τελειώσει ο πρώτος κύκλος

Η Κύρα με τον Βίκο δίνουν τα χέρια και ο Θέμης παραμονεύει. Ο Θέμης ωστόσο δεν θα φύγει και παραμένει εκεί να συναντήσει τον Βίκο προκειμένου να μιλήσουν και να πουν όσα έχουν να πουν μεταξύ τους. Όσα ακολουθήσουν στην πορεία της σειράς δεν θα είναι καθόλου ευχάριστα για τον Βίκο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος θα κάνει τα πάντα για να ξαναμπεί στο μοναστήρι

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Άγριος καυγάς μεταξύ Αγγελικής και Θέμη

Το πρωτοπαλίκαρο του Καστρινού πηγαίνει με το αυτοκίνητο για να δείξει τον Βίκο στον Παράσχο. Εκείνη την ώρα στο μαγαζί είναι η Αλεξία που έχει συναντήσει τον Βίκο στον κινηματογράφο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η σφαλιάρα της μοίρας που θα λυγίζει τον Θέμη Καστρινό

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική θα τα βάλει με τον Βίκο

Μήπως η Αλεξία πει στον πατέρα της πως εκείνη έχει σχέση με τον Βίκο για να μην κατηγορήσει τη μάνα της; Η συνέχεια επί της οθόνης στις 22:40!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close